reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
to jakim cudem ona bez dowodu wziela slub?????????????????????????????????
upal???????u mnie jest 21stopni w cieniu ale troche wieje.
w kazdym razie jest duzo fajiej niz bylo w weekedn
:-)
Tutaj biorac cywilny nie potrzebujesz dowodu osobistego wystarczy paszport

u nas juz sie ten upal skonczyl co wczesniej o nim pisalam teraz grzmi pada i zapowiada sie na duuuza burze:-
Ale slodko sobie spinkaA tak dziś sobie śpi moja niuńkai nie ma zamiaru się obudzić:-):-)

Wróciłam- byłam u gina, zbadał mi szyjke wszytko jest ok, zamknięta nie skraca sie, wiec wszystko pięknie ładnie, maluszek waży 330gi wg usg termin na 18.10 czyli ok
Na te moje bóle brzuch si napiecia dostałam Buscopan-jakis rozkurczowy lek
M dzisiaj jak byłam u Patrysi napisał mi sms że sie nie chce kłócic, ale jak wróciłam, to ja tam za bardzo z nim nie rozmawiałam, nie mam ochtoy od razu mu sie na szyje rzucac, najpierw musi przejsc rozmowe
ale teraz go nie ma-pojechał do mamy pomagac w przeprowadzce do domku, ale za toobiad mi zrobił
ale i tak ciężka rozmowa go czeka...
dzieki, fotografowie fajni- tak to różne sesje z djęciowe z różnymi fotogrfami.. w sumie więcej różnych mam na maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
ja Joanna Pająk Żory
dzieki
noo mi tez, wiec idde do sklepu kupic sobie loda![]()
To super ze z dzidzia wszystko ok

meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumiećzabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto
![]()
M na kazda wizyte ze mna jezdzil nie dlatego ze ja nie mam prawka ale sam nie umial sie doczekac do nastepnej wizyty przezywal wszystko 2 razy gorzej niz ja

Fajnie jak bys sie zalapala na te badania 4d
Laura zasnela a ja szukam sama nie wiem czego w tym necie![]()
Ja te badanie 4D Mialam robione za darmo w szpitalu super sprawa ale moja mala zakryla sie lozyskiem i nie chciala sie pokazac

My bylismy na zakupach kupilam Emily pare koszulek po domu bo mnialam tylko na dlugo rekaw teraz m spi z Emily jakos ta zmiana daje mu popalic ale tak to jest jak sie chodzi po polnocy spac a o 4 rano trzeba znowu wstac do roboty

madziulanatasza
Fanka BB :)
O,a co tu takie puchy,sądziłam ,ze tłok bedzie większy,ja właśnie wróciłam z Trzebiatowa,dzieci zasiadły przed bajką ,potem idą sie kąpać ,a m pojechał do teścia więc ja mam luzik chwilowo

Ostatnia edycja:
madziulanatasza
Fanka BB :)
zapewnie zejdzie mu chwilke (z godzine) wiadomo

A u nas cały dzien było słoneczkou nas też właśnie wyszlo słonko i zrobiło się milusio piotrek zabrał anyka na spacer a ja czekam na adama bo jeszcze nie wrócił ze szkoły a już powinien być![]()

Adam juz wrocil ze szkoly???
Ja tez jestem ciekawaja jestem ciekawa czy moje dzieci będą pamiętały że jutro dzień mamy![]()

My mamy dzien matki w przedszkolu w srode

Koniecznie nie moze byc Patryka przy tej rozmowie:-)To musi byc rozmowa w cztery oczymoji wrócili.. ja schodze z komp ai włączam Klan.. nieiwm czy dzisiaj będzie mi sie chciało przeorowadzac rozmowe, zobaczymy, najlepiej jakby patryka przy tym nie było.....

Ciesze sie ze u gina wszystko ok

To dzisiaj ja Tobie posylam słoneczko:-);-)a u mnie sie chmurzybedzie burza
![]()
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja musze jutro do tesciowej na urodziny a tak mi sie chce choby wcale

No ale jakos ta godzine przeboleje mam nadzieje

Zarzyczyla sobie wielka Pani mikser na urodziny wiec jej kupilismy jak moglo by byc inaczej

Ja bym najchetniej wcale nie szla no ale przeciez nie zostawie m na lodzie

Ahh jak tylko o jutrzejszym dniu myle to mi sie wszystkiego odechciewa

No ale jakos ta godzine przeboleje mam nadzieje

Zarzyczyla sobie wielka Pani mikser na urodziny wiec jej kupilismy jak moglo by byc inaczej

Ja bym najchetniej wcale nie szla no ale przeciez nie zostawie m na lodzie

Ahh jak tylko o jutrzejszym dniu myle to mi sie wszystkiego odechciewa

Podziel się: