medeuska
październikowa mama'09
paDo poźniej kobity, spadamy z mała do parku![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
paDo poźniej kobity, spadamy z mała do parku![]()
Misia dobrze dziękuję, szykuje się do przedstawienia na dzień matki, ma wierszyk do mówieniaagunia no pewnie że tęskniłam i to bardzo:-):-):-)jak misia???????????o buraczka już nie pytam bo masz mdłości![]()
to już mega nałógja sie od was wyłączyc nei umiewysuszylam wlosy i zeby sie pomalowac przyslzam pod komp
![]()
Zrobię jutro jakieś fotki, to się pochwalę, a co mi tam ;-):-)
Pewnie, że tęskniłyśmy! :-):-):-) Na buraka nie patrz!
Mandatem grozi, grozi. Jeśli zmieniasz dane osobowe - nazwisko, adres czy cokolwiek innego, to masz chyba 30 dni na wymianę wszystkich dokumentów, a w późniejszym terminie władze, czy bezduszne urzędnice mają prawo się przyczepić.Chociaż nie muszą - jeśli mają ludzkie odruchy!
![]()
Witam poniedziałkowo
Poniedziałek - zły dzień na rozpoczęcie tygodnia...
widze ze ktos tu tez ma zły humorek.....Witam poniedziałkowo
Poniedziałek - zły dzień na rozpoczęcie tygodnia...
Medeuska, obejrzałam twoje zdjęcia na NK i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem.Piękna z ciebie kobieta
A i fotograf musiał być dobry, bo zdjęcia naprawdę profesjonalne! :-)
Zaraz cię znajdę i wyślę zaproszonko!No to i ja poprosze Wasze namiery na NK:-):-)