reklama
Będę z doskoku! 
Muszę wstawić pranie i ogarnąć trochę. Wczoraj tak się upajałam tą wolnością, że pół dnia przy kompie spędziłam, aż mnie oczy i plecy bolały

A teraz też jakoś nie mogę się poderwać do pracy
Ach ten nałóg!
Albo lenistwo!

Muszę wstawić pranie i ogarnąć trochę. Wczoraj tak się upajałam tą wolnością, że pół dnia przy kompie spędziłam, aż mnie oczy i plecy bolały

A teraz też jakoś nie mogę się poderwać do pracy

Ach ten nałóg!

Albo lenistwo!

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja

no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... jano jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

Jula jak zwykle powala tekstami!
Trzeba przyznać, że bardzo sprytnie wybrnęła!

reklama
siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... jano jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

I co ANABUBKA dalas antybiotykAnabuba pamiętaj o antybiotyku !!!!!!! zbliża się dziewiąta:-
-
-
-(

A ja wstałam przed 7 ale spowrotem usnełam i Brzyduli nie ogladałam

A dla wszystkich mamusiek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO I OBY ZAWSZE DOPISYWAŁY NAM TAKIE HUMORKI JAK WCZORAJ WIECZORKIEM;-):-)
Podziel się: