reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

poszłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.

jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)
No to niezle sie obkupilyscie:tak::tak::tak:Super
Ja jakos nie moge sie przemoc zeby sobie kupic cos w lumpeksie:no:Mam jakies takie zahamowania

reklama
no prosze tyle ciuszkow i jak tanio extra :)
Moj jak by sie dowiedzial ze kupilam sobie cos z ciucholandu to by mi to wywalil:wściekła/y:
Ale za to czesto cos kupuje z wyprzedazy
dlaczego by Ci to wywalił????????
ja nie uważam zeby było to coś złego :no::no::no::no::no: naprawde mozna kupić fajne ciuchy za małą kase i mi udaje zawsze trafić na takie ciuchy ze wyglądaja jak nowe.nie wyglądaja ze to z lumpeksu

dlaczego by Ci to wywalił????????
ja nie uważam zeby było to coś złego :no::no::no::no::no: naprawde mozna kupić fajne ciuchy za małą kase i mi udaje zawsze trafić na takie ciuchy ze wyglądaja jak nowe.nie wyglądaja ze to z lumpeksu

Moj woli mi dac wiecej kasy i zeby to bylo ze sklepu z metka Chociaz wiem ze czasami w lumpie mozma kupic cos z metka :)Moj ma jakies dziwne przekonania:rofl2:

Proszę bardzo oto nasze fotki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ŚŁODYCZ sama fantastyczna zabawa:-D:-D:-DByłam m na plaży zobaczyźć ,zaciąga sie od zachodu i grzmoty słychać z oddali,pięknie morze wygląda takieciemne z jednej strony ,ajka odwrócisz się na wschód ,jasne-dzień jak co dzień wydaje się ,a jak u was z pogodą?dzieje sie coś ???ja się zaraz wyłączać będę:tak:

reklama
cholera i juz wrocilysmy Taki jest wiatr ze szok :szok:

No ten wiatr dzisiaj mamy bardzo fajny:szok::szok: a podobno w nocy ma byc jeszcze gorzej i do tego grad:szok::szok:

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
sliczne kwiatki:tak:
Jeszcze ci tam Lali Emily brakuje do zabawy:tak::tak: super fotki

Proszę bardzo oto nasze fotki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sliczne fotki widac ze Oliwce w wodzie pasuje:tak:

Laura wlasnie sobie przebila warge:wściekła/y:

oj oj oj no to jak na dziecko ciocia uwazasz??? ;-);-) biedna Laura ale jak chips wyszystko zalagodzil to dobrze:tak::tak:a nie zebralo ci sie jeszcze przy okazji od Bogdana??:tak:;-):-D

AGNES ,ANKA
Foteczki superowe:tak::tak::tak:Widac ze Wasze dziewczynki uwielbiaja wode:tak::tak::tak:
Moje tez.Woda w fontannie leciała na biezaco a moje trzy szczypiorki nie chcialy stamtad wychodzic:szok:

My juz wszyscy wykapani:tak::tak::tak:No ale nie obyło sie bez niespodzianek:no:
W czasie jak lalam wode do wanienki to mlode bawily sie tym prysznicem i mi przewrocily wanienke:angry:Nie musze Wam mowic jaka miałam powodz:angry::angry::angry:
oj no to o fajna robote ci sie dziewczynki postaraly:tak::tak:
chyba widzialy ze mamusi sie nudzi i potrzebuje jakies zajecie;-);-)

a mi Oliwka przed chwilka zawołała eee i poszliśmy na kibelek do ubikacji i zrobiła siku i kupe :tak::tak::tak::tak::tak:
już nie mamy wpadek z kupą.woła już bezbłędnie,tylko czasem popuści siku jak sie zagapi albo za bardzo zabawi :-)
No to super byle tak dalej:tak::tak:

no prosze tyle ciuszkow i jak tanio extra :)
Moj jak by sie dowiedzial ze kupilam sobie cos z ciucholandu to by mi to wywalil:wściekła/y:
Ale za to czesto cos kupuje z wyprzedazy
Mi by David tez wszystko wywalil jak bym cos z ciucholandu przyniosla:no::no: wiem ze tam fajne ciuchy sa ale nawet nie mam tam po co isc wiem jaki m jest:tak::tak: ostatnio nawet jak bylam z nim na zakupach i weszlismy do takiego taniego sklepu to narobil mi wstydu:wściekła/y::wściekła/y: bo widzielismy w tv byl reportaz ze z tego sklepu ciuchy maja tyle chemi itd ze moga wywolywac jakies choroby i raka:szok::szok: no to m stanol przy kasjerce i zaczyna ze mna dyskutowac ze mam tu nie kupowac ze on i tak to wywali itd ja myslalam ze sie ze wstydu spale:wściekła/y::wściekła/y:

Emily juz spi a ja ide zaraz sie kapac:tak::tak:
Nie pisalam wam chyba dzisiaj jeszcze ze Emily dostala nastepnego zabka:tak::tak: w koncu przebila sie ta jedynka na gorze:tak::tak: a tak ja dlugo meczyla:szok::szok:

Do góry