reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:

myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D

-ja noooooo zabija.....
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija

Ta Twoja Julka jest normalnie super :tak::tak::tak::-):-)
skad one te hasla bierze:tak::tak:

Ostatnia edycja:
-ja noooooo zabija.....
Normalnie do łez mnie doprowadziła ta twoja mała! :-D:-D:-D:-D:-D
Wyślę ci jutro, bo drugi komp mi siadł, a tam mam wszystkie moje rzeczy, no i teraz czekam na mojego m, żeby zreperował to co ja napsułam :zawstydzona/y:
Zmykam.
Kończy mi się bateria w laptopie, to wykorzystam to i może wreszcie naprawdę się za sprzątanie wezmę :zawstydzona/y:
Jak dziś już nie zdążę zajrzeć to jutro będę na pewno! :tak:
Miłego popołudnia! :-)

HEJ GORĄCE MAMUŚKI,ALE TU WESOŁO DZIŚ OD RANA...:-D:-D:-D:-Dbyłam wyobrażcie sobie z krzyśkiem w szkole i pzedszkolu na dniu matki,w przedszkolu było fantastycznie w szkole to harmider wielki ,ale też dzieci się staerały ,a i inscenizacje śmieszne były nie takie smętne jak kieduyś:tak::tak::tak:W m-y czasie poczytam co u was słychać ,bo obiło mi sie o uszka ,że wieczorkiem wesolutko tu było ,a teraz lecę obiadek szykowac i sprzątać ,ja swoje pociechy przytargałam już do do domu,ale wygnałam i ch na dwór ,jest tak gorąco ,ze to grzech w domu siedxieć:tak:Nie mogłam sie tylko oprzec ,żeby do was nie zajrzeć:-D

reklama
Do góry