reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ladna ta kuchenka :tak: Tez sie zastanawiam nad kupnem dla Emi bo na razie musze sie z nia dzielic moimi naczyniami:-p Twoja corcia duzo na niej gotuje?

no to sporo Ci tego idzie :-D:-D:-D:-D
ale Oliwka pije jeszzce mnóstwo innych rzeczy.
Pije kakao,gotuje jej kompoty, soczki,wodę mineralną.no i ta herbatka Hippa.także pije raz to a razto.więc az tak dużo to nam nie idzie.

Noemi nie lubi kakala. Przewaznie daje jej wode z syropem owocowym albo herbatke ziolowa.Na spacer zabieramy soki dla dzieci. A od wczoraj masowo pije wode z miodem i cytryna, tudziez z sokiem malinowym bo jest mega przeziebiona:-( Macie jeszcze jakies pomysly na przeziebienie?

Witaj Kochana:tak::tak::tak:
Zapraszamy do naszych calodobowych pogaduszkow:-);-)

Moj Dominik maluje własnie dziewczynkom paznokcie przy nozkach czerwonym lakierem:szok::-D

Ale ladnie dzieci sie razem bawia:laugh2:

reklama
Ladna ta kuchenka :tak: Tez sie zastanawiam nad kupnem dla Emi bo na razie musze sie z nia dzielic moimi naczyniami:-p Twoja corcia duzo na niej gotuje?

Noemi nie lubi kakala. Przewaznie daje jej wode z syropem owocowym albo herbatke ziolowa.Na spacer zabieramy soki dla dzieci. A od wczoraj masowo pije wode z miodem i cytryna, tudziez z sokiem malinowym bo jest mega przeziebiona:-( Macie jeszcze jakies pomysly na przeziebienie?

Ale ladnie dzieci sie razem bawia:laugh2:

Laura dopiero dzis ja dostala ale przez nia nie moze spac :laugh2:wolalaby sie pewnie bawic
Twoja corka to Emilka?

dowikla chyle czoła przed dominika umiejętnościami pięknie:tak::tak::tak:
a u mnie była na kawusi ewon z dziećmi pogadałyśmy było superaście a teraz gonie robić zupkę bo piotrek w domu a obiad w lesie:-D:-D:-D:-D

Jeszcze troszke i obiadek bedzie gotowy:tak::tak::tak:
A po obiadku pewnie jakis spacerek bo pogoda zrobiła sie superowa:tak::tak::tak::-)

Zycze milego spacerowania:tak:
My o spacerku mozemy dzisiaj tylko pomarzyc bo z nosow nam sie leje jak z kranu :baffled:

Laura nadal nie spi:wściekła/y: potem zasnie i bedzie spala do 18 to napewno nigdzie nie pojde:wściekła/y::wściekła/y:Lezy i spac nie moze:wściekła/y:

A jakbys ja tak do wozka wrzucila i na spacer wywiozla? Moze na swiezym powietrzu szybciej by ja sen dopadl? U nas jeszcze dziala ten sposob usypiania:happy:

Zycze milego spacerowania:tak:
My o spacerku mozemy dzisiaj tylko pomarzyc bo z nosow nam sie leje jak z kranu :baffled:

A jakbys ja tak do wozka wrzucila i na spacer wywiozla? Moze na swiezym powietrzu szybciej by ja sen dopadl? U nas jeszcze dziala ten sposob usypiania:happy:

Na spacerach to Laura nie chce byc w wozku woli biegac Ale czasami ma takie dni ze nie spi w poludnie tylko ze dzis powinna bo wstala przed 9 i o 18 juz by poszla spac.Ale o 21 by wstala i sie chcial bawic:-DWozek i spanko odpada:sorry:

No fajne sa takie spotkanka mamusiek z BB:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam dziewczyny:-)
Moze kiedys uda nam sie jakos wsyztskim spotkac:tak::tak::tak:Ale byłoby superasnie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry