reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja swoja czasami budze ale to kiedy musze a tak to tez glosno wlaczam radio i zaczynam halasowac:-)
zreszta nie budze jej chyba ze spi do 17 to wtedy tak.
dobra ide musze sie szykowac bo mala sie pewnie niedlugo i trzeba do lekarza leciec,mamnadzieje ze nic powaznego
do wieczorka!
na pewno bede:-)

meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumieć:tak::tak:zabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto:tak::tak:
raz go wzielam ale gin sie nie zgodzil wtedy:baffled: a ja i tak myśle że to by nic nei zmieniło.... on jest po prostu leniem:-p:-p:-p:-p:-p

jutro jade na badania morfologii moczu i kreatyniny czy jakos tak, a potem nastepna wizyta u niego od koniec czerwca dopiero, ale 30go jade do Rudy Śląskiej bo jestjakas akcja że beda darmowe badania 4g robic wiec moze sie załapię, a jak nie to 18go czerwca mam u znaj\omej gin badania, wiec moze wtedy jego wezme, bo q smie on bardzo chciał isc i widziec:-p:-p:-p

ide krzyżówki sobie rozwiązywac:tak::tak:

o madziula jesteś:-D:-D:-D
ty mi tu nie świruj że nie jesz bo ja wczoraj miałam mega wpierdzielacza i zjdłam i ziemniazki i biały chlebek i loda:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
HA,ha malinka nie pękaj ,dziś nadrabiam:-D

Wróciłam- byłam u gina, zbadał mi szyjke wszytko jest ok, zamknięta nie skraca sie, wiec wszystko pięknie ładnie, maluszek waży 330g :-D i wg usg termin na 18.10 czyli ok:tak:

Na te moje bóle brzuch si napiecia dostałam Buscopan-jakis rozkurczowy lek:tak:

M dzisiaj jak byłam u Patrysi napisał mi sms że sie nie chce kłócic, ale jak wróciłam, to ja tam za bardzo z nim nie rozmawiałam, nie mam ochtoy od razu mu sie na szyje rzucac, najpierw musi przejsc rozmowe:-p:-p:-p:-p

ale teraz go nie ma-pojechał do mamy pomagac w przeprowadzce do domku, ale za toobiad mi zrobił:szok:

ale i tak ciężka rozmowa go czeka...
dzieki, fotografowie fajni- tak to różne sesje z djęciowe z różnymi fotogrfami.. w sumie więcej różnych mam na maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści :-D:-D:-D:-D

ja Joanna Pająk Żory:-p:-p:-p:-p

dzieki:tak::tak::tak:

noo mi tez, wiec idde do sklepu kupic sobie loda:tak::tak::tak:
Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawda :tak: wiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała:szok::szok::szok::szok::szok:odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze:szok:a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek:szok::szok:ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.:zawstydzona/y:

raz go wzielam ale gin sie nie zgodzil wtedy:baffled: a ja i tak myśle że to by nic nei zmieniło.... on jest po prostu leniem:-p:-p:-p:-p:-p

jutro jade na badania morfologii moczu i kreatyniny czy jakos tak, a potem nastepna wizyta u niego od koniec czerwca dopiero, ale 30go jade do Rudy Śląskiej bo jestjakas akcja że beda darmowe badania 4g robic wiec moze sie załapię, a jak nie to 18go czerwca mam u znaj\omej gin badania, wiec moze wtedy jego wezme, bo q smie on bardzo chciał isc i widziec:-p:-p:-p

ide krzyżówki sobie rozwiązywac:tak::tak:

Fajnie jak bys sie zalapala na te badania 4d:tak:
Laura zasnela a ja szukam sama nie wiem czego w tym necie:-D

Strasznie się cieszę ,że z dzieckiem git,a i ,że teój m coś kumać zaczyna...Medeuska jak obejrzałam twoje portfolio to półka mi opadła na samą ziemię ,wszystko co o tobie pisałam to święta prawda :tak: wiecie co moja Klaudia odwaliła,rano Ksawek krzyczał ,że nie ma skarpetek ,aponieważ ja z rana mało ruchliwa jestem kazałam klaudii sprawdzić czy naprawdę brak ,córa moja poleciała do łazienki ,i stwierdziła,że na linkach absolutnie żadnych skarpet nie ma ....zdziwiłam się nieco ,bo fakt ,że jak mnie 2 dni nie było to prania nikt nie zrobił(ani nie zdjął)ale stwierdziłam ,że nie ma sensu tak rano wnikac w skarpetkowe afery i poleciłam klaudii ,żeby mu pożyczyła jakieś swoje i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała:szok::szok::szok::szok::szok:odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze:szok:a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek:szok::szok:ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D dobrze ze buty na noge weszly bo przy takim rozmiarze skarpetek to moglo byc ciezko:-D

A u mnie wyszło dopiero słońce choć trąbili w tv ,że od rana miało ,a dopiero teraz się przejaśniło:baffled:JA dziś zalatana ,rano byliśmy na zakupach w mieście ,poza tym krzątam się i sprzatam po weekendzie ,leci 3 pralka:szok:Byłam dziś w rossmanie,psiknęłam się m-y innymi bruno banani ,tym czerwonym do tej pory tak pięknie mi pachnie ,że chcę je koniecznie:tak:może naciągnę m ,bo niedługo rocznicę mamy:tak:jutro imprezy z ok.dnia matki w szkole i przedszkolu w szkole na 9.00 a w przedszkolu na 9.30 pytam sie jak mam się rozdwoić ,któreś na pewno będzie się czuło pokrzywdzone,a k mówi ,że czasu nie ma-jak zwykle:no:też wymyślili ,jakby nie mogli choć godziny różnicy zrobić:no:

reklama

wyobrazam sobie jak to musiało wyglądac:-D:-D:-D:-D

ta niektore zdjęcia ma po prostu boooosssskiemaxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści

i ten fotograf, genialne fotki robi....:tak:http://maxmodels.pl/marekurbanowski,1.html#zdjecia_dol

Ostatnia edycja:
Do góry