reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
agunia no pewnie że tęskniłam i to bardzo:-):-):-)jak misia???????????o buraczka już nie pytam bo masz mdłości:-D
Misia dobrze dziękuję, szykuje się do przedstawienia na dzień matki, ma wierszyk do mówienia:tak::tak::tak:idę w czwartek do przedszkola poświętować:-D:-D:-D
a o buraka masz racje nie pytaj, mam go dosyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ile można tak siedzieć i się nie odzywać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak coś zagadam to patrzy na mnie jak na dziwoląga, więc już przestałam mówić do niego cokolwiek bo nie ma z kim gadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja sie od was wyłączyc nei umie:-D:-D:-D wysuszylam wlosy i zeby sie pomalowac przyslzam pod komp:-D:-D:-D
to już mega nałóg:-D:-D:-D:-D

Zrobię jutro jakieś fotki, to się pochwalę, a co mi tam ;-):-)

Pewnie, że tęskniłyśmy! :-):-):-) Na buraka nie patrz! :cool2::cool2::cool2:
Mandatem grozi, grozi. Jeśli zmieniasz dane osobowe - nazwisko, adres czy cokolwiek innego, to masz chyba 30 dni na wymianę wszystkich dokumentów, a w późniejszym terminie władze, czy bezduszne urzędnice mają prawo się przyczepić. :dry: Chociaż nie muszą - jeśli mają ludzkie odruchy! :-p:-D

Ja mam znajama ktora ma 23 lata i nadal nie ma nawet dowodu osobistego:szok::szok::tak: nie chcialo jej sie wyrabiac:no::no: za to grozi chyba tez jakas kara do placenia:tak: fakt ma paszport ktory byl wyrobiony jak jeszcze byla dzieckiem i rowniez ma w nim panienskie nazwisko:no::no: paszport ma wazny do tego roku ciekawe co w tedy zrobi:szok::szok:

Witam poniedziałkowo

Poniedziałek - zły dzień na rozpoczęcie tygodnia...
widze ze ktos tu tez ma zły humorek.....

dobra, pomalowalam sie...
ja ide prostowac wlosy i sie uierac, bo patrysia juz pewnie na mnie czeka:szok:

wylaczam kompa bo inaczej nie wyjde, papa

Medeuska, obejrzałam twoje zdjęcia na NK i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. :tak: Piękna z ciebie kobieta :tak: A i fotograf musiał być dobry, bo zdjęcia naprawdę profesjonalne! :-)

reklama
Do góry