reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...
Witaj Myszuniu. Jak ci bez Piotrusia? ;-)
Tęskno mi trochę, ale wypoczywam :-p Wczoraj gadałam z nim przez telefon chyba ze 45 minut - a tak mi krzyczał do słuchawki, że aż mnie uszy bolały!:-D

Anka, a ty chyba pytałaś jak długo rozmawialiśmy, a ja też potrafię po 1,5, a czasem nawet 2 godziny - my tak zawsze z teściową rozprawiamy! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny, wygnajcie mnie!:zawstydzona/y:
Muszę robić obiad, bo mój m niedługo wróci, a wy mnie tu trzymacie i trzymacie :-p:-p:-p:-p:-p

a mi sie Kubus podoba Laura go uwioelbia wiec ja bym nie miala klopotu z wyborem
Tęskno mi trochę, ale wypoczywam :-p Wczoraj gadałam z nim przez telefon chyba ze 45 minut - a tak mi krzyczał do słuchawki, że aż mnie uszy bolały!:-D

Anka, a ty chyba pytałaś jak długo rozmawialiśmy, a ja też potrafię po 1,5, a czasem nawet 2 godziny - my tak zawsze z teściową rozprawiamy! :-D:-D:-D:-D

Muszę robić obiad, bo mój m niedługo wróci, a wy mnie tu trzymacie i trzymacie :-p:-p:-p:-p:-p

no to elegancko:-D:-DIdz rob obiad bo Twoj Ci potem powie ze za dlugo na BB siedzials

Ja lece pieczarki zrobnic i sosik bo moj wleci i tez powie ze tylko na BB siedze:-D

Piotrus poznal cie po glosie? Super :-) Ja jeszcze nie mialam okazji rozmawiac z corcia przez telefon bo zawsze jestesmy razem:sorry: Jak bedziemy w Polsce to planuje zostawic ja na tydzien z dziadkami i wyskoczyc gdzies z mezem:happy: Francuscy dziadkowie jeszcze pracuja wiec rzadko sie widzimy.
Telefonem Noemi lubi sie bawic. Ma taki stary do wlasnej dyspozycji i gada do niego jak najeta, ale jak ktos do nas zadzwoni to ja zatyka :-D

Myszunia, ja cie nie wyrzucam:-p

ale Wy macie tempo tak tu produkujecie ,że nigdy nie nadrobię nawet połowy :-D
Lenka nauczyła się krzyczeć ot tak dla zabawy i teraz cały dzień wydaje z siebie okryzki najrózniejsze normalnie rozmawiac się nie da bo nikt nikogo nie słysza a ta się cieszy :laugh2::laugh2::laugh2:
coraz bardziej już widac jak się zmienia jej zachowanie i coraz bardziej kumata się robi jak ją wkładalam dzisiaj do wózka to wzięła zapięcie i szelki których nie zapięłam i wołała na mnie yy yy i próbowała sama zapiąc :-D

Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem,
ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :-:)-:)-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć

U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie
Witaj Mlenko ,normalnie tęskniłam ,już nie mogę się doczekać wieczora:-D

Czesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w ulu :-D Przyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
Witaj nowa pszczółka na naszym czacie hi hi wystarczy wyjśc do kuchni by wstawić wodę na kawę i już sie gubi wątek

Super ta kuchnia:tak::tak::tak:No i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
Ale zdolny syneczek ,ja tak pięknie paznokci nie umiem pomalować:tak:

Pozno obiad gotujecie :szok: Ja zdazylam przywyknac do francuskiego systemu i w poludnie juz mnie w zoladku sciska :-D Idzcie, idzcie, bo jeszcze zaslabniecie mi tu z glodu i co ja zrobie:szok::-p

Hej Mlena, to masz koncert niczym w jakiejs operze :-D Pamietam jak Emi cwiczyla sobie piski najrozmaitsze jak byla w wieku twojej coreczki. Moje bebenki ledwo to przezyly :laugh2:

Ostatnia edycja:
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?:-DW jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??

Nie ma nikogo to ja tez sie zmywam ;-) Ogarne troche mieszkanie zanim maz wroci :-p Fajnie sie z wami czatuje. Do nastepnego razu. Milego wieczorku :-)

reklama
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?:-DW jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??

We Francji mieszkam 4 lata. Moj maz jest Francuzem. Jedzenie tu jest przepyszne, wiec juz nie tesknie za polskim :-p Mieszkam w malym miasteczku. Nigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze wywieje mnie do Francji. Szybciej do Anglii :-D Skonczylam juz 30 ;-)

Teraz to naprawde ide, pa pa :)

Do góry