reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-) no juz po wszystkim teraz trzeba odsapnac Nie wiem co chcecie wiedzic Wesele super jedzenia duzo goscie dopisali My w sumie bawilismy sie w swoim gronie Wytanczylam sie z mezem :szok::-Dciotecznym szwagrem pozartowlaismy po prostu super Z wesela wrócilismu a raczej przywiozl nas chrzesnik męża Adrian o 3 nad ranem pospalismy do 8.30 O 11 mielismy rocznice komuni ale tak sie wkurzyłam ze szok ksiądz tak powymyslam ze nawet tak nie bylo na komuni :wściekła/y:Na poprawinach tez bylo fajnie ale juz bardzo nie posiedzialismy bo pilnowalismy na zmiane Gabrysi a starszaki same sie pilnowały Zaklepalismy sobie samochod byc moze kupimy własnie od szwgra opel wektra zobaczymy na razie wstepne rozmowy były ;-) ogolnie dawno sie tak nie bawialm inie wiedzialam ze mój maz mnie tak obtańczy:-p tyle ide nastawic pranie ;-)

reklama
A nie wiem, czy wam pisałam już kiedyś, ale ja nie tylko lubię grać w gry, ale też je robić. :tak: Mam mnóstwo gier, z których korzystam w mojej pracy - karciane, planszowe, memory - sama je robię na kompie :-)

myszunia no coś ty???pochwal się:tak::tak::tak:
joanna ale fajnie akumulatory widzę naładowane:tak::tak::tak:wychodzicie na prostą i powiem ci że od jakiegoś czasu twoje posty są bardzo optymistyczne:tak::tak::tak::tak:
mój adam od ponad tygodnia odrabia lekcje z piotrkiem i powiem wam że idzie jemu to lepiej niż mi bo ja się denerwuje krzycze odpuszczam a piotrek nie i wczoraj siedzieli 3 godziny i adam nie wył a mi by płakał marudził skomlił:szok:

Cześć już jestem:tak::tak::tak::tak: czy za mną też ktos tęsknił???????????:-:)-:)-(no napiszcie, że tak to od razu zrobi mi się milej,bo jak patrzę na tego buraka na przeciwko to aż mnie na wymioty zbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
właśnie agnes co ze żłobkiem????
u nas są porąbane zasady przyjmowania do żłobka gadałam wczoraj z sąsiadką z dołu jak sadziliśmy naszą ieleń jej synowa nie pracuje ale bardzo chce iść do pracy a właściwie to musi bo chcą wziąść kredyt mieszkaniowy a przy jednej pensji szanse zerowe złożyła podanie do 4 żłobków i do ani jednego dziecko się nie dostało bo mama ie pracuje i na nic tłumaczenia że jak ma pracować jak nie ma gdzie dziecka zostawić że jak mała będzie w ąłobku to ona pójdzie do pracy......do bani z tym .....nasz polski kochany rząd chce by rodziło się więcej dzieci a w zamian daje nam wielkie gó***:wściekła/y:
i jakie są u was ceny w żłobkach???? bo u mnie w takim najbliższym państwowym to z dodatkowymi zajęciami typu rytmika i pełnym wyżywieniem to 400 zł:szok:a prywatny to już przegięcie na maxa........
dlatego ja pisałam w podaniu do przedszkola, że szukam pracy, zawsze to lepiej niż pozostająca bez zatrudnienia:tak::tak::tak::tak:i dwa razy się udało:-D:-D:-D:-D
jestem, ale w strasznie złym humorze...
nie łam się jutro będzie lepiej:tak::tak::tak::tak:a moje motto ostatnio to "zawsze mogło być gorzej", trzymaj się i wygraj tą wojnę;-)

:zawstydzona/y: Prawo jazdy też będę wymieniać w tym tygodniu :-D Przez cztery lata jakoś czasu nie miałam :szok: A jeżdżę przecież bardzo dużo. Dobrze, że mnie nie złapali jeszcze, bo mandacik pewnie bym niezły zapłaciła :-D:-D:-D
ja mam też panieńskie w przwie jazdy, myślicie, że to grozi mandatem:szok::szok::szok: ja mam na szczęście podwójne nazwisko to może łagodniej na to spojrzą w razie czego:eek: w sumie to mam prawo jazdy 7 lat i tyle samo jeżdżę i jeszcze nigdy mnie nie zatrzymała policja:cool:
Witam :-)

Pogoda u mnie siczna, w końcu, bo weekend był do bani jesli chodzi o pogode :baffled: Niedziela to ogólnie nieciekawa, bo po sobocie i nieprzespanej nocy musiałm cały dzień w wyrku spędzić bo mnie jakies skurcze dopadły :wściekła/y: Ale juz OK brzucho jeszcze pobolewa ale nie ma tragedii :sorry2:

Moja Helen zakatarzona :baffled: no ale temperaturki juz niema :-)

Lece cos wszamać :tak::cool2:
Mama Helenki już niedługo i się rozpakujesz:tak:cierpliwości kobieto:tak:a dla Helen zdrówka

Anabuba to się wyszalałaś:tak::tak::tak:żeby teściowa musiała Cię ściągać z parkietu:eek::eek:no dałaś czadu dziewczyno, ale nam też się coś od życia należy prawda?:-D:-D:-D:-D
Joanna cieszę się że u Ciebie też było super:tak::tak::tak:

Witam :-) no juz po wszystkim teraz trzeba odsapnac Nie wiem co chcecie wiedzic Wesele super jedzenia duzo goscie dopisali My w sumie bawilismy sie w swoim gronie Wytanczylam sie z mezem :szok::-Dciotecznym szwagrem pozartowlaismy po prostu super Z wesela wrócilismu a raczej przywiozl nas chrzesnik męża Adrian o 3 nad ranem pospalismy do 8.30 O 11 mielismy rocznice komuni ale tak sie wkurzyłam ze szok ksiądz tak powymyslam ze nawet tak nie bylo na komuni :wściekła/y:Na poprawinach tez bylo fajnie ale juz bardzo nie posiedzialismy bo pilnowalismy na zmiane Gabrysi a starszaki same sie pilnowały Zaklepalismy sobie samochod byc moze kupimy własnie od szwgra opel wektra zobaczymy na razie wstepne rozmowy były ;-) ogolnie dawno sie tak nie bawialm inie wiedzialam ze mój maz mnie tak obtańczy:-p tyle ide nastawic pranie ;-)

No to super ze wesele udane i ze sie wybawiliscie na calego:tak::tak:
Mnie czekaja dwa wesela w sierpniu:tak::tak: jedno u Anki a jedno u znajomych ale to juz tutaj w DE:tak::tak: Tez mam nadzieje ze sie wybawie bo strasznie lubie chodzic na wesela:tak::tak:

no prosze myszunia to szalejesz:tak::tak::tak::tak:

ja jedyne co umie zrobic to w turbo pascalu proste przeliczniki-kalkulatory i inne takie:-D:-D:-D:-D jeszce jakis eden program bykl ktorego sie uczylam ale nie pamietam jaksie nazywa:confused::confused::confused:

pochwal sie swoimi grami:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
myszunia no coś ty???pochwal się:tak::tak::tak:
...
Zrobię jutro jakieś fotki, to się pochwalę, a co mi tam ;-):-)
Cześć już jestem:tak::tak::tak::tak: czy za mną też ktos tęsknił???????????:-:)-:)-(no napiszcie, że tak to od razu zrobi mi się milej,bo jak patrzę na tego buraka na przeciwko to aż mnie na wymioty zbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
...
ja mam też panieńskie w przwie jazdy, myślicie, że to grozi mandatem:szok::szok::szok: ja mam na szczęście podwójne nazwisko to może łagodniej na to spojrzą w razie czego:eek: w sumie to mam prawo jazdy 7 lat i tyle samo jeżdżę i jeszcze nigdy mnie nie zatrzymała policja:cool:
...
Pewnie, że tęskniłyśmy! :-):-):-) Na buraka nie patrz! :cool2::cool2::cool2:
Mandatem grozi, grozi. Jeśli zmieniasz dane osobowe - nazwisko, adres czy cokolwiek innego, to masz chyba 30 dni na wymianę wszystkich dokumentów, a w późniejszym terminie władze, czy bezduszne urzędnice mają prawo się przyczepić. :dry: Chociaż nie muszą - jeśli mają ludzkie odruchy! :-p:-D

Do góry