Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Zaraz cię znajdę i wyślę zaproszonko!![]()
Zaproszonko juz zaakceptowalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaraz cię znajdę i wyślę zaproszonko!![]()
To pewnie do jutra od niego nie odejdzie!moje dziecię poszło po chleb i mleko do sklepu a jak wróci to siądzie do kompa po tygodniowej karze![]()
ja też wczoraj oglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniemMedeuska, obejrzałam twoje zdjęcia na NK i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem.Piękna z ciebie kobieta
A i fotograf musiał być dobry, bo zdjęcia naprawdę profesjonalne! :-)
ja też tak uważamWitam poniedziałkowo
Poniedziałek - zły dzień na rozpoczęcie tygodnia...
to kiedy do nas wrócisz?????/moje dziecię poszło po chleb i mleko do sklepu a jak wróci to siądzie do kompa po tygodniowej karze![]()
No, ale i tak brawa dla niego, to trzeba docenic, zwlaszcza te odpowiednia miske:-):-):-)Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkamiObrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem
Ale przy obieraniu połowe zjadł![]()
Sama sie nad tym kiedyś zastanawiałam, odpuścic sobie???Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolinai wszedzie gdzie sie da
Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko
No właśnie kuźwa, mi niedługo skończy sie wychowawczy i będę MUSIALA pójśc do pracy, a tu tez takie problemy robia. Slyszałam, że wystarczy miec zaswiadczenie, ze sie pracuje, ale czy oni na pewno tego nie sprawdza, a jak sprawdza i sie wyda, że lewe?właśnie agnes co ze żłobkiem????
u nas są porąbane zasady przyjmowania do żłobka gadałam wczoraj z sąsiadką z dołu jak sadziliśmy naszą ieleń jej synowa nie pracuje ale bardzo chce iść do pracy a właściwie to musi bo chcą wziąść kredyt mieszkaniowy a przy jednej pensji szanse zerowe złożyła podanie do 4 żłobków i do ani jednego dziecko się nie dostało bo mama ie pracuje i na nic tłumaczenia że jak ma pracować jak nie ma gdzie dziecka zostawić że jak mała będzie w ąłobku to ona pójdzie do pracy......do bani z tym .....nasz polski kochany rząd chce by rodziło się więcej dzieci a w zamian daje nam wielkie gó***
i jakie są u was ceny w żłobkach???? bo u mnie w takim najbliższym państwowym to z dodatkowymi zajęciami typu rytmika i pełnym wyżywieniem to 400 zła prywatny to już przegięcie na maxa........
No i tak jak tu, kuźwa, jak mamy miec dobrze jak jest niedobrze, no jak...u nas żłobek kosztuje z wyżywieniem bodajże 350zł
u nas nie mozna składać podań do kilku żłobków,bo jak to odkryja to dziecko jest dyskwalifikowane z rekrutacji.mozna złóżyć podanie tylko do 1 żłobka![]()
Myszka, ja z checią, zaraz wstawię wode i już piję, tylko Ty pewnie uż dawno skończyłas i zapomniałaśIdę robić kawkę! Może któraś z was się skusi?:-)
ja za Wami wszystkimi, ale Wy za mna nieeeeeeCześć już jestemczy za mną też ktos tęsknił???????????:-
-
-(no napiszcie, że tak to od razu zrobi mi się milej,bo jak patrzę na tego buraka na przeciwko to aż mnie na wymioty zbiera
dlatego ja pisałam w podaniu do przedszkola, że szukam pracy, zawsze to lepiej niż pozostająca bez zatrudnieniai dwa razy się udało
![]()
Czekolada jest super na poprawe humoru, ale nie za bardzo przy okresie.ale mnie brzuch bolimam @ i umieram dzisiaj, znikam na chwilę, idę do sklepu po coś czekoladowego może przyniesie mi chwilowe ukojenie
![]()