reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć wpadłam jak po ogień, przeczytałam tylko jedna strone bo muszę lecieć na drugie biuro:tak::tak::tak::tak:jakieś twórcze myślenie czy coś mnie tam czeka:szok::szok::szok::szok::szok:
trzymam kciuki;-)

czyżby już mdłości ciążowe:baffled::baffled::baffled::baffled:trzymaj się i nie daj temu choróbsku:tak:

Anabuba fajny avatarek i trzymam kciuki za Weronisę:tak::tak::tak::tak:
ppotem wpadnę to doczytam resztę:tak:

pa pa :-D:-D:-D:-D
aj oby nie :no: ale wiesz co wydaje mi sie ze przez to chorobsko jestem taka polamana i wykonczona :confused2::sorry:

A ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kg :tak::tak::tak::tak::tak: przytyła 0,5 kg przez 2 mies.

lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.

a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)
moja tez ma ciagle powiekszone gruczoly ale u nas kontrol na biezaco;)
wlasnie musze sparwdzic bo chyba jkaos po niedzieli mam wizyte u endokrynologa,zeby sie nie zgapila:baffled:

No to niezle sie obkupilyscie:tak::tak::tak:Super
Ja jakos nie moge sie przemoc zeby sobie kupic cos w lumpeksie:no:Mam jakies takie zahamowania
wystraczy tez rzevcy potem dobrze uprac:-)

Moj woli mi dac wiecej kasy i zeby to bylo ze sklepu z metka Chociaz wiem ze czasami w lumpie mozma kupic cos z metka :)Moj ma jakies dziwne przekonania:rofl2:
moj na poczatku tez sie krzywil ze z lumpeksu couchy,ale jak mu kiedys fajan koszulke i bluze wyciagnelam to jak cos kupie to sie sam upomina

dzięki wielkie:happy:

Dzisiejsze bukieciki od moich skarbów.
Klaudia wręczyła mi bukiet po przyjściu ze szkoły.

bukiecik Kubusia

bukiecik Klaudusi

A tu dodatkowo wklejam pamiątkę dla Paulinki Anabubki z naszego spotkania.
Zrobiłam specjalnie dla niej.

[URL=http://www.fotosik.pl]
[/URL]
piekna pamiatka;)

czemkamy na nia:-)

No za bardzo czasu nie miałam zapisałam sie do pracy w internecie i tak sie zastanawiam że zostawie sobie tylko 2 firmy bo nie daje rady a przez to nie mam czasu na BB
jak juz Ci zaplaca to daj mi link to sie sama za to wezme

Anabuba jaka czarownica
no o to mi wlasnie chodzilo jak w podpisie:-D

wybaczcie ze dzisiaj tylko z biezacej strony odpisze ale ne dam rady :no:
cala noc nie spalam, nie dobrze mi jest bleeeee a w dodatku choroba zaatakowala mnie na calego ledwo gadam :confused2: a w ryju jak w trampku jakbym miala kaca ole ciekawe od czego :eek::sorry:

no to trzymam kciukasy

za Twojego jajnika tez trzymam kciuki

u mnie pogoda taka sama wczoraj bylo cielo jak nie wiem a dzis :sorry:

Patrysia wyplucz pare razy gardlo woda z sola-na pewno pomoze
mam nadzieje ze rzucilas fajki:sorry:

ale zjestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj jak gadalam z mama przez tel to zaczelo cos przerywac a teraz ku/..... calkiem sie zjebbb..... bo ja slysze ludzi a oni mnie nie
cos sie chyba z mikrofoenm stalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja nawet zlotowki nie mam
a trzebaby go oddac do naprawy jak sie sam nie naprawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czasami jak nie ma czasu a najczesciej na patelce beztłuszczowej bo tak mam powodzenia życze w robieniu nalesników :-D lece bo jestem potrzebna w kuchni mąz wrocił znocki a Gabi woła pic zajrze jesze Wiktoria jak upiczesz to sie pochwal jak wyszly :tak::-D;-)

reklama
Do góry