Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Oliwka własnie usnęła,coś późno dziś.mam nadzieję ze dłużej pośpi rano.no chyba że sie przeliczę![]()
moja tez usnale jakies 10minut temu,ale wstala przed 17 wiec nie dziwne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oliwka własnie usnęła,coś późno dziś.mam nadzieję ze dłużej pośpi rano.no chyba że sie przeliczę![]()
A po co idziecie do lekarzaa ja jutro nie kładę Oliwki spać w dzień,mam nadzieję ze przetrwamy jakoś.idziemy jutro do lekarza do dzieci zdrowych.
akurat wizyta wypada kiedy Oliwka śpi więc wolę ja w ogóle nie kłaść niż wybudzać po 40min spania bo będzie jeszcze gorzej.no chyba że by usnęła o wiele wczesniej,co sie czasem zdarza.więc zobaczymy jak sie ten jutrzejszy dzień ułozy.
bo po ostatnim szczepieniu czyli już 2 miesiące minęło ma na ręce taką twardą gulkę pod skórą.lekarka kazała robić okładu z altacetem, zmniejszyła sie ta gulka ale jeszzce jest i jest twarda.wiec chcę aby to zobaczyła bo mnie to troche niepokoji że to tak długo trwa i jeszzce się nie rozeszło.A po co idziecie do lekarza![]()
Moj Dominik tez mial cos takiegobo po ostatnim szczepieniu czyli już 2 miesiące minęło ma na ręce taką twardą gulkę pod skórą.lekarka kazała robić okładu z altacetem, zmniejszyła sie ta gulka ale jeszzce jest i jest twarda.wiec chcę aby to zobaczyła bo mnie to troche niepokoji że to tak długo trwa i jeszzce się nie rozeszło.
zupę mam z dzisiaj,więc Oliwka ma obiadek.alez tu pusto
echem sie odbija:-)
co jutro robivie na obiad?
Ja nie mam pojeciaalez tu pusto
echem sie odbija:-)
co jutro robivie na obiad?