reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mamabin, aż mi sie płakac chce... Trzymam bardzo mocno kciuki za Was, a zwłaszcza za Natalkę! Żeby wszystko było tak jak ma być i nasz słodki Kurcacek był zdowy. Oj, ale masz nerwy:-(Trzymajcie się! Zawsze możesz liczyć z naszej strony na dobre slowo i wirtualne kciuki!!!:tak:

reklama
MamaBiN - współczuję stresu! Trzymam kciuki, żeby wszystko z Natalką było dobrze!!! I rzeczywiście można mieć uzasadnione pretensje do lekarzy:no: Bądźcie dzielni, trzymajcie się, wszystko będzie dobrze, bo my wszystkie trzymamy mocno zaciśnięte kciuki!

mamabin tulimy. Nie wiem co napisać w takiej sytuacji. Strach jest okropny ale on szybko minie. Trzeba to przetrzymać, przenerwować bo innego wyjścia nie ma. Jejku strasznie tule i ślę kupę wsparcia. Będzie dobrze. Trzymajcie się.
Aż mi głupio, że sama tak jęcze nad naszymi głupimi chorubskami.
surv nooo....bo Florcia łebska dziewczynka jest, mówiłam, że w psyche idzie:tak: a pedagog widze potwierdził domysły bb-ciotek
Izabelka no cóż... trzeba to przeżyć. Mój Pyś na akademiach strasznie sie denerwuje, kręci, mnie koszule...:tak:
Pearl fajnie ci było:)
agnik mamy raz wkurzają, raz są kochane. ^^ Niedługo będziemy na ich miejscu (tzn ja nie do końca bo córy brak) wtedy zobaczymy jak to jest.
dorka no i super, że tak ładnie "wieczorek zapoznawczy" wyszedł:tak:
tosika no właśnie licze, że trochę pomyśli (i remont ciut na przód posunie;-))Weider jest na brzuszek. Tak jak Kasia pisze, ćwiczonka prościutkie ale w kupie męczące jak cholera, brzuch mnie codziennie boli ale efekty widać już po kilku dniach więc nie odpuszcze. A koleżanka superzasta:rofl2: taka "supermama" to potrafi nakręcić.
Fredka po 1 dniu można jeszcze ćwiczyć dalej ale nie powinno sie robić żadnych przerw. Ja jestem na poczontku podobno potem sie już nie chce.
Zazdroszcze pifka.
kicrym mały z babcia dadzą sobie na pewno świetnie rade a ty się zrelaxuj :tak: Ehh jak ja sie czasem cieszę, że mój m chociaż meczy nie ogląda.
Dzięki kochane za ciepłe słowa. My jesteśmy już prawie zdrowi ale z m rozmawiamy przez jego mamę. Niech cierpi z dala od nas jak jest niegrzeczny. Faceci są straszni.

MamaBiN tle mocno, bardzo mi przykro,ze to was spotyka, zycze,zeby wszytko sie ulozylo, zeby malutka wrocila do zdrowia, ucaluj ja ode mnie

ide spac
nie mam sily na nic,tylko nerwa :no:

MamaBIN tule Cie mocno i trzymajcie sie kochani wszyscy, nie moge sobie nawet wyobrazic co czujesz ale badz silna! oby wszytsko poszlo precz i Kurczaczek szybciutko wrocil do zdrowia:tak:

MamaBiN trzymaj sie mocno i dzielnie Natusia jest w dobrych rekach a trafna diagnoza to juz polowa sukcesu:tak:Kochana jestesmy z Wami myslami i trzymamy kciuki za Kurcacka i Was rodzicow abyscie mieli duzo sily i optymizmu:tak:

Kicrym ale Ci dobrze wyjazd bez dziecia super:tak:Babcia sie napewno super zajmie Kubulkiem:tak:

Haszi zdroweczka dla Was:tak:

U nas nocka byle jaka Misiek budzil sie czesto poplakiwal jaby nie mogl sie ulozyc.
Od 4 spal ze mna a i tak wstalismy po 6 ,Nie wiem czemu nocki znowu do bani za bardzo przechwalilam.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Ale jestem niewyspana :-( Głupia siedziałam do późna a potem Olga się przebudziła i nie mogła zasnąć. W kupie spałam 4 godziny:confused2: Ale po kawce i jakoś dochodzę do siebie.

U nas dziś słonecznie i bez deszczu, ale z tego co widzę, to jutro jakieś załamanie pogody i weekend do bani - a tyle imprez plenerowych na mieście...

Kasiu dolaczamdo grona niewyspanych:baffled:
U nas juz dzis szaro buro i wieje brrr:tak:

Dziewczyny widzialyscie film wojna polsko-ruska??
Chce z M isc w weekend do kina na ten wlasnie film:tak:

reklama
witam!
MamaBIN - Kurcze, mocno, mocno ściskam Was i Natusię przede wszystkim!!!! mam nadzieję że obejdzie się bez większych ingerencji i jakoś wyjdziecie na prostą. a swoją drogą taka jest prawda o naszych pediatrach pierwszego kontaktu - obejrzą jednym okiem i tyle:wściekła/y: dlatego ja tak uparcie chciałam badania młodej zrobić bo wiem że kiepskie przybieranie na wadze albo żadne zazwyczaj jest jakaś przyczyna a nie że taka uroda.....u nas narazie wychodzi jednak ta uroda i oby tak zostało. MamaBIN -koniecznie dawaj znać co i jak u Was!!!
Tosika - koleżaneczkę masz pierwsza klasa:tak:;-)
u mnie nocka ok, młoda zasnęła około przec 21:00 i bez kręcenia i jęków spała do 05:00. Potem kaszka i obudziła się przed 08:00:-):-) uwielbiam takie noce:-D
dziś jade z młodą do koleżanki, co tego Jaska urodziła tydzień temu. M ma mecz, więc my się umówiłyśmy na ploty:tak:
pogoda dziś ładna, oby tak zostało:-)
Olgunia - 100 lat z okazji 11 mca!!
Gabi, Ola, Oliwka, Natusia i Misiek - 100 lat z okazji 10 mca!!!

Ostatnia edycja:
Do góry