reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!
wow!!! To super!!!
Zobaczysz z obrony będzie 5.0!!!!!!!!!!!

Oplapolap - Rozumiem, że jesteś na niego wściekła, ale wyluzuj torszeczkę, faceci tacy są, oni wielu rzeczy nie widze i udają, że nie ma problemu i często są egoistami, ale to nie znaczy, że jemu na tobie nie zależy. Powiedz mu po prostu, żeby Cię uprzedzał następnym razem, niech Ci mówi jaki ma plany i takie tam, ale nie licz na to, że on od razu zrozumie o co ci chodzi, dajmu trochę czasu, jak kocha, to zozumie. Nie zlość się tak na niego, bo nie ma po co:-)
Ale i tak Cię rozumiem, bo sama dzisiaj mojego chciałam zabić, tylko, że ja nie umiem sie na nikogo obrażać i długo gniewam - szybko się denerwuję, wybucham i się kłócę, ale też szybko się godzę, bo uważam, że nie ma sensu nosić gniwu w sobie...

reklama
Dziekuje dziewczeta za wsparcie, to dla mnie bardzo wazne, ze takie mile slowa pocieszenia mi piszecie :tak:

jak wchodzisz na swoj cykl (my chart) nad kalendarzem sa takie nazwy
Enter Period/Signs, Home page Setup, Tickers, Account/Settings, More Tools
to na co na czerwono klikasz i tam dalej nie pamietam.. no chyba ze cos pomylilam.. jak zadziala to powiedz jak nie to jeszcze poszukam..

Dziekuje kochana, znalazlam
:tak:

Aha ale rozumiem, ze juz kolejny ;-) Zamierzasz testowac?

Tak kolejny:tak: I nie zamierzam testowac, @ zbliża się wielkimi krokami:-D

Powiedz kied bedziesz testowala Aga, to bedziemy trzymac kciuki!!! :-D:-):-D
M mówi, żeby nie testowac :-p Wiadomo, że w tym cyklu to raczej nie wyszło, pisałam już o tym:-p:-)

predzej ze stresu sobie zaszkodzisz i pojawia sie podswiadomie wszystkie objawy ciazowe :-) ja mialam co cykl poki przestalam sie mega nakrecac jak Ty teraz bo chcesz sie oszukac ze NIE ale sie nakrecasz na maxa, 3 lata staralam sie o dzidzie wiem co pisze i dziewczyny tez :-) ja nim zafasolkowalam mialam mdlosci, sennosc, metalowy posmak w ustach, zgage, omdlenia, sluz, zachcianki itd itp...a przychodzila @ a jak zafasolkowalam objawy pojawily sie po terminie @ i to niektore tylko jak bol piersi czy brzucha a poooooooooooooooootem pozostale jak sennosc czy cos :-)
Ehh nabijajcie się, nabijajcie:-p:-D Juz wam więcej nic nie będe mówic:-p;-) A i tak wiem, że @ sie zbliża:tak::-D a ta tempka to tylko tak dla siebie:-p:-D

witam dziewczyny długo mnie nie bylo ale kiedys pisałam na tym watku i po długich 12 mc staran w koncu mi sie udało:-)
Pozdrawiam serdeczznie i nie traćcie nadzieii:tak: Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:happy:

Gratulacje Kochana!!:-D:-)

wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!
No to pieknie Kochana!!:-D Moja tez była oceniona na 4,5 z obrony miałam 5,0 a końcowa ocena 4,5:tak::-)

ooo super.. i teraz tempko maleńka rosnij w óre i tak 9 miechów:)

Hehe ale ta linia co ja FF narysowalo jest na bank falszywa. Ona sie pojawila, bo od wtedy biore progesteron - wiec tempka zaczela rosnac... Mysle, ze, O ILE W OGOLE, to owu mialam jakos okolo 7 dc - wtedy mialam bardzo plodny sluz no i poza tym mam krotkie cykle...
:sorry:

Dzień dobry:-)

Nie wiem czy mi się uda coś podczytać dzisiaj - może potem jak mecz będzie to M będzie oglądał a ja czytać

Widziałam tylko, że Bernardko dostałaś 4,5 z pracy - super - gratulacje;-)

trochę poczytam

reklama
Do góry