reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mialam zamiescic zdjecia z wesela ale niestety szlak trafil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tu z komórki ja przed wyjsciem na weselei z Gabi na poprawinach :-(moze uda sie odzyskac to zamieszcze :zawstydzona/y:

Załączniki

• 20090523072.jpg
    20090523072.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 20090524111.jpg
    20090524111.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Dobranoc AGNES i WIKTORIA:-)

JOANNA
Super wygladałas:tak::tak::tak:Mala tez jak tancowała:tak::-)
Tez mam nadzieje ze zobaczymy wiecej foteczek

wpadłam na moment napisać dobranoc:tak:
właśnie wróciłąm z tesco, bo zapowiedzieli się dzisiaj na jutro goście z Gdańska:eek::eek::eek: idę jeszcze coś przyprasować na jutro do ubrania i do łóżeczka

dobrej nocy, jutro Was poczytam;-);-);-)

Dzień dobry piersza jestem my teraz wstalismy i czekamy na mleko a ja sobie kawke zrobiłam i zaraz zabieram sie za klikanie ale nie wiem czy za duzo ich nie wziełam bo na BB nie mam czasu.A może macie jakiś przepis na nalesniki z serem ide dzisiaj robic a nie wiem jak sie za to zabrac:zawstydzona/y:

Jeszcze tylko Wam pokaze jakie własnie dostalam kwiatki od mojej trojeczki
Śliczne
ryz bym przypalila:szok::-D
No to masz dziewczyno talent:tak::-D:-D
Oj kochana ja też nie weim :no: Ja bym poszła spodniach :tak:

Co bys nie założyła i tak będziesz pięknie wygladać:tak: Ładnemu we wszystkim ładnie:-p
Zgadzam sie
śliczne
A ja bym założyła do tego gładkie bolerko i spodenki w kancik i super :tak:

My dopiero skończyłyśmy obiad z Helen :szok: Tak się mojej panience dobrze spało :tak: Ciekawa jestem do której posiedzimy wieczorem :confused2:
Powinnam iść z nią do parku, żeby sie wyhasała, ale coś mi siły brak :baffled:

A tu kilka prawd życiowych ;-):-D

1. Sraczka jest paradoksem, bo i często i rzadko jednoczesnie

2. Zycie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch...

3. Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi swiatłeko w tunelu, realista widzi pociąg... - a maszynista widzi trzech debili na torach.

4. Telewizja kłamie, prasa kłamie, radio kłamie, ksiądz kłamie - cyganka prawdę ci powie.
:-D:-D:-D
To to daje fotki
No widac ze sie dobrze bawiły
dziewczynki może strzelić sobie taki awatarek???????????
girl002.gif
sliczny widze ze już go masz
piotrek radzi mi taki:-D:-D:-D

girl018.gif
Ma facet gust:tak::tak::-D

047.gif
to 10
zodiaco025.gif
to11
caratt098.gif
to 12
Latarnia najlepsza
cholera i juz wrocilysmy Taki jest wiatr ze szok :szok:
A u nas słonecznie wczoraj było
ja chyba naprawdę muszę być straszna bo jak ja wchodzę na bb to Wy uciekacie:eek::eek::eek::eek:po raz kolejny:baffled::baffled::baffled:
Wydaje ci si
Jezeli chodzi o karty to ja Wam pomoge to najprawdopodobniej byla Beata :-)
Tak to Beata
A ja dostałam różyczkę od Oliwki i ogromnego buziaka i tak mocno się do mnie przytuliła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Bylismy u lekarza,i jesli chodzi o tą gulkę po szczepieniu to się zmniejsza,lekarka powiedziała że powinna zaniknąćale czasem się zdarza że nie zanika ale na to nie można juz poradzić.to trochę dzinie dla mnie brzmi :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ważyliśmy moją gwiazdę,Oliwka waży 13kg :tak::tak::tak::tak::tak: przytyła 0,5 kg przez 2 mies.

lekarka badała jej piersi i jeszzce ma za duzo hormonów,ma za duże cycuszki.dostalismy skierowanie do poradni endokrynologicznej.takze muszę ja zarejestrować ale mnie już uprzedziła że długo się czeka.

a tak poza tym to wszystko w porządku.
:-):-):-):-):-)
Martynka tez tyle waży
ślicznotka
Proszę bardzo oto nasze fotki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Oliwka jak zwykle sliczna no i basenik fajny
Oliwka zaliczyła dziś stłuczone kolano. :tak::tak::tak::tak::tak: 3razy sie wywróciła i całe kolano porysowane masakra :no::no::no::no::no::no:
U nas to normalne
Laura wlasnie sobie przebila warge:wściekła/y:
OJ bidulka
poszłam dziś buszować w lumpeksie i sie obkupiłam słuchajcie.wydałam 30zł a kupiłam:
- 2 pary spodenek dla Oliwki-superowe
- cienkie spodnie z paseczkiem
- bluzeczka na ramiaczka
- bluzka na ramiaczka dla siebie
- spodnie z lnu 3/4 dla siebie.

jestem zadowolona z łowów :-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja sie też musze do limpka przejsc
szla z pilotem w rece zagapila sie i walnela w naroznik i pilocik przebil warge.Bylo sporo placzu Chips wszystko wynagrodzil:sorry:
Dobrze ze chipsy pomogły
dlaczego by Ci to wywalił????????
ja nie uważam zeby było to coś złego :no::no::no::no::no: naprawde mozna kupić fajne ciuchy za małą kase i mi udaje zawsze trafić na takie ciuchy ze wyglądaja jak nowe.nie wyglądaja ze to z lumpeksu
Nieraz nawet nowe sie trafią
dzięki wielkie:happy:

Dzisiejsze bukieciki od moich skarbów.
Klaudia wręczyła mi bukiet po przyjściu ze szkoły.

bukiecik Kubusia

bukiecik Klaudusi

A tu dodatkowo wklejam pamiątkę dla Paulinki Anabubki z naszego spotkania.
Zrobiłam specjalnie dla niej.

[URL="http://www.fotosik.pl"]
[/URL]
śliczne kwiatuszki
mialam zamiescic zdjecia z wesela ale niestety szlak trafil :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tu z komórki ja przed wyjsciem na weselei z Gabi na poprawinach :-(moze uda sie odzyskac to zamieszcze :zawstydzona/y:
Pieknie wygldałas

reklama
Do góry