reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziewczyny ja odpadam.
Pies na dwór chce.
Idziemy niedługo na nocny spacerek.:-D:-D:-D
dobranoc wszystkim.
As normalnie to Cie podziwiam że TY wychodzisz na spacer z psem o takich kosmicznych godzinach :tak::tak:ja już bym tyłka z domu nie ruszyła :no::no::no: zresztą boję się sama chodzić w ciemnosciach :tak:

dal mnie mloda:-D:-D:-D:-D

dobranoc AS

a to pamietacie?????????
YouTube - Mr.President Coco Jambo

dobre w youtube jest to ze zawsze obok pokazuje pokrewne filmiki bo tak z glowy t si enie pamieta dopiero jak sie zobaczy

pamietam jak najbardziej :tak:

to porwij go do tanca w rytm lambady:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

YouTube - Kaoma - Lambada

spytałam sie go to mnie wysmiał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bezczelny :-p:-p:-p

Albo zaspieaj Jemu "Kolorowe sny":-D:-D:-D:-D

to bardziej pasuje :-D:-D:-D:-D:-D

A u mnie wyszło dopiero słońce choć trąbili w tv ,że od rana miało ,a dopiero teraz się przejaśniło:baffled:JA dziś zalatana ,rano byliśmy na zakupach w mieście ,poza tym krzątam się i sprzatam po weekendzie ,leci 3 pralka:szok:Byłam dziś w rossmanie,psiknęłam się m-y innymi bruno banani ,tym czerwonym do tej pory tak pięknie mi pachnie ,że chcę je koniecznie:tak:może naciągnę m ,bo niedługo rocznicę mamy:tak:jutro imprezy z ok.dnia matki w szkole i przedszkolu w szkole na 9.00 a w przedszkolu na 9.30 pytam sie jak mam się rozdwoić ,któreś na pewno będzie się czuło pokrzywdzone,a k mówi ,że czasu nie ma-jak zwykle:no:też wymyślili ,jakby nie mogli choć godziny różnicy zrobić:no:
mialam bruno banani czerwony bardzo ladny zapach i dlugo trzyma:tak:
A u nas cały dzien było słoneczko:tak::tak::tak:
Adam juz wrocil ze szkoly???

Ja tez jestem ciekawa:tak:Dzieci jak dzieci ale czy tatus bedzie pamieta;-)
My mamy dzien matki w przedszkolu w srode:tak::tak::tak:

Koniecznie nie moze byc Patryka przy tej rozmowie:-)To musi byc rozmowa w cztery oczy:tak:
Ciesze sie ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:

To dzisiaj ja Tobie posylam słoneczko:-);-)
dzieki za sloneczko :)
Ja musze jutro do tesciowej na urodziny a tak mi sie chce choby wcale:no::no:
No ale jakos ta godzine przeboleje mam nadzieje:dry::dry:
Zarzyczyla sobie wielka Pani mikser na urodziny wiec jej kupilismy jak moglo by byc inaczej :dry::dry:
Ja bym najchetniej wcale nie szla no ale przeciez nie zostawie m na lodzie:dry::dry:
Ahh jak tylko o jutrzejszym dniu myle to mi sie wszystkiego odechciewa:no::no:
dasz rade godzinka i powiesz ze musisz jechac:-D
no jak za długo śpi to ją budzę :tak::tak::tak::tak: nie daje jej spać dłużej niż 3 h :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale to musiało wygladać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Laura dzis tez spala 3h:szok:
ja dziewczyny dzis nie bede tutaj bo cholernie mnie brzuch boli...
a katar juz coraz wiekszy :dry::dry::dry:

dobrej nocki buziam :-D
zdrowiej Kochana:happy2:
jestem na chwilke bo cos mnie brzuch boli... objadłam sie frytkami:sorry2::baffled: i bede musiala sie polozyc..
nastepna z brzuchem:-Dzarloczek:)
też to zauważyłam niestety :tak::tak::tak::tak::tak: zawsze wieczorami był tłok i mozna było sobie poplotkować a teraz???....... dupa blada :-D:-D:-D:-D:-D nie wiem co się dzieje ale coraz puściej sie tu robi wieczorkami:baffled:
ja dopiero teraz moglam wczesniej moj na kompie gral
a ja jutro nie kładę Oliwki spać w dzień,mam nadzieję ze przetrwamy jakoś.idziemy jutro do lekarza do dzieci zdrowych.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.
Daj znac co babka powiedziala na te gulke:baffled:
byłam z mala u lekarza-oskrezla i pluca czyste,czerwone gardlo,nadal chrypa i lekki kaszel ale to z tej splywajacej flegmy
glos ma taki krtaniowy,oj cos z ta alergia u niej coraz gorzej chyba bo ostatnio chrype miala pod kniec kwietnia
w kazdym razie na to czerwone gardlo i brzydki katar adotsala antybuiotyk i mamay siedziec w domu pare dni
wiec w srode na komisje zweruje brata zeby nas zawiozl bo nie bede przekladac
oby szybko zdrowko wrocilo:tak:
AS znam!
zono moja grali i na tym weselu co byłam
a wczraj jeden chlopka to sie smial ze mnie jak tanczylam kaczuchy:confused:
i potem jak gdzies obok przechodzilam to ciagle nucil kachuchy:baffled::confused::confused:

no i sluchajcie tak wczoraj wywijalam a bylam nielze % i sliskie buty i sliska podloga ze jak wywijalam z tesciem to w koncu zdrowo rabnlema na tylek:-D:-D:-D:-D:-D
i ze smiechu nie moglam sie podniesc:-D:-D:-D:-D
myslalam ze sie posikalas ze smiechu:-D:-D
Witajcie.
Od razu mówię,ze nic nie czytałam i czasu nadrobić nie mam.
Wybaczcie.:zawstydzona/y:
U nas tak w telegraficznym skrócie.
W czwartek byliśmy w cyrku Europa-nie pamiętam nawet czy Wam pisałam.:zawstydzona/y:
W sobotę miałam festyn i wracaliśmy w burzę z końmi do stajni.
Przeżyliśmy horror...
Strach się bać.
W niedzielę Daruś zrobił nam niespodziankę i zabrał nas do ZOO i na obiad do Pizza hut.
Takie miejsce obiadowe dzieci wybrały.
Wróciliśmy po 18 do domu dopiero.
Moja maniaczka sissowa okupuje mi kompa i nie mam dostępu do netu.
Z soboty na niedzielę grała do 2 w nocy.
Zaspała na 12 w niedzielę do kościoła:szok::szok:
Po powrocie z Zoo znów wgrała sims 2 i do północy.
Dziś od południa do teraz znów na simsach:szok::szok::szok:

A Kubuś znów poszedł odrobinę do przodu.
Odnieśliśmy największy sukces jaki tylko można.
Kuba po 2 latach i 3 miesiącach namawiania zjadł dziś pierwszą w życiu kanapkę .
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D
i znów go przełamałam:tak::-):-)
Tyle u nas
Postaram się podczytywać nieco na bieżąco.
Kat w roli Klaudii stoi nade mną i pyta co chwila
Długo jeszcze:confused::confused::confused:
Muszę zaraz zwolnić kompa..:baffled::baffled::baffled:
gratulacje dla Kuby:happy2:
Doda ma fajne piosenki,podobaja mi się ale jej jako osoby nie trawię :no::no::no: nie trawie jej za jej chamstwo i bezczelność.
to tak jak ja
hahaha
pojawiłam się ponownie.
Klaudia mnie przelogowała ,ale siadła do simsów i zasnęła z głową na stole.:-D:-D:-D:-D
Cóż za widok.:szok::-D:-D:-D
Władowałam ją do łózka a sama do Was wskoczyłam.
Oj jak ja za Wami tęsknię.
Lubiłam te wieczorne pogawędki.:tak::-)
Teraz totalny brak czasu.
Sezon festynowy się zaczął i do tego praca z Kubusiem codziennie po kilka godzin.
W wolnych chwilach zasiadam przed obrazem,bo leży i smutno spogląda w moją stronę.:-:)-D:-D:-D
ojejku a oczy jej nie padly:confused:
Wrzuta.pl - sarah connor - From Sarah with love

AGNES
Taka dobra byłas w podstawowce w graniu na flecie:confused::-D:-D:-D
Ja nie umialam wcale:szok::-D

ja tez nie umialam grac na flecie:-D

reklama
Do góry