reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja jutro nie kładę Oliwki spać w dzień,mam nadzieję ze przetrwamy jakoś.idziemy jutro do lekarza do dzieci zdrowych.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.

co jest?????????????????
ledwno niecala strona postow??????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

HA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiam:-D

Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawda :tak: wiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała:szok::szok::szok::szok::szok:odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze:szok:a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek:szok::szok:ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.:zawstydzona/y:
no to ladnie:-);)

ja jestem ciekawa czy moje dzieci będą pamiętały że jutro dzień mamy:confused::confused::confused::confused::confused:
moja starsza pamieta ale czy zakuma/:eek:

O,a co tu takie puchy,sądziłam ,ze tłok bedzie większy,ja właśnie wróciłam z Trzebiatowa,dzieci zasiadły przed bajką ,potem idą sie kąpać ,a m pojechał do teścia więc ja mam luzik chwilowo:tak::tak:
oj straszbnie tu dzis pusto!

Ogladałam pogode i jutro ma byc u mnie 28 stopni:tak::tak::tak:
No ale tylko jutro bo od srody ma byc zimno:no:
no i u mnie ma byc dosc cieplo ale w srode juz zimno,wiec pewnie jutro wieczorem albow nocy beda burze.
a jak sa burze to ja nie mam netu bo sasiadka odaacza bo maja stara instalacje elektryczna

ja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy :dry::dry::dry:

dobrej nocki buziam :-D
Pati zdrowka-ale pamietaj zebys teraz zadnej polopiryny czy aspiryny nie lykala ani gripexow itd itd.
tylko rutinoscorbin,wapno,czsnek,miod,cytryna,a na gardlo mozna cholinex
albo tymianek

ta godzina i nikogo nie ma?????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
byłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac

Do góry