reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Czesc wszystkim chciałam zawiadomic że zyje ale już uciekam dobranoc
ślicznie wyglądałaśmialam zamiescic zdjecia z wesela ale niestety szlak trafiltu z komórki ja przed wyjsciem na weselei z Gabi na poprawinach :-(moze uda sie odzyskac to zamieszcze
![]()
dobranoc dziewczynyCzesc wszystkim chciałam zawiadomic że zyje ale już uciekam dobranoc
wiktoria12
Dzień dobry piersza jestem my teraz wstalismy i czekamy na mleko a ja sobie kawke zrobiłam i zaraz zabieram sie za klikanie ale nie wiem czy za duzo ich nie wziełam bo na BB nie mam czasu.A może macie jakiś przepis na nalesniki z serem ide dzisiaj robic a nie wiem jak sie za to zabrac

wiktoria12
ŚliczneJeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
No to masz dziewczyno talentryz bym przypalila![]()

Zgadzam sieOj kochana ja też nie weimJa bym poszła spodniach
Co bys nie założyła i tak będziesz pięknie wygladaćŁadnemu we wszystkim ładnie
![]()
śliczneMyslicie ze pasuje w tym wyskoczyc na komunie
TOP CORSAGE SCHWARZ MIT VIELEN STEINCHEN GR 36 * NEU * bei eBay.de: Tops (endet 17.06.09 13:05:23 MESZ)
A ja bym założyła do tego gładkie bolerko i spodenki w kancik i super![]()
My dopiero skończyłyśmy obiad z HelenTak się mojej panience dobrze spało
Ciekawa jestem do której posiedzimy wieczorem
Powinnam iść z nią do parku, żeby sie wyhasała, ale coś mi siły brak
A tu kilka prawd życiowych ;-)
1. Sraczka jest paradoksem, bo i często i rzadko jednoczesnie
2. Zycie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch...
3. Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi swiatłeko w tunelu, realista widzi pociąg... - a maszynista widzi trzech debili na torach.
4. Telewizja kłamie, prasa kłamie, radio kłamie, ksiądz kłamie - cyganka prawdę ci powie.

No widac ze sie dobrze bawiłyTo to daje fotki
sliczny widze ze już go maszdziewczynki może strzelić sobie taki awatarek???????????![]()
Ma facet gustpiotrek radzi mi taki
![]()

to 1
to 2
to 3![]()
to 4
to 5
to 6![]()
Latarnia najlepszato 10
to11
to 12![]()
A u nas słonecznie wczoraj byłocholera i juz wrocilysmy Taki jest wiatr ze szok![]()
Wydaje ci sija chyba naprawdę muszę być straszna bo jak ja wchodzę na bb to Wy uciekaciepo raz kolejny
![]()
Tak to BeataJezeli chodzi o karty to ja Wam pomoge to najprawdopodobniej byla Beata :-)
Martynka tez tyle ważyA ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła
Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi
Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kgprzytyła 0,5 kg przez 2 mies.
lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.
a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)
ślicznotka
Oliwka jak zwykle sliczna no i basenik fajnyProszę bardzo oto nasze fotki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
U nas to normalneOliwka zaliczyła dziś stłuczone kolano.3razy sie wywróciła i całe kolano porysowane masakra
![]()
OJ bidulkaLaura wlasnie sobie przebila warge![]()
Ja sie też musze do limpka przejscposzłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.
jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)
Dobrze ze chipsy pomogłyszla z pilotem w rece zagapila sie i walnela w naroznik i pilocik przebil warge.Bylo sporo placzu Chips wszystko wynagrodzil![]()
Nieraz nawet nowe sie trafiądlaczego by Ci to wywalił????????
ja nie uważam zeby było to coś złegonaprawde mozna kupić fajne ciuchy za małą kase i mi udaje zawsze trafić na takie ciuchy ze wyglądaja jak nowe.nie wyglądaja ze to z lumpeksu
śliczne kwiatuszkidzięki wielkie
Dzisiejsze bukieciki od moich skarbów.
Klaudia wręczyła mi bukiet po przyjściu ze szkoły.
bukiecik Kubusia
bukiecik Klaudusi
A tu dodatkowo wklejam pamiątkę dla Paulinki Anabubki z naszego spotkania.
Zrobiłam specjalnie dla niej.
[URL="http://www.fotosik.pl"]
[/URL]
Pieknie wygldałasmialam zamiescic zdjecia z wesela ale niestety szlak trafiltu z komórki ja przed wyjsciem na weselei z Gabi na poprawinach :-(moze uda sie odzyskac to zamieszcze
![]()
reklama
wiktoria12
no i jak ja jestem to nikogo nie ma
Podziel się: