reklama
Kładz sie kładz Ty łakomczuszku;-):-)jestem na chwilke bo cos mnie brzuch boli... objadłam sie frytkamii bede musiala sie polozyc..
Ja jestem tak z doskoku,bo kladlam mlodeta godzina i nikogo nie ma??????![]()

rzeczywiscie ostatnio robi sie tutaj coraz bardziej pusto

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
medluje sie na nocnym dyzurze
ide poczytac i zaraz wracam

też to zauważyłam niestetyJa jestem tak z doskoku,bo kladlam mlode
rzeczywiscie ostatnio robi sie tutaj coraz bardziej pusto![]()

Witaj Kochana:-)medluje sie na nocnym dyzurze
Za duzo to tego czytania nie ma

a ja jutro nie kładę Oliwki spać w dzień,mam nadzieję ze przetrwamy jakoś.idziemy jutro do lekarza do dzieci zdrowych.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
co jest?????????????????
ledwno niecala strona postow??????????????

a jak sa burze to ja nie mam netu bo sasiadka odaacza bo maja stara instalacje elektryczna
tylko rutinoscorbin,wapno,czsnek,miod,cytryna,a na gardlo mozna cholinex
albo tymianek

ledwno niecala strona postow??????????????

no to ladnie:-)HA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiam
Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawdawiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała
odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze
a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek
ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.
![]()
moja starsza pamieta ale czy zakuma/ja jestem ciekawa czy moje dzieci będą pamiętały że jutro dzień mamy![]()

oj straszbnie tu dzis pusto!O,a co tu takie puchy,sądziłam ,ze tłok bedzie większy,ja właśnie wróciłam z Trzebiatowa,dzieci zasiadły przed bajką ,potem idą sie kąpać ,a m pojechał do teścia więc ja mam luzik chwilowo![]()
no i u mnie ma byc dosc cieplo ale w srode juz zimno,wiec pewnie jutro wieczorem albow nocy beda burze.Ogladałam pogode i jutro ma byc u mnie 28 stopni
No ale tylko jutro bo od srody ma byc zimno![]()
a jak sa burze to ja nie mam netu bo sasiadka odaacza bo maja stara instalacje elektryczna
Pati zdrowka-ale pamietaj zebys teraz zadnej polopiryny czy aspiryny nie lykala ani gripexow itd itd.ja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy
dobrej nocki buziam![]()
tylko rutinoscorbin,wapno,czsnek,miod,cytryna,a na gardlo mozna cholinex
albo tymianek
ta godzina i nikogo nie ma??????![]()

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
byłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
Podziel się: