Pierwszy zestaw jest weselszy przez te rybki na zjezdzalni

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tęskno mi trochę, ale wypoczywam...
Witaj Myszuniu. Jak ci bez Piotrusia? ;-)
a mi sie Kubus podoba Laura go uwioelbia wiec ja bym nie miala klopotu z wyborem
Tęskno mi trochę, ale wypoczywamWczoraj gadałam z nim przez telefon chyba ze 45 minut - a tak mi krzyczał do słuchawki, że aż mnie uszy bolały!
Anka, a ty chyba pytałaś jak długo rozmawialiśmy, a ja też potrafię po 1,5, a czasem nawet 2 godziny - my tak zawsze z teściową rozprawiamy!
Dziewczyny, wygnajcie mnie!
Muszę robić obiad, bo mój m niedługo wróci, a wy mnie tu trzymacie i trzymacie![]()
Tęskno mi trochę, ale wypoczywamWczoraj gadałam z nim przez telefon chyba ze 45 minut - a tak mi krzyczał do słuchawki, że aż mnie uszy bolały!
Anka, a ty chyba pytałaś jak długo rozmawialiśmy, a ja też potrafię po 1,5, a czasem nawet 2 godziny - my tak zawsze z teściową rozprawiamy!
Dziewczyny, wygnajcie mnie!
Muszę robić obiad, bo mój m niedługo wróci, a wy mnie tu trzymacie i trzymacie![]()
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
Witaj Mlenko ,normalnie tęskniłam ,już nie mogę się doczekać wieczoracześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :--
-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć
U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie
Witaj nowa pszczółka na naszym czacie hi hi wystarczy wyjśc do kuchni by wstawić wodę na kawę i już sie gubi wątekCzesc dziewczyny :-) Ja z pazdziernikowek'o7. Kiedys dostalam zaproszenie na wasz watek i wreszcie udalo mi sie do was dotrzec. Ale tu ruch, jak w uluPrzyjmiecie kolejna pszczole? ;-)
Ale zdolny syneczek ,ja tak pięknie paznokci nie umiem pomalowaćSuper ta kuchniaNo i z Poznania;-)
A oto dzieło Dominika
Akwarelka ,a długo mieszkasz we Francji?Twój m jest francuzem?Jak ci smakują francuskie potrawy?W jakimś mieście mieszkasz czy w wiosce?Myślałaś kiedyś ,że wylądujesz tak daleko od polski,ile masz lat??