Moze zdazy usnac zanim dojdzie do kłotniwiemy wiemy,M mnie już z kompa zwala i focha puscił bo 40 min temu miałam mu dać siąść a tu dupa.bedzie zaraz kłótnia bo naburmuszony siedzi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze zdazy usnac zanim dojdzie do kłotniwiemy wiemy,M mnie już z kompa zwala i focha puscił bo 40 min temu miałam mu dać siąść a tu dupa.bedzie zaraz kłótnia bo naburmuszony siedzi![]()
As normalnie to Cie podziwiam że TY wychodzisz na spacer z psem o takich kosmicznych godzinachdziewczyny ja odpadam.
Pies na dwór chce.
Idziemy niedługo na nocny spacerek.
dobranoc wszystkim.
wiemy wiemy,M mnie już z kompa zwala i focha puscił bo 40 min temu miałam mu dać siąść a tu dupa.bedzie zaraz kłótnia bo naburmuszony siedzi![]()
Pamietamdal mnie mloda
dobranoc AS
a to pamietacie?????????
YouTube - Mr.President Coco Jambo
dobre w youtube jest to ze zawsze obok pokazuje pokrewne filmiki bo tak z glowy t si enie pamieta dopiero jak sie zobaczy
Albo zaspiewaj Jemu "Kolorowe sny"
dal mnie mloda
dobranoc AS
a to pamietacie?????????
YouTube - Mr.President Coco Jambo
dobre w youtube jest to ze zawsze obok pokazuje pokrewne filmiki bo tak z glowy t si enie pamieta dopiero jak sie zobaczy
Albo zaspieaj Jemu "Kolorowe sny"![]()
mialam bruno banani czerwony bardzo ladny zapach i dlugo trzymaA u mnie wyszło dopiero słońce choć trąbili w tv ,że od rana miało ,a dopiero teraz się przejaśniłoJA dziś zalatana ,rano byliśmy na zakupach w mieście ,poza tym krzątam się i sprzatam po weekendzie ,leci 3 pralka
Byłam dziś w rossmanie,psiknęłam się m-y innymi bruno banani ,tym czerwonym do tej pory tak pięknie mi pachnie ,że chcę je koniecznie
może naciągnę m ,bo niedługo rocznicę mamy
jutro imprezy z ok.dnia matki w szkole i przedszkolu w szkole na 9.00 a w przedszkolu na 9.30 pytam sie jak mam się rozdwoić ,któreś na pewno będzie się czuło pokrzywdzone,a k mówi ,że czasu nie ma-jak zwykle
też wymyślili ,jakby nie mogli choć godziny różnicy zrobić
![]()
dzieki za sloneczkoA u nas cały dzien było słoneczko
Adam juz wrocil ze szkoly???
Ja tez jestem ciekawaDzieci jak dzieci ale czy tatus bedzie pamieta;-)
My mamy dzien matki w przedszkolu w srode
Koniecznie nie moze byc Patryka przy tej rozmowie:-)To musi byc rozmowa w cztery oczy
Ciesze sie ze u gina wszystko ok
To dzisiaj ja Tobie posylam słoneczko:-);-)
dasz rade godzinka i powiesz ze musisz jechacJa musze jutro do tesciowej na urodziny a tak mi sie chce choby wcale
No ale jakos ta godzine przeboleje mam nadzieje
Zarzyczyla sobie wielka Pani mikser na urodziny wiec jej kupilismy jak moglo by byc inaczej
Ja bym najchetniej wcale nie szla no ale przeciez nie zostawie m na lodzie
Ahh jak tylko o jutrzejszym dniu myle to mi sie wszystkiego odechciewa![]()
Laura dzis tez spala 3hno jak za długo śpi to ją budzęnie daje jej spać dłużej niż 3 h :-)
ale to musiało wygladać
![]()
zdrowiej Kochanaja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy
dobrej nocki buziam![]()
nastepna z brzuchemjestem na chwilke bo cos mnie brzuch boli... objadłam sie frytkamii bede musiala sie polozyc..
ja dopiero teraz moglam wczesniej moj na kompie gralteż to zauważyłam niestetyzawsze wieczorami był tłok i mozna było sobie poplotkować a teraz???....... dupa blada
nie wiem co się dzieje ale coraz puściej sie tu robi wieczorkami
![]()
Daj znac co babka powiedziala na te gulkea ja jutro nie kładę Oliwki spać w dzień,mam nadzieję ze przetrwamy jakoś.idziemy jutro do lekarza do dzieci zdrowych.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.
oby szybko zdrowko wrocilobyłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
myslalam ze sie posikalas ze smiechuAS znam!
zono moja grali i na tym weselu co byłam
a wczraj jeden chlopka to sie smial ze mnie jak tanczylam kaczuchy
i potem jak gdzies obok przechodzilam to ciagle nucil kachuchy
no i sluchajcie tak wczoraj wywijalam a bylam nielze % i sliskie buty i sliska podloga ze jak wywijalam z tesciem to w koncu zdrowo rabnlema na tylek
i ze smiechu nie moglam sie podniesc![]()
gratulacje dla KubyWitajcie.
Od razu mówię,ze nic nie czytałam i czasu nadrobić nie mam.
Wybaczcie.
U nas tak w telegraficznym skrócie.
W czwartek byliśmy w cyrku Europa-nie pamiętam nawet czy Wam pisałam.
W sobotę miałam festyn i wracaliśmy w burzę z końmi do stajni.
Przeżyliśmy horror...
Strach się bać.
W niedzielę Daruś zrobił nam niespodziankę i zabrał nas do ZOO i na obiad do Pizza hut.
Takie miejsce obiadowe dzieci wybrały.
Wróciliśmy po 18 do domu dopiero.
Moja maniaczka sissowa okupuje mi kompa i nie mam dostępu do netu.
Z soboty na niedzielę grała do 2 w nocy.
Zaspała na 12 w niedzielę do kościoła
Po powrocie z Zoo znów wgrała sims 2 i do północy.
Dziś od południa do teraz znów na simsach
A Kubuś znów poszedł odrobinę do przodu.
Odnieśliśmy największy sukces jaki tylko można.
Kuba po 2 latach i 3 miesiącach namawiania zjadł dziś pierwszą w życiu kanapkę .
:-):-):-):-)
i znów go przełamałam:-):-)
Tyle u nas
Postaram się podczytywać nieco na bieżąco.
Kat w roli Klaudii stoi nade mną i pyta co chwila
Długo jeszcze
Muszę zaraz zwolnić kompa..![]()
to tak jak jaDoda ma fajne piosenki,podobaja mi się ale jej jako osoby nie trawięnie trawie jej za jej chamstwo i bezczelność.
ojejku a oczy jej nie padlyhahaha
pojawiłam się ponownie.
Klaudia mnie przelogowała ,ale siadła do simsów i zasnęła z głową na stole.
Cóż za widok.
Władowałam ją do łózka a sama do Was wskoczyłam.
Oj jak ja za Wami tęsknię.
Lubiłam te wieczorne pogawędki.:-)
Teraz totalny brak czasu.
Sezon festynowy się zaczął i do tego praca z Kubusiem codziennie po kilka godzin.
W wolnych chwilach zasiadam przed obrazem,bo leży i smutno spogląda w moją stronę.:--D
![]()
Wrzuta.pl - sarah connor - From Sarah with love
AGNES
Taka dobra byłas w podstawowce w graniu na flecie
Ja nie umialam wcale![]()