Klaudia ma zwichniętą nogę,tę samą co była złamana.As a co tam z Klaudia?? A mialam zapytac wczesniej jak oczy?
Kuba ma dziś nawrót siatkówkowego zapalenia spojówek.
Jak nie urok....

Widziałam te gierki.AS wlasnie buszowalam na tej stronce z bielizna i maj tam fajne gry milosne
Laura wstala wiec ja sie zwijam a i tak nie ma nikogo![]()
Zaje fajne są...

Jak coś fajnego na górę założysz to pasujeMyslicie ze pasuje w tym wyskoczyc na komunie
TOP CORSAGE SCHWARZ MIT VIELEN STEINCHEN GR 36 * NEU * bei eBay.de: Tops (endet 17.06.09 13:05:23 MESZ)

superTo to daje fotki
A ja bym założyła do tego gładkie bolerko i spodenki w kancik i super![]()
My dopiero skończyłyśmy obiad z HelenTak się mojej panience dobrze spało
Ciekawa jestem do której posiedzimy wieczorem
Powinnam iść z nią do parku, żeby sie wyhasała, ale coś mi siły brak
A tu kilka prawd życiowych ;-)
1. Sraczka jest paradoksem, bo i często i rzadko jednoczesnie
2. Zycie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch...
3. Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi swiatłeko w tunelu, realista widzi pociąg... - a maszynista widzi trzech debili na torach.
4. Telewizja kłamie, prasa kłamie, radio kłamie, ksiądz kłamie - cyganka prawdę ci powie.

ma facet gustpiotrek radzi mi taki
![]()

cudneJeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
takie zmiany mój Kuba miał ponad 2 lata i wcale się nie kazali tym przejmować.A ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła
Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi
Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kgprzytyła 0,5 kg przez 2 mies.
lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.
a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)
Po 2 latkach samo zeszło.
Mam nabrzmiałe piersi jak dziewczynka.

superProszę bardzo oto nasze fotki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
brawa dla Oliwkia mi Oliwka przed chwilka zawołała eee i poszliśmy na kibelek do ubikacji i zrobiła siku i kupe
już nie mamy wpadek z kupą.woła już bezbłędnie,tylko czasem popuści siku jak sie zagapi albo za bardzo zabawi :-)
ja też.dokladnie
Ja to bylam dziecko nieszczescie non stop poobijana![]()
Jeszcze z domu nie wyszłam a już rajstopy porwane i światełka na kolanach.

fajnie,że jesteś zadowolonaposzłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.
jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja mam tak samo.no prosze tyle ciuszkow i jak tanio extra
Moj jak by sie dowiedzial ze kupilam sobie cos z ciucholandu to by mi to wywalil
Ale za to czesto cos kupuje z wyprzedazy
A mój Daruś dziś z okazji dnia matki robi kolację.
Rozpalił grilla i nakarmił cała rodzinę przy okazji.