reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarninę jadłam - nie lubię :no: Kaszankę za to bardzo lubię :tak:
Zmykam na razie, bo muszę trochę ogarnąć siebie i mieszkanko, a tak mi się nie chce :eek:
Będę z doskoku! :tak:

reklama
ja sobie zrobiłam kawke:tak::tak::tak: jakos mnie ochota naszła:-D powiem wam ze najlepsze jest to ze w ciazy mam czescie ochote na kawe niz jak nie byłam:confused: kawe piłam raz na 2 tyg, nawet nie, a teraz orawie codziennie jedną pije:eek: tyle ze ja i tak moznej nei tkne, słabiutka rozpuszczalna z duuuuuuuużą ilością mleka:tak::tak::tak::tak:

Dobra ja ide w koncu ten obiad robic bo Emily juz wstala m bedzie lada moment w domu a ja jeszcze w pizamie i bez obiadu:sorry::sorry: No ale jak co to zwale wszytko na was;-);-);-)ze zescie mnie tutaj trzymaly i nie moglam nic zrobic;-);-);-)
hihi jak każda:-D:-D:-D:-D:-D
ja sie chyba na chwilkę za krzyżówke złapie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
bo juz kregoslup mnie boli od siedzenia przwed kompem i schylania sie nad szafkami, a w sumie juz raczej nie ma co pakowac, bo reszta potzebna na bieżąco:eek:

Dobra ja ide w koncu ten obiad robic bo Emily juz wstala m bedzie lada moment w domu a ja jeszcze w pizamie i bez obiadu:sorry::sorry: No ale jak co to zwale wszytko na was;-);-);-)ze zescie mnie tutaj trzymaly i nie moglam nic zrobic;-);-);-)
Dopadł i cię nałóg,ja jak mojemusie na początku przyznałam ,ze jak usiądę do kompa to o bożym świecie zapominam ,a potem wszystko robię w biegu,to potem obracał wszystko przeciwko mnie i jak się kłociliśmy to mnie wkurzł mówiąc ,ze dom i jego oczywiście zaniedbuję ,także lepiej nie mów nic o nas tylko leć z kopyta:tak::-Da dasz radę,ja tam teraz pilnuję się ,zeby nie za często przy nim ,i wmawiam mu ,że coraz mniej na kompie siedzę ,po częsci to prawda ,a skoro był takim rarogiem to sam sobie winny:-D

Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

Mala pośpi jeszcze z 15 min więc poczytam co tam bylo jak mnie nie było:)

Jestem. Mój małżonek okazał się szybkim programisto i to co MI potrzebne już mam. Tak więc moge wskoczyc przynajmniej póki Go nie ma a mała śpi.
Jestem po usg. I jest ok. Okazało się, że jajnik owszem jest lekko powiększony, lae to nie to co przy oststnim badaniu. Nie ma żadych niepokojących zmian, a tamto było wynikiem jajeczkowania. Co prawda zachowuje sie on niegrzecznie, ale wymaga jedynie obserwacji, a nie leczenia-jaka ulga!!!

super,że jesteś.
Swietnie,że to nic poważnego.
A ja przedszkole odwołane ,bo się rozpadało ,więc będę z doskoku :-)

Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana.
Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem,
ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz
chodzi dookoła, podśmiewa się, patrzy i mówi:
- No i co? Zaklinowaliśmy się?
Na co kierowca:
- Nie, k****! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!
:-p:-p:-p:-p

hm, ja nie wiem tez raczej bym nie tknęła, ale np kaszankę zjem, a też jest z krwi... sama nie iwem, ale jakos do nnie ni eprzemawia...

kaszanki też nie lubię,jakoś mnie od niej odpycha :tak::tak::tak::tak:

luna fajnie że już jesteś i że wszystko jest po Twojej myśli i że to nic powaznego.cieszę się.

reklama
No ten wiatr dzisiaj mamy bardzo fajny:szok::szok: a podobno w nocy ma byc jeszcze gorzej i do tego grad:szok::szok:

sliczne kwiatki:tak:

Jeszcze ci tam Lali Emily brakuje do zabawy:tak::tak: super fotki

oj oj oj no to jak na dziecko ciocia uwazasz??? ;-);-) biedna Laura ale jak chips wyszystko zalagodzil to dobrze:tak::tak:a nie zebralo ci sie jeszcze przy okazji od Bogdana??:tak:;-):-D

Mi by David tez wszystko wywalil jak bym cos z ciucholandu przyniosla:no::no: wiem ze tam fajne ciuchy sa ale nawet nie mam tam po co isc wiem jaki m jest:tak::tak: ostatnio nawet jak bylam z nim na zakupach i weszlismy do takiego taniego sklepu to narobil mi wstydu:wściekła/y::wściekła/y: bo widzielismy w tv byl reportaz ze z tego sklepu ciuchy maja tyle chemi itd ze moga wywolywac jakies choroby i raka:szok::szok: no to m stanol przy kasjerce i zaczyna ze mna dyskutowac ze mam tu nie kupowac ze on i tak to wywali itd ja myslalam ze sie ze wstydu spale:wściekła/y::wściekła/y:

Emily juz spi a ja ide zaraz sie kapac:tak::tak:
Nie pisalam wam chyba dzisiaj jeszcze ze Emily dostala nastepnego zabka:tak::tak: w koncu przebila sie ta jedynka na gorze:tak::tak: a tak ja dlugo meczyla:szok::szok:
Nastepnym razem w upal Laura bedzie z emily w baseniku:tak:
Gratulujemy zabka wkoncu wyszedl.A nie mowilam ze wyjdzie jeden za drugim:-p
dzięki wielkie:happy:

Dzisiejsze bukieciki od moich skarbów.
Klaudia wręczyła mi bukiet po przyjściu ze szkoły.
[/URL]

A tu dodatkowo wklejam pamiątkę dla Paulinki Anabubki z naszego spotkania.
Zrobiłam specjalnie dla niej.

[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]

piekne bukiety i piekna pamiatka i ten napis extra

witam przy porannej kawie:-)
wczoraj musialam uspic mala i przysnelam razem z nia,jak juz sie obudzilam byla 23.30 wiec sie umylam i dalje poszlam spac.
mala juz sie obudzila:szok::szok::szok:
ciekawe po co?

trzymjacie kciuki bo my dzis o 14 mamy komisje lekarska Weroniki
trzymam kciukasy
Ja tylko na sekunde
Trzymajcie kciuki za mojego jajnika, ide na usg.
luna
tu tez trzymam kciukasy
a co jest Klaudii?

to ich poznasz w koncu;)
latwiej juz wtedy bedzie na weselu:-)

sikam ze smiechu;)

]
super fotki,ale u was fajnie cieplo bylo[/QUOTE]
na weselu to bedzie sporo ludzi ale jak to przystalo na mlodych musze byc wszedzie:-)fajnie bo juz nie beda mi tacy obcy:-D
wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

no to trzymam kciukasy

za Twojego jajnika tez trzymam kciuki

u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:
kuruj sie kobieto!
Joanna dała byś mi przepis na nalesniki z serem
wkoncu go dostalas:-)
Malinka zdjęc nie ma bo aparat szlak trafil tak to jest jak sie tanie "***** "kupi :zawstydzona/y:
upssssssss
ale zjestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj jak gadalam z mama przez tel to zaczelo cos przerywac a teraz ku/..... calkiem sie zjebbb..... bo ja slysze ludzi a oni mnie nie
cos sie chyba z mikrofoenm stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nawet zlotowki nie mam
a trzebaby go oddac do naprawy jak sie sam nie naprawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o cholera nie dobrze:no:
podmuchalam troche w mikrofon.walnelam pare razy o biurko i dziala,jeb.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a do tego mala juz nielze kaszle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale ma mniejsza chrype wiec moze antybiotyk zadziala
nie ma jak terapia szokowa dla telefonu:-D
taaaaaaaa odrzucilo mnie od faejk jak spoznial mi sie okres wiec od tego momentu nie pale zreszta i tak nie palilam duzo bo ok 3 fajki na dzien

oj maskara.... :no:
mam nadzieje ze nie bedziesz palila wcale:happy:
jesten... i zaraz musze spadac, nie bardzo mam czas czytac...:eek:
wczoraj cały dzien pakowałąam w kartony wszystko.. fuck ile tego jeszcze zostało... wczoraj tyko z komórki wycagnelismy troche rzeczy, msuaialam to poprzegladac, podegregowac co RZECZYWISCIE sie przyda, bo moj to najlepiej by wszystko zostawił:sorry::sorry::sorry::sorry: on jest straszny w tym zględzie ale ja na szczescie nie chomikuje wiec on jęczał i beczał, a ja wyrzucałam:-p:-pjeszcze nie zdążyłam starych płyt mu powywalac z xxx i starymi filmami, bo po co mają miejsce zajmowac jak wszystko w necie jest:sorry:

zaraz znwo sie musze brac za pakowanie:eek:

aaaaaa nie mówiłam wam, ten piecyk co wtedy licytowałam, to wczoraj albo przed wczoraj akurat mnie w domu nie było, i godzine przed było 30,50 i mowie, aaa dam max 40, moize akurat, to kupiłam za 31,01:szok: a ostatnio jak sieziałam to mnieprzebili z 35 na 36:-D i takim oto sposobem dorobiłam sie małego piekarnika za 31 zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj mi sie zdupiła mikrofalowka:eek: m wlaczyl i zaczelo z niej smierdziec i nie grzała:eek: więc musze poszukac na allegro jakies taniej, najlepeiej juz jakby była do zabudowy:tak:
tylko sie nie przesilaj z tym pakowaniem i nie podnos ciezkich rzeczy.Gratuluje zakupu:happy:
nooooo laska, juz od dawna o tym trąbie:-D teściowa idzie na domek, my sprzedaliśmy kawalerke i idziemyna jej m4:tak::tak::tak:
i to juz na dniach:tak: tyle ze.... nie bedziemy mieli WOGÓLE kuchni:szok::szok::szok::szok::szok:
co tam kuchnia bedzie mieszkanko a kuchnie pomalutku sobie zrobicie
a mnie dopadla i biegunka :szok::szok::szok:
masakra...
a do lekarza nie mam jak isc bo moj idzie zaraz do roboty a tam pada... :baffled:
gowniana sprawa:szok:
dla chłopca mam Maksymilian:-D
kolezanki wszystkie mówią że nrzydko, ja to mam gdzies... jakos nie mampomysłu na inne imie:sorry::sorry:
piekne imie Moja siostra ma syna Maksymiliana:tak: Mowimy na niego Maks a jak byl mamly to mowil ze sie nazywa mimi:rofl2:
ja nie lubie chusteczek z nivea :no:
kiedys uzywalam i powiedzialam dosc....
teraz najczesciej kupuje dzidziusie :tak:
ja tez:tak: jak jestem w Pl
Mi sie to imie strasznie podoba i tez mialam wzias to imie jak byl by chlopak:tak:
ale nic straconego moze za pare lat :tak::tak:;-);-)

My wstalismy dzis juz po 8 Emily jakos nie chciala spac wiec wziela ja do mojego lozka i tam dopiero zaczela rozrabiac:tak::tak: nie dala mi nawet oczu zamknac bo odrazu mnie po buzi walila zebym jej otworzyla:tak::tak:
U nas dzis piekna pogoda sloneczko slicznie swieci:tak::tak:
M ma dzis w planie trawe kosic tylko ciekawe czy do tego dojdzie:baffled::baffled:
ciocia moze david zdarzy z ta kosiarka:rofl2:A myslalas ze Emily da Ci pospac:-D
Cześć kobitki,

ja tylko podpisuje liste, cos mnie ścieło z nóg :baffled:
Ale skurcze mnie już nie łapią :tak: Ale zmęczona jestem potwornie, po przespanej nocy :szok: bo spałam świetnie :tak:

Włśnie zaczyna kropić moze jak się ciśnienie zmieni to wrócę do żywych :sorry:
no trzymaj sie jeszce Kochana chociaz z tydzien:rofl2:
ja tez siebie sobie kiedys w blond włosach nie wyobrażałam:-D:-D:-D:-D:-D
a ja nie łązddna- tylko fotografowie dobrzy- i photo shop:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnei spakowałam wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki 120 l wór ciuchów:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale nie ruszam go teraz z miejsca, niech tak stoi az m go wezmie- dla mnei za ciezki:-D:-D:-D:-D:-D

o kurde:szok::szok:

Do góry