reklama
siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... jano jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????
cwaniara,swietnie wybrnęła

a co to ostatnio wiktoria u nas tak z rzadka bywa![]()
przygotowuje sie na przyjazd męża :-):-):-):-):-):-)
witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać
no kochana pobudka pierwsza klasa,milusio ,synus sie postarał :-):-)
Aga, co ty się tak denerwujesz tym burakiem.Nie warto zdrowia tracić na niepotrzebne nerwy!
OLEJ Z GÓRY CIEPŁYM MOCZEM!
![]()

Pamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)
świetne są

Coś wam powiem
Tylko się ze mnie nie śmiejcie
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam
No gdzie ja mam głowę![]()
też tak kiedyś zrobiłam

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę
karty to nie ja
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- jajulka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-jano nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje![]()
ja też wyję,ona teksty ma zarąbiste

Wiem, że nie TY, Agnes( chyba, że ją z kims pomyliłam:-))
oj pomyliłas kochana

a ja jak tylko zaczyna grzmieć to głowa pod kołdre i szybko zasypiam bo tak się boje![]()
ja robie dokładnie to samo,burzy boje sie panicznie od małego

mama helenki idzie ochłodzenie więc będzie git;-)
też słyszałam że jutro ma byc chłodniej a weekend zimny

ryz bym przypalila![]()
no to zdolniacha z Ciebie

Myslicie ze pasuje w tym wyskoczyc na komunie
TOP CORSAGE SCHWARZ MIT VIELEN STEINCHEN GR 36 * NEU * bei eBay.de: Tops (endet 17.06.09 13:05:23 MESZ)
ja bym bardziej obstawiała wna wesele ale jak załozysz bolerko to będzie git

To to daje fotki
szczypiorzyce są boskie

dziewczynki może strzelić sobie taki awatarek???????????![]()
co Ty robisz pod latarnią ?

piotrek radzi mi taki
![]()

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
śliczny bukiet
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jezeli chodzi o karty to ja Wam pomoge to najprawdopodobniej byla Beata :-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
śliczne kwiateczkiJeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki

anka26_x_07
Agnes a jak tam Oliwka z siusianiem.Dajesz rade na spacerkach?Bo ja dzis zostawilam wozek w kasie i lecialam z Laura na parking na trawke

A ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła 

Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi

Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kg

przytyła 0,5 kg przez 2 mies.
lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.
a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)

Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi

Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kg

lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.
a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)
jakoś dajemy radę,przedwczoraj zesikała mi sie w biedronce a tak jakoś trzymała,sikała przed albo po zakupach.Agnes a jak tam Oliwka z siusianiem.Dajesz rade na spacerkach?Bo ja dzis zostawilam wozek w kasie i lecialam z Laura na parking na trawke![]()
dzis jak bylismy u lekarza to ładnie wysikała się w toalecie.
anka26_x_07
Madziula no to masz dylemat z tym parkowaniem
Zaparkuj w bezpiecznym miejscu o ile takie jest na Twoim podworku;-)Tearz myslcie nad garazem

Zaparkuj w bezpiecznym miejscu o ile takie jest na Twoim podworku;-)Tearz myslcie nad garazem

a własnie gdzie Beata się podziewa????? już dawno jej nie byłoJezeli chodzi o karty to ja Wam pomoge to najprawdopodobniej byla Beata :-)

reklama
anka26_x_07
jakoś dajemy radę,przedwczoraj zesikała mi sie w biedronce a tak jakoś trzymała,sikała przed albo po zakupach.
dzis jak bylismy u lekarza to ładnie wysikała się w toalecie.
no to super a co lekarka powiedziala na te zgrubienie?
juz doczytalam
Ladnie wazy Laura tez pewnie tyle ma na wadze dawon jej nie wazylam ale wiem ze mi schudla bo widze po ciuchac poszlo jej we wzrost

Podziel się: