reklama
Agnes Ty Oliwcie budziszJa nie budze Laury jak spi dlugo ewentualnie zachowuje sie glosniej i wlaczam glosniej muze
![]()
no jak za długo śpi to ją budzę

i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dałaodebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze
a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek
ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.
![]()

witam się po małej przerwie:-)
ale niestety tylko sprawdzam co slychac, bo moj D ma dzisiaj urodziny... ale zla jestem strasznie, bo własnie spedza je z kolegami
ide chyba go do porządku przywolac
moja mała tez dzisiaj pospal, a dla niej 3h o norma...o ile w ogole spi;-)
ale niestety tylko sprawdzam co slychac, bo moj D ma dzisiaj urodziny... ale zla jestem strasznie, bo własnie spedza je z kolegami

no jak za długo śpi to ją budzęnie daje jej spać dłużej niż 3 h :-)
moja mała tez dzisiaj pospal, a dla niej 3h o norma...o ile w ogole spi;-)
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Ja sie juz tez zegnam bo ide na film

Milego wieczoru zycze i spokojnej nocki

Dobranoc

Milego wieczoru zycze i spokojnej nocki

Dobranoc
witam się po małej przerwie:-)
ale niestety tylko sprawdzam co slychac, bo moj D ma dzisiaj urodziny... ale zla jestem strasznie, bo własnie spedza je z kolegamiide chyba go do porządku przywolac
Wszystkiego najlepszego dla meza

PATRYSIU
Zdrowiej nam szybciutko

Ogladałam pogode i jutro ma byc u mnie 28 stopni
No ale tylko jutro bo od srody ma byc zimno![]()
u mnie ma być 29C

wracaj nam szybko do zdrowiaja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy
dobrej nocki buziam![]()

reklama
medeuska to z przejedzenia Ty obżarciuchujestem na chwilke bo cos mnie brzuch boli... objadłam sie frytkamii bede musiala sie polozyc..

Podziel się: