reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

znów mnie będą kłuc:-:)-:)-:)-( tydzien temu mnie kłuli i znów:-:)-:)-:)-D:-D:-D:-D
no niestety tak toi juz jest w ciazy:baffled:
Przeczytałam dopiero 3 strony po 40 postów każda:szok::szok::szok::szok:
okłady z altacetu są dobre i trochę pomasuj tą rączkę tak delikatnie:tak:mam nadzieję że niedługo zejdzie:tak:

ja wczoraj póżnym wieczorem robiłam na dzisiaj kotlety z jajek:tak::tak::tak:pycha, koleżanka mi podrzuciła 50 wiejskich jaj:szok::szok:więc muszę je jakoś wykorzystać:-D:-D:-D

no niezła flecistka z Ciecie:-D:-D:-D:-Dale już w podstawówce:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też ostatnio tego słuchałam a moje dziecko nawet słów się nauczyło i sobie ciągle podśpiewuje:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny ale miałyście nockę:-D:-D:-D:-D:-Dco wyście robiły przed tymi kompami:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

o:tak: to moja ulubiona wspominajkowa piosenka, zawsze przywołuje miłe wspomnienia:tak::tak::tak::tak::tak:uwielbiam ją:-D:-D:-D:-D
Fajna masz kolezanke niech mi tez podrzucic kilka jajeczek.Mi tez ta piosenka pobudza mile wspomnienia
a ja nic nie biore samo przyszlo samo przejdzie :-D:-D:-D

zdrowka zycze :tak:

ta piosenke grali nam na koniec wesela wtedy sp[iewalam ja mojemu m do ucha :cool2:

pamietam :tak:

brawo dla Kubusia;-)

znam to ale to juz stare jest ;-)

to tez mi sie podoba :tak:

hehe kto by tego nie znal :-D:-D:-D:-D

mnie sie Wrona wogole nie podobal :no::no::no:

o pamietam pamietam fajny byl :tak:

tak to jest z tym nalogiem :-D:tak:

no troche sobie posluchalam

ja niedawno wstalam mlody znow poszedl spac bo wstal po 5 i potem szalam godzine czasu wiec z nudow polozyl sie i zasnal
a ja wczoraj chcialam dzwonic do lekarza zeby przyjal mnie wczesniej a nie tego 15 czerwca ale to chyba nie bedzie mozliwe :sorry2: za duzo dziewczyn chodzi do niego
hehe a na suwaczek musicie poczekac az dowiem sie konkretniej :cool2::cool2:
ale podbrzusze mnie nawala jak nie wiem ... macica sie rozszerza i pewnie dlatego :dry: a mlody fajnie pokazuje palcem gdzie mama ma dzidzi :-D:-D:-D:-D
Kochana wez zrob Medeusce fotki bo jak bedziemy na nia czekaly to urodzi:-D
ja to mam problem ze spodniami:tak::tak::tak::tak:bo mam wielki zad:-D:-D:-D:-Di nie zakładam spodni od czasu ciąży czyli jakieś 5 lat:szok::szok::szok::szok:
ale kupiłam ostatnio jeansy w ciuchach i latam w nich po budowie:-Dto juz jakiś postęp:-D:-D:-D:-D:-D
no to juz masz sukces
Aga, co ty się tak denerwujesz tym burakiem.:confused: Nie warto zdrowia tracić na niepotrzebne nerwy! :no: OLEJ Z GÓRY CIEPŁYM MOCZEM! :tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D
siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????
a widzialas corka nawet nie wie co to matka, super!:-D
witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać

piekna pobudka ja na taka musze poczekac

My wstalysmy o 8 bo Laura chciala siku potem wypila mleczko a teraz tatus ja zabral na poczte i pojechali na budowe do chlopakow.Ja w szlafroczku ale musze szybciutko posprzatac tak co wroca i mi nie powie ze nic bnie zrobilam
Bede z doskoku:-)
A i dzieki za zyczenia:-D

reklama
As super Ci się dzień zaczął:tak::tak::tak:wcale się nie dziwię, że się popłakałaś:tak:ja bym wyła jak bóbr itego się boje w czwartek bo idę do przedszkola na dzień matki a moje dziecię recytuje wierszyk:tak:a ja będę tam wyć:-D:-D:-D

hm??????????????
no zupa zacierkowa:-)
kupujesz zacierki babuni i wrzucaszna zamiast kalafioru albo saa robisz zaceirki z wody i maki.
ja wole te gotowe bo sa drobniutkie i smaczne
ja gotuje jak kazda inna zupe,tyle ze zacierki wrzucam jak juz ziemniaki sie troche gotuje,podsmazam trhce kielbaski pokrojonej w ksoteczke,nieraz zaprwiam maka,a anieraz tylko dosypuje koperku siekanego:-)

Ale mi narobilas spamka na zacierki:tak::tak: Zawsze jak jestem w Pl to mama mi robi:tak::tak:

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????
Ale sie usmialam :-):-):-)

wszystkim mamusia wszystkiego naj naj naj.........

Ja wczoraj nie mialam takiego fajnego wieczoru jak z m planowalam:wściekła/y::wściekła/y::no::no: polozylam Emily po 20 spac a ona sie darla w nieboglosy usnela dopiero po 23 ale najpierw dalam jej syropu bo napewno przez zabki nie umiala usnac no to mi wszystkim zwymiotowala musialam ja i lozeczko przebierac no i potem dopiero usnela:no::no::wściekła/y: myslalam ze wsczoraj z nia do glowy dostane:wściekła/y: pierwszy raz tak dlugo mi plakala :no:
Dzisiaj ma juz duzzo lepszy humorek jak narazie ladnie sie sama bawi mam nadzieje ze bedzie tak dalej:tak::tak:

Malinka, no przeciez to najsłodszy tekst jaki słyszałam ostatnio:laugh2:-Mamusiu:-D

As
, no pobudka po prostu urocza, twój mały menscyzna stanął na wysokości zadania-rozkleił mamę.:-D

A my po spacerku, znalazłam jakies drobniaki, kupiłam kwiatki dla mam i szczypior i po drobniakach-tyle było:-D:laugh2:
mała teraz zasypia- a przynajmniej licze na to. Musze ja z 12 przestawić na 10 na spanie, to może w nocy bedzie bardziej do spania, niz wyciągania mnie z łóżka;-).
Grzeje wode na pranie, dzis reszta, jeszcze 2 wsady i na 3 dni spokój, hihihi...
No i jeszcze ogarnąć, a tu tak ciplusio sie zrobiło, no aż sie nie chce...

Ostatnia edycja:
Ale mi narobilas spamka na zacierki:tak::tak: Zawsze jak jestem w Pl to mama mi robi:tak::tak:

Ale sie usmialam :-):-):-)

wszystkim mamusia wszystkiego naj naj naj.........

Ja wczoraj nie mialam takiego fajnego wieczoru jak z m planowalam:wściekła/y::wściekła/y::no::no: polozylam Emily po 20 spac a ona sie darla w nieboglosy usnela dopiero po 23 ale najpierw dalam jej syropu bo napewno przez zabki nie umiala usnac no to mi wszystkim zwymiotowala musialam ja i lozeczko przebierac no i potem dopiero usnela:no::no::wściekła/y: myslalam ze wsczoraj z nia do glowy dostane:wściekła/y: pierwszy raz tak dlugo mi plakala :no:
Dzisiaj ma juz duzzo lepszy humorek jak narazie ladnie sie sama bawi mam nadzieje ze bedzie tak dalej:tak::tak:

No to Emily zaszalala:baffled:Dala Ci troche do wiwatu ale ciesz sie ze noc Ci przespala:)
Laura pojechala z tatusiem to ja ide nalesniki zrobic

Anka rzuc choc jednym w moja strone, doleci.........
No chodza za mna już dobre 2 miechy i jakoś sie za nie wziąść nie moge. P nie lubi, a samej dla siebie tak się nie chce robć...

myszunia chyle czoła julka ogląda te gry ze mną i pyta gdzie takie dają???bo te memory to bierz od razu:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka, jak masz dobrą drukarkę, to ja ci mogę wysłać parę gier na pocztę. Później tylko trzeba je wydrukować, niektóre pokolorować, ale tym pewnie Jula by się z przyjemnością zajęła. Ja jeszcze je laminuję, żeby się nie niszczyły tak szybko, ale przecież zawsze można drugi raz druknąć. :tak:
A i jeszcze mam pytanko, czy dotarło do was to co wysyłałam? Bo ostatnio dowiedziałam się, że nie wszystkie moje maile dochodzą do ludzi, więc tak pytam! :-)

reklama
Do góry