reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mama helenki to witaj w klubie ja też mam lenia:-D:-D:-D
nastawiłam gulasz pomyłam gary ugotowałam zupkę antkowi ogarnełam chatę z grupsza i nic mi się nie chce nawet prania wyciągnąć z pralki chociaż mam świadomość że jest od jakiś 15 minut już wyprane:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam dziewczyna się z wami cieplutko ,poweekendowo:tak::-DZakończyłam swoją harówke na razie,ludzi masa ,mnie by się nie chciało stać w kilkunastoosobowej kolejce za kawą i ciastem ,ale ludziom się chce:szok: wszystko mnie boli ,w tym ygodniu już mogę zacząc wcześniej niż w sobotę pracować i cholercia mam coraz mniej czasu dla was,ale ja to wariatka jestyem ,bo myślę kilka razy dziennie -ciekawe co słychać:zawstydzona/y:?
patrysia cieszę się razem z Tobą,pamiętaj czekamy na nowy suwaczek :tak::tak::tak::-)

agunia współczuję buraka :-):-):-):-):-)
Ja jeszcze nie doszłam do tego momentu ,pewnie i taknie dam rady ponadrabiać ,ale czy dobrze rozumiem?????????
Oliwka właśnie usnęła,więc lecę gotować zupkę dla niej.dzis robię brokułową :-)
A ja dziś serową ,bo pyszna ,słuchajcie wczoraj cały dzień nic nie zdążyłam zjeść ,a ponad 10 godzin non stop na nogach ,no masakra ,prawdziwy chrzest bojowy:tak:

Malinka no to faktycznie masz lenia hehehe przydalaby sie automatyczna wieszarka do prania:-D
Madziula my pamietamy o Tobie wazne ze zagladasz do nas i piszesz co u Ciebie.

Moje Skarby po obiadku ja nie jadlam bo nie mam smaka:baffled:Wypilam kefirek bananowo-wisniowy:-)

Gargamel śpi :tak:
Wypadało by się za coś wziąć w domu, ale strasznie mi się nie chce :baffled:
Ty kochana możesz leniuchować :tak::tak::tak::tak: jesteś usprawiedliwiona :-) już niedługo bedziesz mieć obowiązków x2 :-D:-D:-D jak bąbel sie urodzi :-)

Oliwka jeszcze śpi,zupka dochodzi,jeszcze z 10min i bedzie gotowa :-)

Ogarnełam w domu,2 prania wyprane,już prawie są suche.mam już luzik.Jak mała wstanie to jak zje idziemy na dwór.

madziulka jak Ty tak nic nie jesz to za miesiąc tak schudniesz że na wybieg bedziesz mogła iść :-):-):-):-)

a jak Ty robisz zupę serową????? daj przepis skoro taka dobra :tak::tak::tak:może sie skuszę :-p

Malinka kiedys dawała przepis ,ona nazywa ją pieczarkową ,to ta z rozpuszczanych serków topionych,jak ja mogłabym o WAS zapomnieć........NEVER :-D:-D:-D:-Dza bardzo was lubię:tak:Mam nadzieję na tę modelkę ,ale wiesz ,że jak mam wolne to cholerka nadrabiam ,bo taka głodna jestem

o madziula jesteś:-D:-D:-D
ty mi tu nie świruj że nie jesz bo ja wczoraj miałam mega wpierdzielacza i zjdłam i ziemniazki i biały chlebek i loda:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
kawke wypiłam i poczytałam;)
popsrztalam,zupke zacierkowa zrobiła i jestem
Weronika spi,Paulina z terpaeutka odrabia lekcje(dobrez ze ja nie musze:baffled::-D).
P poszedl z psem na spaecr i po cjhleb do kolegi,oby nie wrocil wczorajszy....

Witam :-)

Pogoda u mnie siczna, w końcu, bo weekend był do bani jesli chodzi o pogode :baffled: Niedziela to ogólnie nieciekawa, bo po sobocie i nieprzespanej nocy musiałm cały dzień w wyrku spędzić bo mnie jakies skurcze dopadły :wściekła/y: Ale juz OK brzucho jeszcze pobolewa ale nie ma tragedii :sorry2:

Moja Helen zakatarzona :baffled: no ale temperaturki juz niema :-)

Lece cos wszamać :tak::cool2:
u mnie tez nie najlepiej.Weronika ma bardzo gesty katar,czasami samo cos tam wyplynie,ale lekko podbarqiony na zileono.
no i do tego doszedl kaszel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i chrypa.
dawno nie choroowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zapisaląłm ja do lekarza i jak wstanie to lecimy
a w srode ma komisje,i znow mam przekladac??????????
kurna no ale musze miec zaswiadczenie lekarskie jakby co.
jak nie wlazlo na oskrzela to przetrzmama ja w domu,mimo ze jest cieplo i pojedziemy w srode.bo kolejna komisja znow za mieisiac

Witam :-) no juz po wszystkim teraz trzeba odsapnac Nie wiem co chcecie wiedzic Wesele super jedzenia duzo goscie dopisali My w sumie bawilismy sie w swoim gronie Wytanczylam sie z mezem :szok::-Dciotecznym szwagrem pozartowlaismy po prostu super Z wesela wrócilismu a raczej przywiozl nas chrzesnik męża Adrian o 3 nad ranem pospalismy do 8.30 O 11 mielismy rocznice komuni ale tak sie wkurzyłam ze szok ksiądz tak powymyslam ze nawet tak nie bylo na komuni :wściekła/y:Na poprawinach tez bylo fajnie ale juz bardzo nie posiedzialismy bo pilnowalismy na zmiane Gabrysi a starszaki same sie pilnowały Zaklepalismy sobie samochod byc moze kupimy własnie od szwgra opel wektra zobaczymy na razie wstepne rozmowy były ;-) ogolnie dawno sie tak nie bawialm inie wiedzialam ze mój maz mnie tak obtańczy:-p tyle ide nastawic pranie ;-)
Joanan super ze sie uadlo
widze ze obie balowalysmy:-):-)]

Ja mam znajama ktora ma 23 lata i nadal nie ma nawet dowodu osobistego:szok::szok::tak: nie chcialo jej sie wyrabiac:no::no: za to grozi chyba tez jakas kara do placenia:tak: fakt ma paszport ktory byl wyrobiony jak jeszcze byla dzieckiem i rowniez ma w nim panienskie nazwisko:no::no: paszport ma wazny do tego roku ciekawe co w tedy zrobi:szok::szok:
to jakim cudem ona bez dowodu wziela slub?????????????????????????????????

I póki pamiętam, kurcze, jak tylko Piotr wróci z pracy zostanę odcięta od Was i to na dłużej. No, pod warunkiem, że w końcu kupi tego laptopa. Najpierw bedzie wszystko zgrywal na plyty, pózniej instalował na nowy sprzecie, pozniej to sprawdzal i *****, moze za 3 dni uda mi esie podejsc i uruchomic lapcia.
ja to dopiero będe miała przekichane...
Luna na pewno bedziemy tesnoic i nie mow ze az tyle dmni mu zejdzie
powiedz ze go naLEJEMY ALBO ZAMECZYMY TELEFONAMI:-)

Czekolada jest super na poprawe humoru, ale nie za bardzo przy okresie.
Choć mi ona nie szkodzi:-p:-p:-p

OLAĆ BURAKA
dla mnie czekoalada przy @ to najlepsze lekarstwo na poprawe humoru:-):-)

Bylam przed chwila z Emily na tarasie tam jest taki upal ze w sloncu nie da sie wytrzymac:tak::tak: ja nie lubie jak jest az tak cieplo:no::no: bo w tedy czlowiekowi w takie upaly nic sie nie chce:no:
Ide mala polorzyc spac bo to juz jej godzina jest:tak::tak:
upal???????u mnie jest 21stopni w cieniu ale troche wieje.
w kazdym razie jest duzo fajiej niz bylo w weekedn

Upalnie nie, dokładnie 24*w cieniu. Ale prania od grona, pościele, ciuchy i ciuszki....

Coś mało nas tu siedzi dzisiaj.
No i mała spac nie chce. Ale musi!
Wczoraj skubana poszł aspać o 22. Gdzie zawsze kładę ja bez problemu o 20.00. Dlatego albo zaśnie teraz ( poki wczesnie ) albo nie bedzie spac w cale, bo wieczorem da mi do wiwatu. W nocy wstawałam do niej 4 razy a przypominam, śpimy już w drugim pokoju, kurcze, przelecieć cał mieszkanie do niej po ciemku, to jest coś. Tylko nie wyobrazajcie sobie willi, po prostu pokoje na dwóch krańcach mieszkania ( małego)
nie za wczesnie na taie przeprowadzki?????tymabrdziej ze sie budzi w nocy?

Jestem i ja :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Przyszlismy z zakupów i spacerku i Oliwka leży w łóżeczku.Ale duszno i parno jest,teraz słońce zaszło ale jest tak duszno że wytrzymac nie mozna.
Jak zwykle przed snem Oliwka zaczyna swoje spiewanie :-D:-D:-D:-D:-D

Wzięłam Oliwkę na sposób.
Kupiłam dziś truskawki,staniały już,w piątek były po 10zł za kg, a dzis kupiłam już za 6zł.i takie słodziutkie,że aż rozpływają sie w ustach.
Oliwka oczywiście nie chciała tknąć truskawek.
Więc pomyslaąłm ze zrobię inaczej.Mm w domu blender,zrobiłam jej koktajl ze śmietaną i cukrem.smietany dałam mało żeby było gęste i dawałam jej łyżeczką :tak::tak::tak::tak::tak:
na początku się krzywiła i ją trzepało ze niby kwasne ale było słodkie a później sama już otwierała buzie.tak się najadła że aż jej sie pożądnie odbiło :-D:-D:-D:-D:-D
jednak moje dziecko to uparciuch,boi sie spróbować a jak spróbuje to wszamia jak oszalałe.za jakiś czas jak przekona się do smaku to myślę że powinna jeść je w całośći.
gratuluje i zazdroszcze.moja Weronika nie moze jesc truskawek a Palinie na sile nawet wcisniesz:baffled::baffled::baffled:

Gargamel śpi :tak:
Wypadało by się za coś wziąć w domu, ale strasznie mi się nie chce :baffled:
Kobieto-Ty masz odpoczywac!!!!!!!!!!przynajmniej do konca maja:-)

Do góry