reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

cwaniara,swietnie wybrnęła :tak::tak::tak::tak:

a co to ostatnio wiktoria u nas tak z rzadka bywa:confused::confused::confused::confused:

przygotowuje sie na przyjazd męża :-):-):-):-):-):-)

witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać

no kochana pobudka pierwsza klasa,milusio ,synus sie postarał :-):-)

Aga, co ty się tak denerwujesz tym burakiem.:confused: Nie warto zdrowia tracić na niepotrzebne nerwy! :no: OLEJ Z GÓRY CIEPŁYM MOCZEM! :tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D popieram

Pamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)

świetne są :tak::tak::tak::tak:

Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:

też tak kiedyś zrobiłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D

ja też wyję,ona teksty ma zarąbiste :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przy takim dziecku nie da rady sie nudzić :-p

Wiem, że nie TY, Agnes( chyba, że ją z kims pomyliłam:-))

oj pomyliłas kochana :tak::tak::tak::tak::tak::tak: do niczego sie nie przyznaję,nic nie obiecywałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jak tylko zaczyna grzmieć to głowa pod kołdre i szybko zasypiam bo tak się boje:tak:

ja robie dokładnie to samo,burzy boje sie panicznie od małego :tak::tak::tak::tak:

mama helenki idzie ochłodzenie więc będzie git;-)

też słyszałam że jutro ma byc chłodniej a weekend zimny:tak:

ryz bym przypalila:szok::-D

no to zdolniacha z Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak: za długo na bb siedziałaś przyznaj się :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja bym bardziej obstawiała wna wesele ale jak załozysz bolerko to będzie git :tak::tak:
To to daje fotki

szczypiorzyce są boskie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a jak wcinają frytki,Oliwka nie lubi

dziewczynki może strzelić sobie taki awatarek???????????
girl002.gif

co Ty robisz pod latarnią ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

piotrek radzi mi taki:-D:-D:-D

girl018.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D super

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki

śliczny bukiet

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
śliczne kwiateczki:-D:-D:-DMój m zciągnął namiot ogrodowy ,pochował plastikowe krzesełka ,bo zapowiadają burze i wichury,a najśmieszniejsze jest to ,ze było nie było mieszkamy w lesie ,a garażu nie mamy ,zastanawialiśmy się długo i namiętnie gdie tu by najbezpieczniejauto zaparkować :szok:Agunia nie jesteś wcale straszna:-D

A ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kg :tak::tak::tak::tak::tak: przytyła 0,5 kg przez 2 mies.

lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.

a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)

Agnes a jak tam Oliwka z siusianiem.Dajesz rade na spacerkach?Bo ja dzis zostawilam wozek w kasie i lecialam z Laura na parking na trawke:-D
jakoś dajemy radę,przedwczoraj zesikała mi sie w biedronce a tak jakoś trzymała,sikała przed albo po zakupach.

dzis jak bylismy u lekarza to ładnie wysikała się w toalecie.

reklama
jakoś dajemy radę,przedwczoraj zesikała mi sie w biedronce a tak jakoś trzymała,sikała przed albo po zakupach.

dzis jak bylismy u lekarza to ładnie wysikała się w toalecie.

no to super a co lekarka powiedziala na te zgrubienie?
juz doczytalam :)
Ladnie wazy Laura tez pewnie tyle ma na wadze dawon jej nie wazylam ale wiem ze mi schudla bo widze po ciuchac poszlo jej we wzrost :-D

Do góry