reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Będę z doskoku! :tak:
Muszę wstawić pranie i ogarnąć trochę. Wczoraj tak się upajałam tą wolnością, że pół dnia przy kompie spędziłam, aż mnie oczy i plecy bolały :szok::szok::szok:
A teraz też jakoś nie mogę się poderwać do pracy :dry:
Ach ten nałóg! :-p
Albo lenistwo! :-p

ok dziewczyny ja zmykam bo musze isc glowe umyc...
katar z nosa mi leci psikam caly czas ale gardlo na szczescie przeszlo:tak:

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????

siedzi moja julka na podłodze ogląda DDTVN a tam trąbią że dzisiaj dzień matki julka nic cisza za chwilę mamuś dzisiaj dzień matki??ja no tak juliśka julka acha ale ja nie mam matki.... ja:szok::szok::szok:no jak nie masz????????a ja?????????????????//ty????????????????ty jesteś mamusia ...........to iedy jest dzień mamusi??????????
:-D:-D:-D:-D:-D
Jula jak zwykle powala tekstami!
Trzeba przyznać, że bardzo sprytnie wybrnęła! :-D:-D:-D:-D Mądra dziewczyna! :tak:

muszę iść do sklepu po chleb bo chłopaki cały rano wyjedli a julka nie chce na śnidanie zupki mlecznej..............ale dzisiaj przynajmniej słonko piękne za oknem i już 22 stopnie:tak::tak::tak:

reklama
:-D:-D:-DAle agentka:-D:-D:-D

Anabuba pamiętaj o antybiotyku !!!!!!! zbliża się dziewiąta:tak::-:)-:)-:)-(
I co ANABUBKA dalas antybiotyk:confused:

A ja wstałam przed 7 ale spowrotem usnełam i Brzyduli nie ogladałam:no:Mlody juz w przedszkolu ale znowu zaczyna kaszlec i boli Go podbrzusze:no:Cos mi sie wydaje ze to alergia na pylenie tego białego swinstwa bo u nas pyli bardzo mocno i tak własnei sie to objawia ale chyba jutro przejde sie z Nim do lekarza

A dla wszystkich mamusiek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJPIEKNIEJSZEGO I NAJCUDOWNIEJSZEGO I OBY ZAWSZE DOPISYWAŁY NAM TAKIE HUMORKI JAK WCZORAJ WIECZORKIEM;-):-)

Do góry