reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was dziewczyny normalnie te BB sni mi sie po nocach juz druga noc o nim snie:tak::tak::tak: My wstalismy po 9 Emily juz zjadla tylko jeszcze ja bym musiala jakies sniadanie zjesc i za rosolek sie wziasc:tak::tak: Pogode mamy znowu piekna wczoraj w tv mowili za ma byc do 30 stopni u nas:tak::tak:

Ja uwielbiam ten sklep:tak:Szczegolnie ciuszki do rozmiaru 86:tak::tak::tak:
Dobranoc:-)
ja rowniez uwielbiam tam kupowac albo jeszcze w C&A:tak::tak: Ale gatunkowo ciuchy z H&M Sa lepsze:tak::tak: Ostatnio kupilam w C&A 4 bluzeczki z Hello Kitty ale gatunkowo nie sa tak dobre jak z H&M :no::no:

Agnieszka&Emily wysłałam Ci zaproszenie na nk :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
żebys wiedziała że o ja :-)

Juz zaproszenie na NK zaakceptowalam:tak::tak: Fotki poogladam pozniej bo teraz nie mam czasu:tak::tak:

Dziewczyny jak co wysylajcie zaproszenia na NK Namary juz podalam:)) Albo podajcie wasze namiary to was znajde

My chodzilismy pare razy na basen w tamtym roku i Oliwce sie podobało :tak::tak::tak:
My jeszcze nie bylismy na basenie ale trzeba bylo by sie wybrac bo m mi zyc nie daje ciagle mi tylko o basenie truje:tak::tak: on to kocha wode caly czas by w niej siedzial;-):tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i niedlugo zmykam robic sniadanie
Moje dzieciaczki dzisiaj ładnie popsaly bo Wiktoria wstała po 10,Klaudia nie wiem o ktorej bo spala ze mna i co chwile Ja kladłam spowrotem:tak::tak::tak:M spal dzisiaj z Dominikiem u Niego bo Jemu obiecal i własnie teraz wyszli z pokoju

Pogoda dzisiaj cudna:tak::tak::tak:Na razie jest tylko samo slonce:tak::tak::tak:i cieplutko

Witam niedzielnie. Ciężki to dzień
#########################

Świetny pomysł, tylko drogi troszke, dla mnie:zawstydzona/y:
Ale sama bym mojej kupiła, zakochałaby sie, nie dosc ze misiu, to jeszcze spiewa!!!

mam do wyboru filmy:
Wyznania gejszy
jesli któras z Was widziała którś z filmów i twierdzi że fajny to sobie obejrze, więc, czekam na opinie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tylko to rzmi mi znajomo, ale czasto nawet nie wiem co ogladam, hihi
Ten jest fajny

Ja uwielbiam ten sklep:tak:Szczegolnie ciuszki do rozmiaru 86:tak::tak::tak:
Jaki???

Cos tam Was poczytałam, ale ekran mi faluje...jeszcze

Witam niedzielnie. Ciężki to dzień
#########################

Świetny pomysł, tylko drogi troszke, dla mnie:zawstydzona/y:
Ale sama bym mojej kupiła, zakochałaby sie, nie dosc ze misiu, to jeszcze spiewa!!!

Tylko to rzmi mi znajomo, ale czasto nawet nie wiem co ogladam, hihi
Ten jest fajny

Jaki???

Cos tam Was poczytałam, ale ekran mi faluje...jeszcze

Masz racje twoja mala napewno by sie w nim zakochala Emily bawi sie z nim bardzo czesto wklada mu palce do buzi jak spiewa itd

A co do sklepu to pisalismy o H&M:tak::tak:
Twoje zaproszenie na NK JUZ ZAAKCEPTOWALAM widzialam ze nie dosyc ze pochodzisz z tej samej miejscowosci co moja rodzina to jeszcze macie to samo nazwizko:tak::tak: tzn mam na mysli Twoje panienskie:tak::tak: moze jeszescie spokrewnieni;-);-)

Dotarłam do domu :tak: Helen spi, a ja cos nie moge, pije meliske i czytam co u was :)

Madeuska
, dzień w którym zatrzymała się ziemia, trzyma w napieciu, tak na jeden raz. No i bohater z wyboru tez niczego sobie :tak:

Ale mała mi zebra obija :szok: skad u tego malenstwa tyle sily...

Ja tez chciałam sobie dzisiaj zrobic pazurki, tlko, ze zapomnialam, ze jak sie łyka fenotrol to sie nie da :wściekła/y: Zrobiłam dwa podejścia i zrezygnowałam :baffled:

No popiłam melisy, ocy rozbolały od gapienia sie monitor, moze uda sie usnąć :sorry2: Ostatnio cienk u mnie z tym zasypianiem:dry:

a no i mam fotki:tak:, udało nam sie kilka zrobić, tylko nie wiem kiedzy uda mi sie wrzucić :confused:

Do juta kobitki:-)
czemu się nie da? tak sie łapy trzęsą?

no niestety tak to jest mni tez duzo osob nie poznaje bo schudlam... :baffled:

no wyszly ale juz troche dawno :tak:;-)

heh no to Bozia Ci to w dzieciach wynagrodzi :tak:

ja to chyba teraz nie pojde przez dluzszy czas :sorry2: ale moja znajoma chodzila calyczas i dzecko zdrowe :tak:

troche ruchu Ci sie sprzyda, a powiedz mi o ktorej jutro przyjedziesz??

ja widzialam to u nas w tesco ae nie wiem za ile

sa takie soczki na biegunke w aptece cos kolo 5 zl "ORS 2000" i to tez pomaga, lacidofil tez mozesz dac:tak:

fajnie sie tak kogos slucha ja mama rodzinke w Niemczech i jak z nimi rozmawiamy na skype to tez sie fajnie ich slucha :tak:

:szok::szok::szok::szok: tyle dobrze ze jest ubezpieczony :tak:

jasne ze pamietalysmy
:-D:-D:-D

fajne te butki mnie tez sie takie podobaja ;-)

oj wiem cos o tym fenoterolu kiedys jak wzielam go pierwszy raz i pojechalismy na zakupy to tzreslam sie jak nie wiem a jak wyciagalam pieniadze z portfela to rece tzresly mi sie jak jakiejs alkoholiczce :sorry2::sorry2::sorry2:
nie iwem jeszcze, bo nie iwem o której moj gin przyjmuje w poniedziałki, z rana bede musiała tam zadzwonic, jak bede wiedziała dam Ci znac:tak: ale raczej na gg albo tu bo niemam nic na koncie:sorry2::sorry2::baffled:

Oliwka ma gadającego pyłka :tak::tak::tak::tak::tak: i powiem Wam szzcerze zabawka jest fajna ale tylko na chwilę,Oliwka na początku sie nim bawiła a teraz stoi w koncie,już nie pamietam kiedy go dotknęła.teraz to tylko zajmuje miejsce.:tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi własnie usnęła.:-):-):-):-)

Na drugie śniadanie zjadła mi kanapki z serkiem białym i ogórkiem konserwowym,nie wierzę.nigdy nie chciała spróbować konserwowego ogórasa a tu proszę.samego nie zje a na kanapce się zajadała i nawet sie domagała żeby jej dać jak już pogryzła.

Witam :-)

Helena ciagnie kasze z flaszki a ja mam chwilke zanim zalegne :sorry2:

Mi się monopol podoba :tak: pewnie dlatego, że sama lubie grać :-p

Po fenoterołu łapki sie trzęsą i pazurki nie wychodzą najlepeiej :baffled:

U mnie pogoda do D :no: M pojechał na polowanie a my się byczymy :-)

Niestey Helena złapała jakis stan pogoraczkowy :baffled: Mam nadzieje, że się nic z tego nie wykluje :sorry2:

reklama
Oliwka ma gadającego pyłka :tak::tak::tak::tak::tak: i powiem Wam szzcerze zabawka jest fajna ale tylko na chwilę,Oliwka na początku sie nim bawiła a teraz stoi w koncie,już nie pamietam kiedy go dotknęła.teraz to tylko zajmuje miejsce.:tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka mi własnie usnęła.:-):-):-):-)

Na drugie śniadanie zjadła mi kanapki z serkiem białym i ogórkiem konserwowym,nie wierzę.nigdy nie chciała spróbować konserwowego ogórasa a tu proszę.samego nie zje a na kanapce się zajadała i nawet sie domagała żeby jej dać jak już pogryzła.

Masz racje z moja chrzesnica bylo to samo na poczatku sie nim bawila a potem zabawka rzucona zostalo w kont i tak tam lezy do tej pory:tak::tak::-:)-(
teraz w czerwcu bedzie miala 2 latka a ja nie mam pojecia co jej kupic:-:)-(

No prosze Oliwce ogorki zasmakowaly :tak:

Do góry