reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wlecialam sie przywitac
Laura siedzi w basenie na balkonie a ja musze wziasc ogarnac mieszkanko.Dzis u nas bedzie upalnie wiec nici z wyjscia na spacer bo jeszcze dziecko udaru dostanie.Pewnie poznym popoludniem wyjdziemy na palc zabaw
Pocztam potem jak ogarne mieszkanko:tak:

Medeuska, obejrzałam twoje zdjęcia na NK i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. :tak: Piękna z ciebie kobieta :tak: A i fotograf musiał być dobry, bo zdjęcia naprawdę profesjonalne! :-)
ja też wczoraj oglądałam i jestem pod ogromnym wrażeniem:tak::tak::tak::tak:to jakaś sesja zdjęciowa? fotki są super, takie jak mi się najbardziej podobają:tak::tak::tak::tak:
Witam poniedziałkowo

Poniedziałek - zły dzień na rozpoczęcie tygodnia...
ja też tak uważam:tak:i nie lubię poniedziałków:no:
moje dziecię poszło po chleb i mleko do sklepu a jak wróci to siądzie do kompa po tygodniowej karze:szok:
to kiedy do nas wrócisz?????/

ale mnie brzuch boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam @ i umieram dzisiaj, znikam na chwilę, idę do sklepu po coś czekoladowego może przyniesie mi chwilowe ukojenie:-D:-D:-D

Dominik mnie mega zaskoczyl z tymi truskawkami:tak:Obrał je,pokroił sam,zasypał cukrem,włzoyzł do tej miski do ktorej ja zawsze kłade i zalał mlekiem:tak::tak::tak:
Ale przy obieraniu połowe zjadł:-D:-D:-D
No, ale i tak brawa dla niego, to trzeba docenic, zwlaszcza te odpowiednia miske:-):-):-)

Moje dzieci rzucaja sie teraz piaskolina:no:i wszedzie gdzie sie da:no:Nie ma miejsca gdzie by tego cholerstwa nie było
Jestem tylko ciekawa kto to bedzie sprzatał:angry::angry::angry:
Po ostatnim sprzataniu tej piaskoliny wiem ze bedzie ciezko
Sama sie nad tym kiedyś zastanawiałam, odpuścic sobie???

właśnie agnes co ze żłobkiem????
u nas są porąbane zasady przyjmowania do żłobka gadałam wczoraj z sąsiadką z dołu jak sadziliśmy naszą ieleń jej synowa nie pracuje ale bardzo chce iść do pracy a właściwie to musi bo chcą wziąść kredyt mieszkaniowy a przy jednej pensji szanse zerowe złożyła podanie do 4 żłobków i do ani jednego dziecko się nie dostało bo mama ie pracuje i na nic tłumaczenia że jak ma pracować jak nie ma gdzie dziecka zostawić że jak mała będzie w ąłobku to ona pójdzie do pracy......do bani z tym .....nasz polski kochany rząd chce by rodziło się więcej dzieci a w zamian daje nam wielkie gó***:wściekła/y:
i jakie są u was ceny w żłobkach???? bo u mnie w takim najbliższym państwowym to z dodatkowymi zajęciami typu rytmika i pełnym wyżywieniem to 400 zł:szok:a prywatny to już przegięcie na maxa........
No właśnie kuźwa, mi niedługo skończy sie wychowawczy i będę MUSIALA pójśc do pracy, a tu tez takie problemy robia. Slyszałam, że wystarczy miec zaswiadczenie, ze sie pracuje, ale czy oni na pewno tego nie sprawdza, a jak sprawdza i sie wyda, że lewe?

u nas żłobek kosztuje z wyżywieniem bodajże 350zł :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas nie mozna składać podań do kilku żłobków,bo jak to odkryja to dziecko jest dyskwalifikowane z rekrutacji.mozna złóżyć podanie tylko do 1 żłobka :tak:
No i tak jak tu, kuźwa, jak mamy miec dobrze jak jest niedobrze, no jak...

Anabuba, czekamy na focie i ciesze się, że choć popawiny były warte wyjazdu.

Idę robić kawkę! Może któraś z was się skusi? :confused::-)
Myszka, ja z checią, zaraz wstawię wode i już piję, tylko Ty pewnie uż dawno skończyłas i zapomniałaś:baffled::baffled::baffled:

Cześć już jestem:tak::tak::tak::tak: czy za mną też ktos tęsknił???????????:-:)-:)-(no napiszcie, że tak to od razu zrobi mi się milej,bo jak patrzę na tego buraka na przeciwko to aż mnie na wymioty zbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dlatego ja pisałam w podaniu do przedszkola, że szukam pracy, zawsze to lepiej niż pozostająca bez zatrudnienia:tak::tak::tak::tak:i dwa razy się udało:-D:-D
ja za Wami wszystkimi, ale Wy za mna nieeeeee:no::no::no:.
No i może to jest myśł, szukająca, ale przy tylu chetnych w moim meście, może i nie jako pierwsza ale tez bede odrzucona. Nie wiem, bedzie trzeba kombinowac...

I póki pamiętam, kurcze, jak tylko Piotr wróci z pracy zostanę odcięta od Was i to na dłużej. No, pod warunkiem, że w końcu kupi tego laptopa. Najpierw bedzie wszystko zgrywal na plyty, pózniej instalował na nowy sprzecie, pozniej to sprawdzal i *****, moze za 3 dni uda mi esie podejsc i uruchomic lapcia.
ja to dopiero będe miała przekichane...

wróciłam już:tak::tak::tak: pochłonełam kit kata i princessę kokosową a teraz.................jest mi niedobrze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:ciekawe dlaczego:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a z tymi żłobkami i przedszkolami to naprawdę teraz jest kłopot:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dużo dzieci odpada i co matki mają zrobić jak chcą iść do pracy???????????????

burak znowu założył słuchawki i słucha tej swojej sieczki, wkurza mnie dzisiaj jeszcze bardziej niż zwykle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no humor mi się trochę poprawił:tak::tak::tak:ale muszę wzrok cały czas trzymać na monitorze:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeśli mi zaproponują przcę tutaj po stażu to pod warunkiem, ze nie będę musiała siedzieć z nim w jednym pokoju:confused: dla mojego zdrowia psychicznego:-D:-D

reklama
dziewczyny jestem
juz wrocilam ale zmykam bo mlodego musze przebrac bo niespodzianke mi zrobil
a zaraz medeuska przyjezdza :tak:

Do góry