reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

filiżanka.gif
kawa skończona to mykam ogarnąć co nieco chałupkę:-D:-D:-D:-D pa pa
nie wiem czy wpadnę dziś wieczorem a jutro mamy chrzciny więc może do poniedziałku dopiero:-:)-:)-:)-( miłego weekendu i tym co się dziś bawią udanej zabawy:tak::tak::tak::tak:

reklama
Moi spia to ja na necie zamiast podlogi myc:baffled:Pranie musze wstawic ale tez mi sie nie chce:baffled:
A jak odparzenia??

Kupilam tego Kubusia :))

No to super, musze takiego obejrze na zywo i poacac, bo wyglada naprawe fajne :tak:

zaznaczyłam sobie cytaty i gdzieś mi je wcięło:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

i co ja teraz napiszę:baffled::baffled::baffled::baffled:wybaczcie:zawstydzona/y:

wstyd się przyznać ale ja mam jeszcze nie posprzątane:szok::szok::szok::szok:nie chce mi się a podobno pięcio centymetrowa warstwa kurzu sama spada:-D:-D:-D:-D
chyba jednak muszę się wziąć za sprzątanie samo się nie zrobi a ja mam strasznego lenia dzisiaj:baffled::baffled:

mlena zdrówka dla Lenki, a dajesz jej może orsalit? to jest dobre żeby się dziecko nie odwodniło

U mne balagan gigant :baffled: Heleny nie ma to postanowilam nie meczyc sie niczym :-p

Kawke w koncu wyplam :cool2: z ekspresu z panka i miodkiem :-p do tego niemusialam jej sama robc to smakowala tym lepej :-D

Agnieszka tak co sie nie zgubisz na tym spacerze

Dowikla ja to bylam na solce chyba jakies 5mc temu albo i wiecej:baffled:

A co boisz sie o mnie?? albo bedziesz tesknic jak sie zgubie??:-):-);-);-)

My juz po spacerku teraz siedzimy sobie na tarasie Emily w swoim kojcu ladnie sie bawi a jak przy kawce z laptopikiem:tak::tak: trzeba w koncu korzystac z pieknej pogody:tak::tak:

Agnieszka ma dla Emily taki moze zrobi fotke i wklei:confused:
Ja w ciazy to pilam kawe z duza iloscia mleka ale raczej rzadko:happy2:
Juz nie mozemy sie doczekac na fotki nowej malej perelki:tak:Szybko zleci i nim sie ogladniemy bedziesz rodzila:-)
:-):-) fotki juz nie musze wklejac:-D:-D
Ja w ciazy pilam cacao:tak::tak: i to w duuuzych ilosciach

No i widzisz jednak znalazlas go:tak::tak: ja za niego dalam w grudniu na swiata ponad 200zl teraz to taniocha ale powiem wam ze kubus jest super opowiada bajki spiewa tanczy no wszystko:tak::tak: takze nie zaluje zakupy:tak::tak:

Ania świetny ten Kubuś i o połowe tańszy znalazłaś:tak::tak:
ja bylam sobie kupic delicje, zjadłam całą paczke bez 3 ciastek które zostawiłam da Patryka:szok:

kawka wypita kolejny film(2) dzisiaj obejrzany:tak: wczoraj tez 2 sobie obejrzałam:tak:
fajny ten co dzisiaj oglądalam- lokator:tak::tak:
a teraz myśle za jaki film sie zabrac:-D:-D mam jeszcze kilkjanascie nieobejrzanych na kompie tylko choelra wie ktory fajny:-D:-D:-D:-D wlasnie szukam recenzji na onecie, i moze jakis wybiore...:tak:

mam do wyboru filmy:
Semi.Pro
cztery noce z Anną
Pora Mroku
Skazaniec
Choc goni nas czas
Witless.Protection
Drillbit Taylor
Prom night
To Nie Jest Kraj Dla Starych Ludzi
Brygada-Vice
PRzypadki tracey
Wyznania gejszy
Michael Clayton
Kochaj i tańcz
Ślubne wojny
Coś nowego
Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia
-science-fiction-wiec chyba raczej nei dla mnie:sorry2: ale kto wie jak ktoras powie ze fajne to moze obejrze:sorry2:
Brick
happy go lucky
lato miłości
8 czesci prawdy

i.... cokolwiek to jest:

Fools.Gold.
seks i miłosc
Columbus Day
Bohater z wyboru
Welcome.To.Jungle
the lodge
Thick as Thieves
Linewatch

jesli któras z Was widziała którś z filmów i twierdzi że fajny to sobie obejrze, więc, czekam na opinie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oh, juz kiedys zaczekam ogladac ten film ale jakos mnie odrzxuil poczatek wiec biore sie za inny:tak: jesli ktoras z was go widziala itwierdzi ze fajny to ewentualniejeszcze raz do niegopodejde- ale nie teraz bo nie chce mi sie tracic na niego czasu:-D biore sie za....Porę Mroku:tak::tak::tak:

reklama
Przed chwila rozmawialam z m przez telefon tak sie z niego usmialam ze glowa mala:-):-) zaczol puszczac takie haselka po Polsku ze ja bylam z niego posikana;-);-):-):-) nie wiem skad on w ogole takich slow sie uczy:-):-) chyba za duzo podslu****e jak rozmawiam z kims po Polsku:-D:-D No ale dobrze niech sie chlop uczy :tak::tak: czasami w zartach rozawiamy w domu tez po Polsku kupe smiechu w tedy z nim mam:-D:-D

Ja juz posprzatalam pranie zrobilam tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka:-:)-( Emily jeszcze spi wiec mam troche czasu dla siebie:tak: musze jeszcze podlogi pomyc ale mi sie jakos nie chce:no::no:
Ide zerknac co na NK slychac:)

Do góry