reklama
Nektarynko i Eve - widzę, że damskie ulubione zajęcia się pojawiły jak tylko M wyjeżdża - zakupy butów
Doczytałam, że Nektarynka kupiła - Eve a Ty - pochwal się;-)
Kroptusiu - pracą się nie przejmuj - i tak wredna była ta szefowa więc na pewno odpoczniesz sobie psychicznie od niej i znajdziesz po macierzyńskim kolejną pracę
jak zakupki dla Kacperka?:-)
Kinguś - zdrowiej szybciutko:-)
Niunia - witaj:-) widzę, żę się bardzo pracowicie zrobiło na BB - każda do pracy idzie - Ty, Hanka, Marzenixx:-)
Zajączku - znowu sama zostajesz - Ty to się masz bidulko z tymi wyjazdami M :-( - na ile teraz pojechał?
Bernardko - na pewno wszystko umiesz, a czego nie pamiętasz to nadrobisz urokiem osobistym - zdasz na pewno, ale kciuki zaciskam w piątek mocno za Ciebie:-)
Gosiu - za Ciebie też trzymam - tzn. za tempkę Twoją - by nie spadła
Hanka - dobrze, że na ten cykl masz jednak ten pregnyl - nie wszystko stracone więc:-)
Olesia - raz się żyje - Tobie w końcu też wolno z koleżankami wyskoczyć do knajpki
dobrze, że M też to rozumie;-)
Kropeczko - Ty to już masz wyłączność na te choroby czy jak
zdrowiej szybko i już nie choruj
OluPM - ja też tak chcę poleniuchować z rana - muszę się obudzić przed mężem - tzn zanim wstanie do pracy;-)
Katarzynko - ja to Cię podziwiam za tą demolkę w domku w ciąży - jak Ci się chce
Dziewczyny - pisałyście o kwiatkach - u mnie na obronie było tak jak to pisała OLaPM
Cześć Kaprycha:-)

Kroptusiu - pracą się nie przejmuj - i tak wredna była ta szefowa więc na pewno odpoczniesz sobie psychicznie od niej i znajdziesz po macierzyńskim kolejną pracę

jak zakupki dla Kacperka?:-)
Kinguś - zdrowiej szybciutko:-)
Niunia - witaj:-) widzę, żę się bardzo pracowicie zrobiło na BB - każda do pracy idzie - Ty, Hanka, Marzenixx:-)
Zajączku - znowu sama zostajesz - Ty to się masz bidulko z tymi wyjazdami M :-( - na ile teraz pojechał?
Proszę, proszę - na przyjemności się jej zebrało:-);-):-)zajączku możesz mnie pogryźć jak chcesz heheh![]()
Bernardko - na pewno wszystko umiesz, a czego nie pamiętasz to nadrobisz urokiem osobistym - zdasz na pewno, ale kciuki zaciskam w piątek mocno za Ciebie:-)
Gosiu - za Ciebie też trzymam - tzn. za tempkę Twoją - by nie spadła

Hanka - dobrze, że na ten cykl masz jednak ten pregnyl - nie wszystko stracone więc:-)
Olesia - raz się żyje - Tobie w końcu też wolno z koleżankami wyskoczyć do knajpki

dobrze, że M też to rozumie;-)
Kropeczko - Ty to już masz wyłączność na te choroby czy jak

zdrowiej szybko i już nie choruj

OluPM - ja też tak chcę poleniuchować z rana - muszę się obudzić przed mężem - tzn zanim wstanie do pracy;-)
Katarzynko - ja to Cię podziwiam za tą demolkę w domku w ciąży - jak Ci się chce

Dziewczyny - pisałyście o kwiatkach - u mnie na obronie było tak jak to pisała OLaPM

Cześć Kaprycha:-)
Nektarynka
Fanka BB :)
to były zakupy kontrolowane z M..Nektarynko i Eve - widzę, że damskie ulubione zajęcia się pojawiły jak tylko M wyjeżdża - zakupy butów
nie chce zaszkodzic Tobie.. ja brałam dwie tabletki czyli 100mg.. na raz wieczorem tak gin powiedzial ze moge brac dwie naraz i tak bralam nie wiem jaka Ty masz dawke.. jesli po 50 mg to smialo wez te 100 mg wieczorem.. zreszta zrobisz jak uwazasz..właśnie nie wiem co zrobić bo mam ja brać 2x dnia ale też myśle że powinien wiedzieć lepiej
Siema Andzka. Dzieki Wikula. Zaniepokojna, tez trzymam kciuki i uciekam bo dostalam opieprz od Nektarynki, ze mam juz isc sie uczyc. Ide wiec pipki. Milego wieczoru zycze.![]()
Nie ma sprawy
Tylko ty się za dużo nie ucz, bo to Ci tak nic nie da

Tylko ty się za dużo nie ucz, bo to Ci tak nic nie da

Betka85
Fanka BB :)
dziękuje Kaprychśka ja też powinnam sie uczyć ale po całym dniu nie mam juz siły
Nektarynko ja też mam 50mg 2x dziennie to skoro mozna całą dawkę wieczorem to tak zrobie bo do tej pory to już powinien pęknac ten pęcherzyk jak myślisz??
Nektarynko ja też mam 50mg 2x dziennie to skoro mozna całą dawkę wieczorem to tak zrobie bo do tej pory to już powinien pęknac ten pęcherzyk jak myślisz??
reklama
ja uciekam spać dziewczynki i muszę męza znów dziś skusić bo skoro pęcherzyk ma 26mm to lada moment powinien pęknąc
DOBREJ NOCKI DLA KAZDEJ Z WAS
To uciekaj szybciutko!!! Owocnego kuszenia:-)

Podziel się: