reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mój piotrek ostatnio się śmiał jak my to wszystko pamiętamy co u której i kiedy która z kim śpi a z kim ma dzieci i ile ich ma która ma fajny dzień a którą chłop wnerwił:-D:-D:-D

reklama
Wróciłam- byłam u gina, zbadał mi szyjke wszytko jest ok, zamknięta nie skraca sie, wiec wszystko pięknie ładnie, maluszek waży 330g :-D i wg usg termin na 18.10 czyli ok:tak:

Na te moje bóle brzuch si napiecia dostałam Buscopan-jakis rozkurczowy lek:tak:

M dzisiaj jak byłam u Patrysi napisał mi sms że sie nie chce kłócic, ale jak wróciłam, to ja tam za bardzo z nim nie rozmawiałam, nie mam ochtoy od razu mu sie na szyje rzucac, najpierw musi przejsc rozmowe:-p:-p:-p:-p

ale teraz go nie ma-pojechał do mamy pomagac w przeprowadzce do domku, ale za toobiad mi zrobił:szok:

ale i tak ciężka rozmowa go czeka...
Medeuska, obejrzałam twoje zdjęcia na NK i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. :tak: Piękna z ciebie kobieta :tak: A i fotograf musiał być dobry, bo zdjęcia naprawdę profesjonalne! :-)
dzieki, fotografowie fajni- tak to różne sesje z djęciowe z różnymi fotogrfami.. w sumie więcej różnych mam na maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści :-D:-D:-D:-D

No to i ja poprosze Wasze namiery na NK:-):-)
ja Joanna Pająk Żory:-p:-p:-p:-p

ja też wczoraj oglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniem:tak::tak::tak::tak:to jakaś sesja zdjęciowa? fotki są super, takie jak mi się najbardziej podobają:tak::tak::tak::tak:

ja też tak uważam:tak:i nie lubię poniedziałków:no:

to kiedy do nas wrócisz?????/
dzieki:tak::tak::tak:

podziel się lodem :-D:-D:-D:-D ale mi narobiłaś smaka :tak::tak::tak:
noo mi tez, wiec idde do sklepu kupic sobie loda:tak::tak::tak:

Medeuska no to sie postaral, super oby czesciej.Fajnie ze dzidzia m,a sie dobrze i ze szyjka jest ok:-)
Laura zasypia wiec ja moge poswirowac
Kawke z moim zaliczylam wiec luzik

medeuska cieszę się że wszystko z dzidzią jest ok :tak::tak::tak::tak:

a mąż widzę sie postarał,obiadek no no i że nie chce sie kłócić-to dobry znak.ale tak czy siak lepiej z nim porozmawiaj żeby nie było tak za prosto :-p:-p:-p:-p

Dobra idę budzić moją gwiazdę bo przegina z tym spaniem-zaraz będzie 2,5 godz. na razie pa pa bedziemy na dworze do wieczora.

meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumieć:tak::tak:zabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto:tak::tak:

Agnes Ty Oliwcie budzisz:confused:Ja nie budze Laury jak spi dlugo ewentualnie zachowuje sie glosniej i wlaczam glosniej muze:-D

A ja dzis zadzwonilam do salonu zeby uzgodnic termin przymiarki.Ustalilam 1 przymiarke na 14 lipca.Dodatkowo kazalam Pani zrobic kolnierz do sukienki z tego samego materialu bo w orginalanej jest z koronki czy organzy:baffled: Tak zmodyfikuje te suknie ze daleka bedzie od orginalu:-D

reklama
meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumieć:tak::tak:zabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto:tak::tak:

Oj i tu sie zgadzam
Moj ze mna jezdzil do gina na wizyty
Ja na poczatku tez chcialam sama rodzic ale rodzinny porod to cos boskiego:tak:

Do góry