reklama
Ciesz się, że tak ładnie je!Oliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny
zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkęwszystko wszamiła
żarłok :-)

Ja też uwielbiam truskawki. :-) A mój m nie lubi. Przedwczoraj kupiłam kilogram i sama je zjadłam i dziś też chyba kupięa my mamy w domu cały koszykwczoraj teściowa przyjechała to nam nakupowała,teraz będziemy żyć truskawkami,latem ja bym mogła same truskawki jeść i nic do szcęścia nie musiałoby istniec
![]()

Moja piwnica to taka mała klitka zapakowana od podłogi aż po sufit. Jak coś chcemy z niej wziąć, to najpierw musimy mnóstwo rzeczy wyjąć, żeby w ogóle przekroczyć próg.ja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicywiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada
ledwo noge mozna tam wstawic
m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac
![]()

madziulanatasza
Fanka BB :)
Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.Madzulanatasza super ci w loczkach
widze ze ty z Pobierowa jest moze Jaroslawiec kolo ciebie???
Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydaćjasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxcjakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza
![]()

madziulanatasza
agunia-ln
to mam dzisiaj fartaA my wszystkie jesteśmy i nikt nie ucieka![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Nie no naprawde bo tam jest najwiecej rzeczy od malej jak np lezak stare zabawki lalki wozek do lalki ciuchy dla lalki itd to wszystko Emily podostawala w prezencie a narazie jest za mala zeby sie tym bawic:-):-) a w domu tego nie chce trzymac dletego lezy wszystko w piwnicyjasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxcjakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza
![]()

Ania napewno korzysta z Laura z pogody albo sie pomalu pakuje bo ma jechac pod koniec tygodnia do Pl na komuniea dzis Ania nawet się nie pojawiła???????Aniu gdzie sie podziewasz??????
![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.
Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydaćznaczy nigdy sie nie przyda ,a nawet jeśli, to w tym bałaganie nie będzie można tego znależć i i tak trzeba będzie kupić nowe,wiem ,bo mój m tak ma
![]()
No to dosc spory kawalek od ciebie

reklama
agunia-ln
madziulanatasza i myszunia fajnie, że się spotkacie w realu na kawusi

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku

medeuska a Ty tak wszystkiego nie wyrzucaj

może coś się jeszcze jednak przyda

ja tam też jestem chomik i mistrzyni w przechowywaniu rzeczy wszelakich

Misia bawi moimi pluszakami które dostałam kiedyś od byłego

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku