Joanna73
uzależniona od BB
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tu w DE mnostow ludzi w tyakich chodzi po miescieWpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać
Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę
Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze)
Laura uwielbia wode wiec trzymam kciuki za dziewczynkiJa tez sie wybieram z malymi na basen i jakos wybrac sie nie moge
Chcialam Je zapisac na nauke plywania ale najpierw musze dotrzec na ten basen i zobaczyc czy nie beda sie baly
Laura ma pylka i jak ja odkurzam to ona go bierze i odkurza razem ze mnaPyłek Gadający Odkurzacz OD SUPER SPRZEDAWCY (641659999) - Aukcje internetowe Allegro
wg mnie super zabawka
SUPER!!! BOOGI ROBACZEK RYSOWNIK EPEE !!! (639145581) - Aukcje internetowe Allegro
SKUTER 2 w 1 PLAYSKOOL (640022629) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER GRA MOJE PIERWSZE MONOPOLY HASBRO !!! (644326889) - Aukcje internetowe Allegro
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()
Asia no to super że wesele sie udało,jakieś szczegóły poprosimy
A&E ogladałam fotki na nk,super z Was rodzinka.Emily jak fotomodelka,wygląda cudnie:-)
My juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerekTeraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkamiObrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem
Ale przy obieraniu połowe zjadł![]()
Dziekuje twoja rodzinka tez jest SUPER a Oliwka sliczniutka i slodka jak cukierek
m o 20 chce ogladac NIBY jakis FAJNY film![]()
pewnie ze pamiętamy o TobieWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
nie wiem czy mogepatrysia oby to nie była angina.Mojemu M tak własnie zaczęła się angina,też się skarżył na wileką kluche w gardle.Masz jakieś tbaletki na gardło.lepiej żebys jak najszybciej zaczęła cos brac na to gardło.Zyczę zdrówka:-)
hehe trzesa sie trzesa ja jeszcze fenoterol mam w domku na wszelki wypadek ;-)czemu się nie da? tak sie łapy trzęsą?
nie iwem jeszcze, bo nie iwem o której moj gin przyjmuje w poniedziałki, z rana bede musiała tam zadzwonic, jak bede wiedziała dam Ci znacale raczej na gg albo tu bo niemam nic na koncie
![]()
ja tez ostatnio nawet do 24 gralam u mamy z rodzenstwem w monopolyMi się monopol podobapewnie dlatego, że sama lubie grać
Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowyMam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje
![]()
no to czekamy na opowiesci juz po poprawinachwitam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny![]()
pamietalysmy pamietalysmyWitam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem