reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było:)
to dsobrze ze to ni poważnego:tak::tak::tak::tak:

ja weszłam na chwilke poczytac co pisalyscie rpzez ta chwile co mnie nie było, ale nie dużo wiec ide dalej... rozwiesic drugie praneiobrac ziemniakia jak t zrobie to znow sobie side do krzyżówek:tak::tak::tak:

reklama
ja już zjadłam obiadek,Oliwka zje jak wstanie,mam nadzieję ze zje bo wątróbka pyszna i mizerię zrobiłam na słodko-pychotka była. :-):-):-):-):-):-)

jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem,
ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- no i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

No to jestem
Mlody odebrany z przedszkola,kolejne zakupki zrobione i obiadek naszykowany:tak::tak::tak:Robie dzisiaj mieskoz indyka w sosie do tego mlode ziemniaczki i surowka marchew z jabłkiem:tak::tak::tak:

W drogeriach schleker jest promocja na duze herbatki hipp sa za 12,49 i na dwupaki soczkow hipp sa za 4,49(chociaz w realu kupowałam ostatnio te dwupaki soczkow za 4,05;-))

Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p
:-D:-D:-DDobre:-D

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mniam
moja kolezaneczka najlepsza przyniosła mi kompociki z truskawek!!!!!! mmmmmniam,, tylo nie umie ich otworzyc, musze czekac na m:-(

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mniam
moja kolezaneczka najlepsza przyniosła mi kompociki z truskawek!!!!!! mmmmmniam,, tylo nie umie ich otworzyc, musze czekac na m:-(
postukaj parę razy nożem w wieczko i samo pujdzie,otworzysz bez problemu :tak::tak::tak::tak::tak::tak: zawsze tak robię,bo M ciągle w pracy więc musze sobie radzić sama :-)

reklama
cześć
ja ostatnio Was zaniedbuje :-( ale brak czasu na chwilę dla siebie do tego sporo problemów nam się nawarstwiło i normalnie nerwy ostatnio miałam takie ,że juz mi się nic nie chciało :-:)-:)-(
ale dzisiaj pierwsza dobra wiadomośc od dawna opowiem wieczorkiem ze szczegółami jak mój M wróci z pracy i już będę sama wszystko do końca wiedzieć

U nas leje dzisiaj i zimno strasznie a wczoraj było tak pięknie

Do góry