reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale u mnie sie rozpadało na maxa,leje i leje :no::no::no::no: dziś mamy przymusowe siedzenie w domu,dobrze że wczoraj zrobiłam zakupy więc dziś mam spokój:-)

reklama
Oliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny :tak::tak::tak::tak:

zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkę :-D:-D:-D:-D:-D wszystko wszamiła :tak::tak::tak::tak::tak: żarłok :-)
Ciesz się, że tak ładnie je! :tak: Gorzej jakby była niejadkiem. :tak:
a my mamy w domu cały koszyk :tak::tak::tak::tak: wczoraj teściowa przyjechała to nam nakupowała,teraz będziemy żyć truskawkami,latem ja bym mogła same truskawki jeść i nic do szcęścia nie musiałoby istniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też uwielbiam truskawki. :-) A mój m nie lubi. Przedwczoraj kupiłam kilogram i sama je zjadłam i dziś też chyba kupię :laugh2:
ja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicy:tak::tak: wiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada:szok::szok::szok::szok: ledwo noge mozna tam wstawic:szok::szok: m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac:tak::tak:
Moja piwnica to taka mała klitka zapakowana od podłogi aż po sufit. Jak coś chcemy z niej wziąć, to najpierw musimy mnóstwo rzeczy wyjąć, żeby w ogóle przekroczyć próg. :sorry: No ale, oczywiście wszystko - łącznie ze starym telewizorem i drzwiami od kuchni, na pewno się kiedyś przyda, jak twierdzi mój m :wściekła/y:

Madzulanatasza super ci w loczkach:tak::tak:
widze ze ty z Pobierowa jest moze Jaroslawiec kolo ciebie???
Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.

jasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxc:-D:-D:-D jakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza:tak::tak::tak:
Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydać:-Dznaczy nigdy sie nie przyda ,a nawet jeśli, to w tym bałaganie nie będzie można tego znależć i i tak trzeba będzie kupić nowe,wiem ,bo mój m tak ma:-D:-D

już wróciłam
047.gif
:-D:-D:-D:-D:-D

jasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxc:-D:-D:-D jakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza:tak::tak::tak:
Nie no naprawde bo tam jest najwiecej rzeczy od malej jak np lezak stare zabawki lalki wozek do lalki ciuchy dla lalki itd to wszystko Emily podostawala w prezencie a narazie jest za mala zeby sie tym bawic:-):-) a w domu tego nie chce trzymac dletego lezy wszystko w piwnicy:tak::tak:

a dzis Ania nawet się nie pojawiła??????? :baffled::baffled::baffled::baffled: Aniu gdzie sie podziewasz?????? :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Ania napewno korzysta z Laura z pogody albo sie pomalu pakuje bo ma jechac pod koniec tygodnia do Pl na komunie:tak::tak: albo juz pojechla i nam nic nie powiedziala:szok::szok::szok:;-);-)

Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.

Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydać:-Dznaczy nigdy sie nie przyda ,a nawet jeśli, to w tym bałaganie nie będzie można tego znależć i i tak trzeba będzie kupić nowe,wiem ,bo mój m tak ma:-D:-D

No to dosc spory kawalek od ciebie :tak::tak: bo ja wybieram sie w lato do Jaroslawca na wakacje dlatego pytalam myslalam ze gdzies blisko ciebie jest bo ja tyle tych ogloszen czytalam ze juz sama nie wiedzialam gdzie dokladnie to Pobierowo jest:szok::szok::szok: ale pamietam ze w tej miejscowosci tez dosc sporo ogloszen ogladalam:tak::tak:

reklama
madziulanatasza i myszunia fajnie, że się spotkacie w realu na kawusi:tak::tak::tak:

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku:-D:-D:-D:-D

medeuska a Ty tak wszystkiego nie wyrzucaj:-D:-D:-D może coś się jeszcze jednak przyda:-D:-D:-D ja tam też jestem chomik i mistrzyni w przechowywaniu rzeczy wszelakich:-D:-D:-D Misia bawi moimi pluszakami które dostałam kiedyś od byłego:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry