reklama
Ciesz się, że tak ładnie je!Oliwka zjadła właśnie budyń,zrobiłam jej dziś bananowy,pyszny
zrobiłam połowę czyli 250ml,myślałam że mi choć troche zostawi a tu dupa na jedną łyżeczkęwszystko wszamiła
żarłok :-)
Gorzej jakby była niejadkiem. 
Ja też uwielbiam truskawki. :-) A mój m nie lubi. Przedwczoraj kupiłam kilogram i sama je zjadłam i dziś też chyba kupięa my mamy w domu cały koszykwczoraj teściowa przyjechała to nam nakupowała,teraz będziemy żyć truskawkami,latem ja bym mogła same truskawki jeść i nic do szcęścia nie musiałoby istniec
![]()

Moja piwnica to taka mała klitka zapakowana od podłogi aż po sufit. Jak coś chcemy z niej wziąć, to najpierw musimy mnóstwo rzeczy wyjąć, żeby w ogóle przekroczyć próg.ja to wszytko czego nie potrzebuje wynosze do piwnicywiec mozecie sobie wyobrazic jak moja piwnica wyglada
ledwo noge mozna tam wstawic
m by najchetniej wszystko wyrzucil ale tam jest duzo rzeczy ktore moge kiedys potrzebowac
![]()
No ale, oczywiście wszystko - łącznie ze starym telewizorem i drzwiami od kuchni, na pewno się kiedyś przyda, jak twierdzi mój m 
madziulanatasza
Fanka BB :)
Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.Madzulanatasza super ci w loczkach
widze ze ty z Pobierowa jest moze Jaroslawiec kolo ciebie???
Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydaćjasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxcjakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza
![]()
znaczy nigdy sie nie przyda ,a nawet jeśli, to w tym bałaganie nie będzie można tego znależć i i tak trzeba będzie kupić nowe,wiem ,bo mój m tak ma

madziulanatasza
agunia-ln
to mam dzisiaj fartaA my wszystkie jesteśmy i nikt nie ucieka![]()

Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Nie no naprawde bo tam jest najwiecej rzeczy od malej jak np lezak stare zabawki lalki wozek do lalki ciuchy dla lalki itd to wszystko Emily podostawala w prezencie a narazie jest za mala zeby sie tym bawic:-):-) a w domu tego nie chce trzymac dletego lezy wszystko w piwnicyjasne, na pewno bedziesz pptrzebowaxcjakbym mojego slyszala, w koncu wszystko poszlo dokosza
![]()

Ania napewno korzysta z Laura z pogody albo sie pomalu pakuje bo ma jechac pod koniec tygodnia do Pl na komuniea dzis Ania nawet się nie pojawiła???????Aniu gdzie sie podziewasz??????
![]()

albo juz pojechla i nam nic nie powiedziala

;-);-)Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Jarosławiec jest ładny kawałek ode mnie ,niezbyt blisko jakieś 120 km.
Z ust mi to wyjęłaś ,może się przydaćznaczy nigdy sie nie przyda ,a nawet jeśli, to w tym bałaganie nie będzie można tego znależć i i tak trzeba będzie kupić nowe,wiem ,bo mój m tak ma
![]()
No to dosc spory kawalek od ciebie

bo ja wybieram sie w lato do Jaroslawca na wakacje dlatego pytalam myslalam ze gdzies blisko ciebie jest bo ja tyle tych ogloszen czytalam ze juz sama nie wiedzialam gdzie dokladnie to Pobierowo jest

ale pamietam ze w tej miejscowosci tez dosc sporo ogloszen ogladalam

reklama
agunia-ln
madziulanatasza i myszunia fajnie, że się spotkacie w realu na kawusi

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku

medeuska a Ty tak wszystkiego nie wyrzucaj

może coś się jeszcze jednak przyda

ja tam też jestem chomik i mistrzyni w przechowywaniu rzeczy wszelakich

Misia bawi moimi pluszakami które dostałam kiedyś od byłego

Mama Helenki leż i odpoczywaj, jeszcze trochę chyba wytrzymasz w dwupaku

medeuska a Ty tak wszystkiego nie wyrzucaj