reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja swoja czasami budze ale to kiedy musze a tak to tez glosno wlaczam radio i zaczynam halasowac:-)
zreszta nie budze jej chyba ze spi do 17 to wtedy tak.
dobra ide musze sie szykowac bo mala sie pewnie niedlugo i trzeba do lekarza leciec,mamnadzieje ze nic powaznego
do wieczorka!
na pewno bede:-)
zreszta nie budze jej chyba ze spi do 17 to wtedy tak.
dobra ide musze sie szykowac bo mala sie pewnie niedlugo i trzeba do lekarza leciec,mamnadzieje ze nic powaznego
do wieczorka!
na pewno bede:-)
medeuska
październikowa mama'09
raz go wzielam ale gin sie nie zgodzil wtedymeduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumiećzabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto
![]()

jutro jade na badania morfologii moczu i kreatyniny czy jakos tak, a potem nastepna wizyta u niego od koniec czerwca dopiero, ale 30go jade do Rudy Śląskiej bo jestjakas akcja że beda darmowe badania 4g robic wiec moze sie załapię, a jak nie to 18go czerwca mam u znaj\omej gin badania, wiec moze wtedy jego wezme, bo q smie on bardzo chciał isc i widziec

ide krzyżówki sobie rozwiązywac

madziulanatasza
Fanka BB :)
HA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiamo madziula jesteś
ty mi tu nie świruj że nie jesz bo ja wczoraj miałam mega wpierdzielacza i zjdłam i ziemniazki i biały chlebek i loda![]()

Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawdaWróciłam- byłam u gina, zbadał mi szyjke wszytko jest ok, zamknięta nie skraca sie, wiec wszystko pięknie ładnie, maluszek waży 330gi wg usg termin na 18.10 czyli ok
Na te moje bóle brzuch si napiecia dostałam Buscopan-jakis rozkurczowy lek
M dzisiaj jak byłam u Patrysi napisał mi sms że sie nie chce kłócic, ale jak wróciłam, to ja tam za bardzo z nim nie rozmawiałam, nie mam ochtoy od razu mu sie na szyje rzucac, najpierw musi przejsc rozmowe
ale teraz go nie ma-pojechał do mamy pomagac w przeprowadzce do domku, ale za toobiad mi zrobił
ale i tak ciężka rozmowa go czeka...
dzieki, fotografowie fajni- tak to różne sesje z djęciowe z różnymi fotogrfami.. w sumie więcej różnych mam na maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
ja Joanna Pająk Żory
dzieki
noo mi tez, wiec idde do sklepu kupic sobie loda![]()

anka26_x_07
Mama Laury :)
raz go wzielam ale gin sie nie zgodzil wtedya ja i tak myśle że to by nic nei zmieniło.... on jest po prostu leniem
jutro jade na badania morfologii moczu i kreatyniny czy jakos tak, a potem nastepna wizyta u niego od koniec czerwca dopiero, ale 30go jade do Rudy Śląskiej bo jestjakas akcja że beda darmowe badania 4g robic wiec moze sie załapię, a jak nie to 18go czerwca mam u znaj\omej gin badania, wiec moze wtedy jego wezme, bo q smie on bardzo chciał isc i widziec
ide krzyżówki sobie rozwiązywac![]()
Fajnie jak bys sie zalapala na te badania 4d

Laura zasnela a ja szukam sama nie wiem czego w tym necie

anka26_x_07
HA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiam
Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawdawiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała
odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze
a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek
ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.
![]()

anka26_x_07
a u mnie sie chmurzy
bedzie burza

madziulanatasza
Fanka BB :)
A u mnie wyszło dopiero słońce choć trąbili w tv ,że od rana miało ,a dopiero teraz się przejaśniło
JA dziś zalatana ,rano byliśmy na zakupach w mieście ,poza tym krzątam się i sprzatam po weekendzie ,leci 3 pralka
Byłam dziś w rossmanie,psiknęłam się m-y innymi bruno banani ,tym czerwonym do tej pory tak pięknie mi pachnie ,że chcę je koniecznie
może naciągnę m ,bo niedługo rocznicę mamy
jutro imprezy z ok.dnia matki w szkole i przedszkolu w szkole na 9.00 a w przedszkolu na 9.30 pytam sie jak mam się rozdwoić ,któreś na pewno będzie się czuło pokrzywdzone,a k mówi ,że czasu nie ma-jak zwykle
też wymyślili ,jakby nie mogli choć godziny różnicy zrobić

reklama
medeuska
październikowa mama'09
wyobrazam sobie jak to musiało wyglądacHA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiam
Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawdawiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała
odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze
a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek
ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.
![]()

ta niektore zdjęcia ma po prostu boooosssskiemaxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
i ten fotograf, genialne fotki robi....

Ostatnia edycja:
Podziel się: