reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez nie lubie imprez w roli głownej głownej z tesciowa:no::no:
Dobrze ze moja nie mowi co mamy Jej lupic tylko zawsze mowi ze nic nie chce:-D

reklama
Agnes Ty Oliwcie budzisz:confused:Ja nie budze Laury jak spi dlugo ewentualnie zachowuje sie glosniej i wlaczam glosniej muze:-D

no jak za długo śpi to ją budzę :tak::tak::tak::tak: nie daje jej spać dłużej niż 3 h :-)

i ja NIE SPRAWDZIŁAM co ona mu dała:szok::szok::szok::szok::szok:odebrałam ksawka z przedszkola ,wkładam mu strój krasnalka na jutro (przymiarka przed dniem matki) patrze:szok:a tam wieeeeeelkie skarpetki ze stopy rozmiar 38 na stópce nr.28 z piętą w okolicy kostek:szok::szok:ale wstyd ,na szczęście ksawek mówi ,że żadna ciocia w przedszkolu mu dziś butów ani kapci nie zakładała ,to mam nadzieję ,ze ten mały obciach zostanie w rodzinie.:zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale to musiało wygladać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam się po małej przerwie:-)
ale niestety tylko sprawdzam co slychac, bo moj D ma dzisiaj urodziny... ale zla jestem strasznie, bo własnie spedza je z kolegami:wściekła/y: ide chyba go do porządku przywolac

no jak za długo śpi to ją budzę :tak::tak::tak::tak: nie daje jej spać dłużej niż 3 h :-)

moja mała tez dzisiaj pospal, a dla niej 3h o norma...o ile w ogole spi;-)

jestem na chwilke bo cos mnie brzuch boli... objadłam sie frytkami:sorry2::baffled: i bede musiala sie polozyc..

Ogladałam pogode i jutro ma byc u mnie 28 stopni:tak::tak::tak:
No ale tylko jutro bo od srody ma byc zimno:no:

u mnie ma być 29C :tak::tak::tak::tak: a w środę już tylko 19C a w czwartek 15C i deszcze,czyli pogoda będzie sie psuć niestety :happy:

ja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy :dry::dry::dry:

dobrej nocki buziam :-D
wracaj nam szybko do zdrowia :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry