To nie ja...
A tak mi sie przypomniało, że ktos nam tu obiecał powiedzieć jak karty do wróżb rozkładać i co która oznacza![]()

Ale też jestem ciekawa! Chętnie sobie wywróżę świetlaną przyszłość!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie ja...
A tak mi sie przypomniało, że ktos nam tu obiecał powiedzieć jak karty do wróżb rozkładać i co która oznacza![]()
myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę
karty to nie ja
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- jajulka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-jano nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje![]()
Normalnie do łez mnie doprowadziła ta twoja mała!myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę
karty to nie ja
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- jajulka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-jano nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje![]()