reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to na co czekasz Kochana:baffled::confused:

Moj to juz nie zwraca uwagi na moje "dziwne"zachowanie:-D:-D:-D:-D
zaraz sie biore za niego:-D:-D
i tym milym akcentem w postaci tomasa zoltkozegnam sie z wami bo mnie zaraz wtorek zastanie:-):-):-):-)
dobranoc
dobranoc
Zmykam:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)

ANABUBKA
Jak wstane to Tobie przypomne jak nie zapomne;-)

Dobranoc

I zdazylysmy przed wtorkiem

Ale ja juz teraz Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki wkoncu to Nasze swieto

Kolorowych snufffff:-D

reklama
A ja dzis zrobilam prasowanie jak moj siedzial na kompie i gral w gre.Okupowal mi kompa i nie moglam wejsc:baffled:
Ale chcociaz poprasowalam nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-D

Ja zaraz tez sie kade spac bo rano pobudka:sorry2: no chyba ze Lali da pospac:sorry2:Dzis spala dlugo wiec niedawno zasnela:szok:
ja chyba jutro bede prasowac bo juz mi sie w szafce nic nie miesci

Zmykam:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)

ANABUBKA
Jak wstane to Tobie przypomne jak nie zapomne;-)
przypomnisz o ile wstaniesz na czas:-D:-D:-D:-D
dobranoc

witam mamuśki dziś nasze święto a więc
wszystkim mamuśką wszystkiego naj naj naj
022.gif

jestem, ale nie mam teraz czasu nadrabiac 3 stron:szok: bo szykuje sie na badania... a potem znow do patrysi:tak::tak: nie iwem czy zdąże na 8 na badania:szok::szok::szok::szok: mam mokre włosy:szok::szok::szok:

meduska ot uroki ciąży:tak:ale uśmiech na usta pierś do przodu to twój pierwszy dzień mamy z maluszkiem w brzuszku:tak:ja tylo antosia miałam w brzuchu w dzień mamy reszta ferajny na dzień mamy w brzuchu się nie załapała:cool::cool:
dziewczyny ale wczoraj miałyście humory a piosenki boskie ale wspomnienia coś wspaniałego................agnes ty się kochałaś w bartku wronie ja niby nie ale jak śpiewał ty jedna na milion to śpiewał zawsze tylko dla mnie:rofl2::rofl2:varius manx uwielbiam przy piosence księżycowej wyłam taka piękna:tak:kowalska to samo jeszcze piasek i piosenka niecierpliwi ech to były boskie czasy...............a jak was czytałam to oplułam monitor wariatki wy jedne:-D:-D:-D

id eprostowac wlosy i wyjezdzac, mam nadzieje ze zdaze:-D nie no nie bedzie zle do 9.15 robią badania:tak::tak::tak:

Dzień Dobry!
Drogie Mamy! Z okazji naszego święta życzę nam wszystkim spokoju, cierpliwości i radości z naszych pociech!
W oczekiwaniu na "Brzydulę" postanowiłam poczytać co się wczoraj działo. :-) Widzę, że bardzo muzycznie wczoraj było. :-D My z moim m często siadamy sobie i przypominamy muzykę z dawnych czasów. :-D

byłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
Zdrówka dla małej! :tak::tak::tak:
Witajcie.
Od razu mówię,ze nic nie czytałam i czasu nadrobić nie mam.
Wybaczcie.:zawstydzona/y:
U nas tak w telegraficznym skrócie.
W czwartek byliśmy w cyrku Europa-nie pamiętam nawet czy Wam pisałam.:zawstydzona/y:
W sobotę miałam festyn i wracaliśmy w burzę z końmi do stajni.
Przeżyliśmy horror...
Strach się bać.
W niedzielę Daruś zrobił nam niespodziankę i zabrał nas do ZOO i na obiad do Pizza hut.
Takie miejsce obiadowe dzieci wybrały.
Wróciliśmy po 18 do domu dopiero.
Moja maniaczka sissowa okupuje mi kompa i nie mam dostępu do netu.
Z soboty na niedzielę grała do 2 w nocy.
Zaspała na 12 w niedzielę do kościoła:szok::szok:
Po powrocie z Zoo znów wgrała sims 2 i do północy.
Dziś od południa do teraz znów na simsach:szok::szok::szok:

A Kubuś znów poszedł odrobinę do przodu.
Odnieśliśmy największy sukces jaki tylko można.
Kuba po 2 latach i 3 miesiącach namawiania zjadł dziś pierwszą w życiu kanapkę .
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
i znów go przełamałam:tak::-):-)
Tyle u nas
Postaram się podczytywać nieco na bieżąco.
Kat w roli Klaudii stoi nade mną i pyta co chwila
Długo jeszcze:confused::confused::confused:
Muszę zaraz zwolnić kompa..:baffled::baffled::baffled:
Brawa dla Kubusia! :tak:
A co do Simsów, to uwierz, że potrafią być uzależniające. Jak miałam więcej czasu to grałam nałogowo w to i jeszcze w "Need for speed underground" - takie wyścigi samochodowe - tym mnie mój m zaraził. Wtedy potrafiłam całe noce przy kompie spędzać :szok::szok::szok::szok:
YouTube - Celine Dion Pour que tu m'aimes encore
a ta piosenka o wiele lepsza po francusku niz po angileksu!:-)
Ja w ogóle mam wrażenie, że piosenki francuskie brzmią dużo lepiej. Kojarzycie na pewno Garou - jak śpiewa po francusku to aż mnie ciarki przechodzą, a po angielsku już nie robi takiego wrażenia. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam moje kochane mamuśki
Samych słonecznych dni i miździających nocy, samych pociech z pociech i tych dużych chłopców również.

Nadrobiłam i zaraz zaczne odpisywać, Póki mogę wskoczyłam jeszcze na starego kompa, nowy bedzie dzis, a wczoraj zgrywal wszystko i mnie nie dopuścil

Do góry