reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moji wrócili.. ja schodze z komp ai włączam Klan.. nieiwm czy dzisiaj będzie mi sie chciało przeorowadzac rozmowe, zobaczymy, najlepiej jakby patryka przy tym nie było.....

reklama
u nas też właśnie wyszlo słonko i zrobiło się milusio piotrek zabrał anyka na spacer a ja czekam na adama bo jeszcze nie wrócił ze szkoły a już powinien być:szok::szok::szok:

to jakim cudem ona bez dowodu wziela slub?????????????????????????????????

upal???????u mnie jest 21stopni w cieniu ale troche wieje.
w kazdym razie jest duzo fajiej niz bylo w weekedn
:-)

Tutaj biorac cywilny nie potrzebujesz dowodu osobistego wystarczy paszport:tak::tak: tez dawalam im moj paszport przy cywilnym :tak::tak: bo cywilny mialam w DE A koscielny w PL

u nas juz sie ten upal skonczyl co wczesniej o nim pisalam teraz grzmi pada i zapowiada sie na duuuza burze:-:)-(
A tak dziś sobie śpi moja niuńka :tak::tak::tak::tak: i nie ma zamiaru się obudzić:-):-)
Ale slodko sobie spinka:tak::tak:

Wróciłam- byłam u gina, zbadał mi szyjke wszytko jest ok, zamknięta nie skraca sie, wiec wszystko pięknie ładnie, maluszek waży 330g :-D i wg usg termin na 18.10 czyli ok:tak:

Na te moje bóle brzuch si napiecia dostałam Buscopan-jakis rozkurczowy lek:tak:

M dzisiaj jak byłam u Patrysi napisał mi sms że sie nie chce kłócic, ale jak wróciłam, to ja tam za bardzo z nim nie rozmawiałam, nie mam ochtoy od razu mu sie na szyje rzucac, najpierw musi przejsc rozmowe:-p:-p:-p:-p

ale teraz go nie ma-pojechał do mamy pomagac w przeprowadzce do domku, ale za toobiad mi zrobił:szok:

ale i tak ciężka rozmowa go czeka...
dzieki, fotografowie fajni- tak to różne sesje z djęciowe z różnymi fotogrfami.. w sumie więcej różnych mam na maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści :-D:-D:-D:-D

ja Joanna Pająk Żory:-p:-p:-p:-p

dzieki:tak::tak::tak:

noo mi tez, wiec idde do sklepu kupic sobie loda:tak::tak::tak:

To super ze z dzidzia wszystko ok:tak::tak: byle tak dalej

meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumieć:tak::tak:zabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto:tak::tak:

M na kazda wizyte ze mna jezdzil nie dlatego ze ja nie mam prawka ale sam nie umial sie doczekac do nastepnej wizyty przezywal wszystko 2 razy gorzej niz ja:tak::tak: na ani jednej wizycie nie bylam sama :tak::tak:

Fajnie jak bys sie zalapala na te badania 4d:tak:
Laura zasnela a ja szukam sama nie wiem czego w tym necie:-D

Ja te badanie 4D Mialam robione za darmo w szpitalu super sprawa ale moja mala zakryla sie lozyskiem i nie chciala sie pokazac :no::no:

My bylismy na zakupach kupilam Emily pare koszulek po domu bo mnialam tylko na dlugo rekaw teraz m spi z Emily jakos ta zmiana daje mu popalic ale tak to jest jak sie chodzi po polnocy spac a o 4 rano trzeba znowu wstac do roboty:no::no: i jeszcze w takim upale musial caly dzien na dworze robic:no::no: a mielismy dzisiaj 31`C wiec nic dziwnego ze jest padniety:no:

O,a co tu takie puchy,sądziłam ,ze tłok bedzie większy,ja właśnie wróciłam z Trzebiatowa,dzieci zasiadły przed bajką ,potem idą sie kąpać ,a m pojechał do teścia więc ja mam luzik chwilowo:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam
Melduje sie ze jestem:tak:
Ale sie dzisiaj nachodziłam:tak:Do domu wrociłam o 16 i jeszcze miałam gosci:-)Dopiero co poszli i ja jakos ogarnełam chatke:tak::tak::tak:

Sprobuje teraz poczytac co napisałyscie

u nas też właśnie wyszlo słonko i zrobiło się milusio piotrek zabrał anyka na spacer a ja czekam na adama bo jeszcze nie wrócił ze szkoły a już powinien być:szok::szok::szok:
A u nas cały dzien było słoneczko:tak::tak::tak:
Adam juz wrocil ze szkoly???

ja jestem ciekawa czy moje dzieci będą pamiętały że jutro dzień mamy:confused::confused::confused::confused::confused:
Ja tez jestem ciekawa:tak:Dzieci jak dzieci ale czy tatus bedzie pamieta;-)
My mamy dzien matki w przedszkolu w srode:tak::tak::tak:
moji wrócili.. ja schodze z komp ai włączam Klan.. nieiwm czy dzisiaj będzie mi sie chciało przeorowadzac rozmowe, zobaczymy, najlepiej jakby patryka przy tym nie było.....
Koniecznie nie moze byc Patryka przy tej rozmowie:-)To musi byc rozmowa w cztery oczy:tak:
Ciesze sie ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:

a u mnie sie chmurzy:szok::szok: bedzie burza:confused:
To dzisiaj ja Tobie posylam słoneczko:-);-)

reklama
Ja musze jutro do tesciowej na urodziny a tak mi sie chce choby wcale:no::no:
No ale jakos ta godzine przeboleje mam nadzieje:dry::dry:
Zarzyczyla sobie wielka Pani mikser na urodziny wiec jej kupilismy jak moglo by byc inaczej :dry::dry:
Ja bym najchetniej wcale nie szla no ale przeciez nie zostawie m na lodzie:dry::dry:
Ahh jak tylko o jutrzejszym dniu myle to mi sie wszystkiego odechciewa:no::no:

Do góry