reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asia no to super że wesele sie udało,jakieś szczegóły poprosimy :tak::tak::tak::tak:

A&E ogladałam fotki na nk,super z Was rodzinka.Emily jak fotomodelka,wygląda cudnie :tak::tak::tak::tak::tak::-)

No to jestesmy po spacerku:-)Mlode spia a Dominik poszedł obierac truskawki:szok::szok::szok:ciekawe jak Jemu to wyjdzie;-):-)no ale licza sie checi:tak::tak::tak::tak:

JOANNA
Fajnei ze była super zabawa:tak::tak::tak:Ale Tobie zazdroszcze:tak::tak::tak:
Zycze rownie udanych poprawin:tak:

A my idziemy 6 albo 7 czerwca na 5 rocznice slubu mojej siostry Patyczak:-)

Wpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać:-D:-D:-D:-D

Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę:tak::tak::tak::tak:

Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze:baffled:)
tu w DE mnostow ludzi w tyakich chodzi po miescie:-D
Ja tez sie wybieram z malymi na basen i jakos wybrac sie nie moge:szok::-D
Chcialam Je zapisac na nauke plywania ale najpierw musze dotrzec na ten basen i zobaczyc czy nie beda sie baly
Laura uwielbia wode wiec trzymam kciuki za dziewczynki
Laura ma pylka i jak ja odkurzam to ona go bierze i odkurza razem ze mna:tak:U nas sie sprawdza:-)
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny :-D

Baluj baluj:tak:

U nas goraco wiec korzystamy z pogody Rano moj ze mna posprzatla o 12 zjedlismy rosloek i udalismy sie w plener.Zaraz jedziemy na Dusseldorf na buleczke z mieskiem :)

Asia no to super że wesele sie udało,jakieś szczegóły poprosimy :tak::tak::tak::tak:

A&E ogladałam fotki na nk,super z Was rodzinka.Emily jak fotomodelka,wygląda cudnie :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Dziekuje twoja rodzinka tez jest SUPER a Oliwka sliczniutka i slodka jak cukierek:tak::tak:

My juz po spacerku m byl dzis na rano w robocie tyle dobrze przynajmniej mamy cos z dnia :tak::tak: Emily spi razem z tatusiem oboje padli jak kawki:tak::tak: chyba ten upal ich wykonczyl:tak::tak: ja tez jestem spiaca i chyba zaraz do nich dolacze:tak::tak:mamy w palnie zrobic grila ale zobaczymy o ktorej wstana bo m o 20 chce ogladac NIBY jakis FAJNY film:confused::confused::baffled::baffled:

My juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerek:tak:Teraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce:no:
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkami:tak:Obrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem:tak::tak::tak:
Ale przy obieraniu połowe zjadł:-D:-D:-D

ANKA
korzystaj z pogody,korzystaj:tak:U nas jutro ma byc 25 stopni i samo słonce:tak:Ciekawe czy sie sprawdzi

My juz po obiadku i moze pozniej wyskoczymy na jakis spacerek:tak:Teraz bym musiała wziasc sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce:no:
Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkami:tak:Obrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem:tak::tak::tak:
Ale przy obieraniu połowe zjadł:-D

Ja tez mam dzisiaj jakiegos lenia i sprzatac mi sie nie chce:tak::tak:

:-):-):-) Musial chlopak sobie jakos wynagrodzic ta cala robote dlatego polowe zjadl:-D:-D:-D
Super masz pomocnika w domu:tak::tak:

Dziekuje twoja rodzinka tez jest SUPER a Oliwka sliczniutka i slodka jak cukierek:tak::tak:

m o 20 chce ogladac NIBY jakis FAJNY film:confused::confused::baffled::baffled:

dzieki A&E :tak::tak::tak::tak:
a cóż to za fajny fil ma być dzis wieczorem?

Witam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
pewnie ze pamiętamy o Tobie :tak::tak::tak::tak::tak: i jak komunia?udana?dzici były grzeczne?:-)

reklama
patrysia oby to nie była angina.Mojemu M tak własnie zaczęła się angina,też się skarżył na wileką kluche w gardle.Masz jakieś tbaletki na gardło.lepiej żebys jak najszybciej zaczęła cos brac na to gardło.Zyczę zdrówka:-)
nie wiem czy moge :baffled: dopiero sie okaze :-p
czemu się nie da? tak sie łapy trzęsą?

nie iwem jeszcze, bo nie iwem o której moj gin przyjmuje w poniedziałki, z rana bede musiała tam zadzwonic, jak bede wiedziała dam Ci znac:tak: ale raczej na gg albo tu bo niemam nic na koncie:sorry2::sorry2::baffled:
hehe trzesa sie trzesa ja jeszcze fenoterol mam w domku na wszelki wypadek ;-)
ok ja jutro z rana musze isc do apteki a potem bede w domku... po poludniu jak bedziesz chciala to bedziesz mogla isc ze mna do mamy bo tipsy musze robic jutro i pojutrze :-)
Mi się monopol podoba :tak: pewnie dlatego, że sama lubie grać :-p

Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowy :baffled: Mam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje :sorry2:
ja tez ostatnio nawet do 24 gralam u mamy z rodzenstwem w monopoly
zdrowka dla Helenki oby nic sie nie wyklulo ;-)
witam bylo super i zaraz jedziemy na poprawiny :-D
no to czekamy na opowiesci juz po poprawinach :tak:
Witam czy ktoś o mnie pamiętał poczytam troche.Byliśmy dzisiaj na komuni i nie miałam czasu do was zajrzeć no ale teraz jestem
pamietalysmy pamietalysmy :tak::-D

Do góry