reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

Załączniki

• SDC10762.jpg
    SDC10762.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 38
Witaj Kochana:tak::tak::tak:
Zapraszamy do naszych calodobowych pogaduszkow:-);-)

Moj Dominik maluje własnie dziewczynkom paznokcie przy nozkach czerwonym lakierem:szok::-D
dowikluś to ja poproszę focie tych pazurków:-D:-D:-D
Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
witamy serdecznie nową mamusie na najlepszym wątku :-D:-D
no to sporo Ci tego idzie :-D:-D:-D:-D
ale Oliwka pije jeszzce mnóstwo innych rzeczy.
Pije kakao,gotuje jej kompoty, soczki,wodę mineralną.no i ta herbatka Hippa.także pije raz to a razto.więc az tak dużo to nam nie idzie.
mój antocha ma 6 miesięcy i taka duża puszka hippa starcza mu na gór 7-9 dni:szok:

Jeszcze troszke i obiadek bedzie gotowy:tak::tak::tak:
A po obiadku pewnie jakis spacerek bo pogoda zrobiła sie superowa:tak::tak::tak::-)

reklama
Do góry