reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dla wszystkich kochanych mamuś:

Wymaluję na laurce
Czerwone serduszko,
Ptaka, co ma złote pióra
I kwiaty w dzbanuszku.
Żyj, mamusiu moja miła,
Sto lat albo dłużej!
Bądź szczęśliwa i wesoła,
Zdrowie niech Ci służy!

reklama
Przeczytałam dopiero 3 strony po 40 postów każda:szok::szok::szok::szok:
bo po ostatnim szczepieniu czyli już 2 miesiące minęło ma na ręce taką twardą gulkę pod skórą.lekarka kazała robić okładu z altacetem, zmniejszyła sie ta gulka ale jeszzce jest i jest twarda.wiec chcę aby to zobaczyła bo mnie to troche niepokoji że to tak długo trwa i jeszzce się nie rozeszło.
okłady z altacetu są dobre i trochę pomasuj tą rączkę tak delikatnie:tak:mam nadzieję że niedługo zejdzie:tak:
alez tu pusto:szok::szok::szok::szok:
echem sie odbija:-)
co jutro robivie na obiad?
ja wczoraj póżnym wieczorem robiłam na dzisiaj kotlety z jajek:tak::tak::tak:pycha, koleżanka mi podrzuciła 50 wiejskich jaj:szok::szok:więc muszę je jakoś wykorzystać:-D:-D:-D
ja ze spiewu miałam 4 ale za to to 5+ z grania na flecie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
no niezła flecistka z Ciecie:-D:-D:-D:-Dale już w podstawówce:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz mi się coś przypomniało:-D:-D
Jak wracaliśmy ze Szczecina z wesela to sobie śpiewaliśmy
Darek mi
YouTube - Masters - Żono moja
a ja jemu
YouTube - Magda Niewińska Mężu drogi mój Nowość 2009
ja też ostatnio tego słuchałam a moje dziecko nawet słów się nauczyło i sobie ciągle podśpiewuje:-D:-D:-D:-D:-D
ja też ,już mam mokro między nogami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny ale miałyście nockę:-D:-D:-D:-D:-Dco wyście robiły przed tymi kompami:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Fajne piosenki z dawnych czasow wyszukalyscie Kiedys to sie szalalo.Ale poamietam ze nie kochalam sie w nikim z zespolow:szok:
Mi sie podoba piosenka Mowili na nia slonce.Posluchajcie sobie jest boska:tak:
o:tak: to moja ulubiona wspominajkowa piosenka, zawsze przywołuje miłe wspomnienia:tak::tak::tak::tak::tak:uwielbiam ją:-D:-D:-D:-D

Pati zdrowka-ale pamietaj zebys teraz zadnej polopiryny czy aspiryny nie lykala ani gripexow itd itd.
tylko rutinoscorbin,wapno,czsnek,miod,cytryna,a na gardlo mozna cholinex
albo tymianek
a ja nic nie biore samo przyszlo samo przejdzie :-D:-D:-D
byłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
zdrowka zycze :tak:
YouTube - Sumptuastic - Kolysanka
a ta piosenka zawsze mi sie kojarzy z weselami;)
ta piosenke grali nam na koniec wesela wtedy sp[iewalam ja mojemu m do ucha :cool2:
a to pamietacie?;)
YouTube - Varius Manx - Zamigotał świat.avi

zabralo mi sie na wspomnienia:-)
pamietam :tak:
Witajcie.
Od razu mówię,ze nic nie czytałam i czasu nadrobić nie mam.
Wybaczcie.:zawstydzona/y:
U nas tak w telegraficznym skrócie.
W czwartek byliśmy w cyrku Europa-nie pamiętam nawet czy Wam pisałam.:zawstydzona/y:
W sobotę miałam festyn i wracaliśmy w burzę z końmi do stajni.
Przeżyliśmy horror...
Strach się bać.
W niedzielę Daruś zrobił nam niespodziankę i zabrał nas do ZOO i na obiad do Pizza hut.
Takie miejsce obiadowe dzieci wybrały.
Wróciliśmy po 18 do domu dopiero.
Moja maniaczka sissowa okupuje mi kompa i nie mam dostępu do netu.
Z soboty na niedzielę grała do 2 w nocy.
Zaspała na 12 w niedzielę do kościoła:szok::szok:
Po powrocie z Zoo znów wgrała sims 2 i do północy.
Dziś od południa do teraz znów na simsach:szok::szok::szok:

A Kubuś znów poszedł odrobinę do przodu.
Odnieśliśmy największy sukces jaki tylko można.
Kuba po 2 latach i 3 miesiącach namawiania zjadł dziś pierwszą w życiu kanapkę .
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
i znów go przełamałam:tak::-):-)
Tyle u nas
Postaram się podczytywać nieco na bieżąco.
Kat w roli Klaudii stoi nade mną i pyta co chwila
Długo jeszcze:confused::confused::confused:
Muszę zaraz zwolnić kompa..:baffled::baffled::baffled:
brawo dla Kubusia;-)
znam to ale to juz stare jest ;-)
to tez mi sie podoba :tak:
A pamietacie zespol just 5 i "kolorowe sny":confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehe kto by tego nie znal :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pamietam,oj tak.
kochałam sie w Bartku Wronie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie sie Wrona wogole nie podobal :no::no::no:
ZE sie kochałas w Wronie:confused::-D:-D:-D

A pamietacie Petera Andre i jego przeboj Flava:confused:

Byłam kiedys z chlopakiem podobnym do niego( w sumie wtedy duzo chłopakow tak wygladalo przez te fryzury:-D:-D:-D)
o pamietam pamietam fajny byl :tak:
hahaha
pojawiłam się ponownie.
Klaudia mnie przelogowała ,ale siadła do simsów i zasnęła z głową na stole.:-D:-D:-D:-D
Cóż za widok.:szok::-D:-D:-D
Władowałam ją do łózka a sama do Was wskoczyłam.
Oj jak ja za Wami tęsknię.
Lubiłam te wieczorne pogawędki.:tak::-)
Teraz totalny brak czasu.
Sezon festynowy się zaczął i do tego praca z Kubusiem codziennie po kilka godzin.
W wolnych chwilach zasiadam przed obrazem,bo leży i smutno spogląda w moją stronę.:-:)-D:-D:-D
tak to jest z tym nalogiem :-D:tak:
na specjalne zamowienie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

YouTube - JUST 5 - "KOLOROWE SNY"
dziewczyny beda mialy co rano slyuchac:cool2::cool2::cool2:
no troche sobie posluchalam

ja niedawno wstalam mlody znow poszedl spac bo wstal po 5 i potem szalam godzine czasu wiec z nudow polozyl sie i zasnal
a ja wczoraj chcialam dzwonic do lekarza zeby przyjal mnie wczesniej a nie tego 15 czerwca ale to chyba nie bedzie mozliwe :sorry2: za duzo dziewczyn chodzi do niego
hehe a na suwaczek musicie poczekac az dowiem sie konkretniej :cool2::cool2:
ale podbrzusze mnie nawala jak nie wiem ... macica sie rozszerza i pewnie dlatego :dry: a mlody fajnie pokazuje palcem gdzie mama ma dzidzi :-D:-D:-D:-D

u mnie tez nie najlepiej.Weronika ma bardzo gesty katar,czasami samo cos tam wyplynie,ale lekko podbarqiony na zileono.
no i do tego doszedl kaszel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i chrypa.
dawno nie choroowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Luna na pewno bedziemy tesnoic i nie mow ze az tyle dmni mu zejdzie
powiedz ze go naLEJEMY ALBO ZAMECZYMY TELEFONAMI:-)

dla mnie czekoalada przy @ to najlepsze lekarstwo na poprawe humoru:-):-)

nie za wczesnie na taie przeprowadzki?????tymabrdziej ze sie budzi w nocy?
ANABUBA zdrówka dla Weronisi. I tak -jeśli nie pojawię sie do pojutrza, dzwońcie i Go nękajcie. I dla mnie równiez czekolada to lekarstwo na doła, ale nie każdy może prz okresie, a prznajmniej nie powinno sie. A na ta przeprowadzkę za wcześnie. Ale już tu zostajem. Wczoraj wstawałam 5 razy, dziś 3. Lipa, ale wieczory sa tak ... hmmm...że żalbyłoby odpuścić.

meduska ale się cieszę że z dzidzią wsio ok i twoje kochanie coś zaczyna rozumieć:tak::tak:zabierz go kiedyś z sobą do lekarza na usg powiem ci że piotrek jak był ze mną bardzo się wzruszył potem chodził ze mną do lekarza wyręczał w wielu obowiązkach i to on zawsze pamiętał o witaminach lekach no a potem wspólny poród co do którego ja miałam obiekcje a teraz wiem że było warto:tak::tak:
Malinka, no jakbys mi z klawiatury zeskrobała. Mój tez jak tylko mógł to jeżdził na wizyty razem ze mną, czase jak tylko mógł to nawet brał wolne. Usg tylko raz mógł wejśc, ale mało się nie popłakał. Poród rodzinny...nigdy nie będe żałowac.

ja jestem ciekawa czy moje dzieci będą pamiętały że jutro dzień mamy:confused::confused::confused::confused::confused:
Czy Twoje dzieci to nie wiem, ale mi właśnie uświadomiłaś, że ja patrząc na kalendarz z 2005 roku ubzdurałam sobie, że Dzień Matki jest w czwartek, a mam ma urodziny w niedzielę, ale byłaby wtopa.

ja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy :dry::dry::dry:
Pati zdrowiej i dbaj o brzusio.

ja też bardzo dawno żeberek nie jadłam :tak::tak::tak::tak::tak: narobiliście mi smaka:-)
Kurcze, mnie równiez...

A Kubuś znów poszedł odrobinę do przodu.
Odnieśliśmy największy sukces jaki tylko można.
Kuba po 2 latach i 3 miesiącach namawiania zjadł dziś pierwszą w życiu kanapkę .
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
i znów go przełamałam:tak::-):-)
As gratulacje i dla Ciebie i dla Kubusia!!!

ja ze spiewu miałam 4 ale za to to 5+ z grania na flecie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
No ja ze śpiewu miałam 5, a fletu nie było, choc powiem szczerze , że mi się marzył, ale taki drewniany, nie nie nie, nie sucharek:-D:-D:-D

Uwielbiam ten kawałek

ja też smieje sie jak głupia do tego monitora a M patrzy sie na mnie jakbym była rzeczywiście głupia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój kiedys sie dziwił, teraz już nie zwraca na to uwagi, ale prosił, żeby jakby co, to czytac teksty Waszych dzieci, zwłaszcza Maliny...

no i sluchajcie tak wczoraj wywijalam a bylam nielze % i sliskie buty i sliska podloga ze jak wywijalam z tesciem to w koncu zdrowo rabnlema na tylek:-D:-D:-D:-D:-D
i ze smiechu nie moglam sie podniesc:-D:-D:-D:-D
Dowód, ze dobrze się bawiłas:-)

A ja czekałam aż skończy się Brzydula i planowałam póśc z mała na poranny spacer, kupić szczypior i zrobic przepyszne kanapeczki z serkiem, a tu się okazuje, że wzystkie drobne P wczoraj mi wytzrepał z portwela, no a grubych nie mam.:-D Tyle ze śniadania.:-(

wlasnie wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego bo to nasze swieto :-D:-D

ja dzis obchodze drugi dzien matki a w tym roku podwojny :-D:-D:-D

reklama
Do góry