reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

madziulanatasza i myszunia fajnie, że się spotkacie w realu na kawusi:tak::tak::tak:

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku:-D:-D:-D:-D

medeuska a Ty tak wszystkiego nie wyrzucaj:-D:-D:-D może coś się jeszcze jednak przyda:-D:-D:-D ja tam też jestem chomik i mistrzyni w przechowywaniu rzeczy wszelakich:-D:-D:-D Misia bawi moimi pluszakami które dostałam kiedyś od byłego:laugh2::laugh2::laugh2:
teraz wywalam 100 plyt:-D:-D

zostawiam tylko zdjecia i bajki ktore naprawde sie moga przydac dla zuzi,reszta smietnik:tak::tak::tak:

reklama
Jestem w domku:tak::tak::tak:Było super:-)Najpierw wystepy dzieci,a pozniej kawka i ciasteczka:-)
Ide zrobic mlodym jakies jedzonko i wkleje jakies foteczki:tak:

zaraz ide z ta siatka na smietnik zeby m potem mi nie beczal i nie wyniosl tego gdzie indziej jak go wysle z tym na smietnik:-D:-D:-D

Jestem w domku:tak::tak::tak:Było super:-)Najpierw wystepy dzieci,a pozniej kawka i ciasteczka:-)
Ide zrobic mlodym jakies jedzonko i wkleje jakies foteczki:tak:
super:tak::tak::tak::tak: ja idę jutro do przedszkola i będę tam wyła:sorry:muszę wziąć zapas chusteczek:-D:-D:-D:-D tylko troche mi przykro bo mój m jakoś nie pomyślał o jakimś maleńkim kwiatuszku a mógł kupić dziecku żeby mi dało:-:)-:)-:)-:)-(

Agunia, mój m też nie pomyślał o kwiatku :-(
Tylko, że u nas trochę inaczej - bo nasz maluch u dziadków :tak: Wczoraj rozmawiałam z Piotrusiem przez telefon. Tak intensywnie mi wszystko opowiadał, że aż mnie ucho bolało :-D:-D:-D:-D

super:tak::tak::tak::tak: ja idę jutro do przedszkola i będę tam wyła:sorry:muszę wziąć zapas chusteczek:-D:-D:-D:-D tylko troche mi przykro bo mój m jakoś nie pomyślał o jakimś maleńkim kwiatuszku a mógł kupić dziecku żeby mi dało:-:)-:)-:)-:)-(
Ja wylam w zeszłym roku bo to byl moj pierwszy Dzien Matki w przedszkolu:tak:Dwa lata temu mlody cały maj siedzial w domu a ja lezałam w szpitalu z dziewczynkami:no:
W przedszkolu tez dostałam kwiatka robionego przez Dominika

zaraz ide z ta siatka na smietnik zeby m potem mi nie beczal i nie wyniosl tego gdzie indziej jak go wysle z tym na smietnik:-D:-D:-D
Idz sama ,przezorny zawsze ubezpieczony,a jak ,schowa ,a potem ukradkiem do domu przytarga:-D:-D:-Didę na drzemke ,bo mnie strasznie spanie muli:tak:nikogo nie ma w domu to co mi tam:-D Dowikla ja też sie wzruszam na takich imprezkach wczoraj teżbyłam ,ksawe był krasnalkiem i był słodziutki taki ,ze ho ho ,klaudia też występowała :-D

No to wklejam foteczki

Załączniki

• SDC10757.jpg
    SDC10757.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC10758.jpg
    SDC10758.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC10753.jpg
    SDC10753.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC10740.jpg
    SDC10740.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC10745.jpg
    SDC10745.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC10747.jpg
    SDC10747.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Ja wylam w zeszłym roku bo to byl moj pierwszy Dzien Matki w przedszkolu:tak:Dwa lata temu mlody cały maj siedzial w domu a ja lezałam w szpitalu z dziewczynkami:no:
W przedszkolu tez dostałam kwiatka robionego przez Dominika
no właśnie to bedzie mój pierwszy dzień matki w przedszkolu bo rok temu nie dotrwałyśmy do maja a jedynie do końca listopada:baffled::baffled::baffled::baffled:

myszunia ja mam wrażenie, że mój m to czasami wogóle nie myśli:no::no::no:a o mnie to juz zupełnie:baffled: wczoraj póżnym wieczorem jechałam do tesco i przed wyjściem z domu nakarmiłam dziecko, wykapałam i ubrałam w pidżamkę on miał tylko umyć jej zęby i położyć spać, wracam ok. 22 a moje dziecię siedzi przed kompem i włącza sobie piosenki na youtubie:szok::szok::szok::szok: a on szykuje się do przcy na nastepny dzień, :eek:

Do góry