Joanna73
uzależniona od BB
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ciekawe jak Jemu to wyjdzie;-):-)no ale licza sie checi

Ale Tobie zazdroszcze

tu w DE mnostow ludzi w tyakich chodzi po miescieWpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać
Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę
Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze)

Laura uwielbia wode wiec trzymam kciuki za dziewczynkiJa tez sie wybieram z malymi na basen i jakos wybrac sie nie moge
Chcialam Je zapisac na nauke plywania ale najpierw musze dotrzec na ten basen i zobaczyc czy nie beda sie baly
Laura ma pylka i jak ja odkurzam to ona go bierze i odkurza razem ze mnaPyłek Gadający Odkurzacz OD SUPER SPRZEDAWCY (641659999) - Aukcje internetowe Allegro
wg mnie super zabawka
SUPER!!! BOOGI ROBACZEK RYSOWNIK EPEE !!! (639145581) - Aukcje internetowe Allegro
SKUTER 2 w 1 PLAYSKOOL (640022629) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER GRA MOJE PIERWSZE MONOPOLY HASBRO !!! (644326889) - Aukcje internetowe Allegro
U nas sie sprawdza:-)witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()

Asia no to super że wesele sie udało,jakieś szczegóły poprosimy
A&E ogladałam fotki na nk,super z Was rodzinka.Emily jak fotomodelka,wygląda cudnie:-)

Emily spi razem z tatusiem oboje padli jak kawki
chyba ten upal ich wykonczyl
ja tez jestem spiaca i chyba zaraz do nich dolacze
mamy w palnie zrobic grila ale zobaczymy o ktorej wstana bo m o 20 chce ogladac NIBY jakis FAJNY film

Teraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce
Obrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem

U nas jutro ma byc 25 stopni i samo słonce
Ciekawe czy sie sprawdziMy juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerekTeraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkamiObrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem
Ale przy obieraniu połowe zjadł![]()

Dziekuje twoja rodzinka tez jest SUPER a Oliwka sliczniutka i slodka jak cukierek
m o 20 chce ogladac NIBY jakis FAJNY film![]()

pewnie ze pamiętamy o TobieWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem

i jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)nie wiem czy mogepatrysia oby to nie była angina.Mojemu M tak własnie zaczęła się angina,też się skarżył na wileką kluche w gardle.Masz jakieś tbaletki na gardło.lepiej żebys jak najszybciej zaczęła cos brac na to gardło.Zyczę zdrówka:-)
dopiero sie okaze 
hehe trzesa sie trzesa ja jeszcze fenoterol mam w domku na wszelki wypadek ;-)czemu się nie da? tak sie łapy trzęsą?
nie iwem jeszcze, bo nie iwem o której moj gin przyjmuje w poniedziałki, z rana bede musiała tam zadzwonic, jak bede wiedziała dam Ci znacale raczej na gg albo tu bo niemam nic na koncie
![]()
ja tez ostatnio nawet do 24 gralam u mamy z rodzenstwem w monopolyMi się monopol podobapewnie dlatego, że sama lubie grać
Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowyMam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje
![]()
no to czekamy na opowiesci juz po poprawinachwitam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()

pamietalysmy pamietalysmyWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem