anka26_x_07
Mama Laury :)
no niestety tak toi juz jest w ciazyznów mnie będą kłuc:--
-
-( tydzien temu mnie kłuli i znów:-
-
-
-D
![]()

Fajna masz kolezanke niech mi tez podrzucic kilka jajeczek.Mi tez ta piosenka pobudza mile wspomnieniaPrzeczytałam dopiero 3 strony po 40 postów każda
okłady z altacetu są dobre i trochę pomasuj tą rączkę tak delikatniemam nadzieję że niedługo zejdzie
![]()
ja wczoraj póżnym wieczorem robiłam na dzisiaj kotlety z jajekpycha, koleżanka mi podrzuciła 50 wiejskich jaj
więc muszę je jakoś wykorzystać
no niezła flecistka z Ciecieale już w podstawówce
ja też ostatnio tego słuchałam a moje dziecko nawet słów się nauczyło i sobie ciągle podśpiewuje
dziewczyny ale miałyście nockęco wyście robiły przed tymi kompami
oto moja ulubiona wspominajkowa piosenka, zawsze przywołuje miłe wspomnienia
uwielbiam ją
![]()
Kochana wez zrob Medeusce fotki bo jak bedziemy na nia czekaly to urodzia ja nic nie biore samo przyszlo samo przejdzie
zdrowka zycze
ta piosenke grali nam na koniec wesela wtedy sp[iewalam ja mojemu m do ucha
pamietam
brawo dla Kubusia;-)
znam to ale to juz stare jest ;-)
to tez mi sie podoba
hehe kto by tego nie znal
mnie sie Wrona wogole nie podobal
o pamietam pamietam fajny byl
tak to jest z tym nalogiem
no troche sobie posluchalam
ja niedawno wstalam mlody znow poszedl spac bo wstal po 5 i potem szalam godzine czasu wiec z nudow polozyl sie i zasnal
a ja wczoraj chcialam dzwonic do lekarza zeby przyjal mnie wczesniej a nie tego 15 czerwca ale to chyba nie bedzie mozliweza duzo dziewczyn chodzi do niego
hehe a na suwaczek musicie poczekac az dowiem sie konkretniej
ale podbrzusze mnie nawala jak nie wiem ... macica sie rozszerza i pewnie dlategoa mlody fajnie pokazuje palcem gdzie mama ma dzidzi
![]()

no to juz masz sukcesja to mam problem ze spodniamibo mam wielki zad
i nie zakładam spodni od czasu ciąży czyli jakieś 5 lat
ale kupiłam ostatnio jeansy w ciuchach i latam w nich po budowieto juz jakiś postęp
![]()
Aga, co ty się tak denerwujesz tym burakiem.Nie warto zdrowia tracić na niepotrzebne nerwy!
OLEJ Z GÓRY CIEPŁYM MOCZEM!
![]()

a widzialas corka nawet nie wie co to matka, super!siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... jano jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

witajcie wtorkowo
Dziewczyny dziś miałam cudowną pobudkę.
Mój synuś obudził mnie o 8 z bukiecikiem tulipaników w rączkach i wierszykiem prześlicznym.
No poryczałam się z miłości i radości do niego. :-):-)
Zaraz do przedszkola ruszam,bo dziś oprowadzanki na kucykach przedszkolaków mam.
a tymczasem biegnę poczytać
piekna pobudka ja na taka musze poczekac
My wstalysmy o 8 bo Laura chciala siku potem wypila mleczko a teraz tatus ja zabral na poczte i pojechali na budowe do chlopakow.Ja w szlafroczku ale musze szybciutko posprzatac tak co wroca i mi nie powie ze nic bnie zrobilam
Bede z doskoku:-)
A i dzieki za zyczenia