reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
heloo:-)
siedze dzis w firmie u małża i klikam z jakiegos dziwnego kompa:eek:
ale widze ze u was wesolutko:-Dno coz sie dziwiwc jak sie ekipa zebrala!!:-Djeszcze zajączka brakuje!

heloo:-)
siedze dzis w firmie u małża i klikam z jakiegos dziwnego kompa:eek:
ale widze ze u was wesolutko:-Dno coz sie dziwiwc jak sie ekipa zebrala!!:-Djeszcze zajączka brakuje!

Siemasz morderczynio kompów.

A właśnie co z moim Kicakiem - wolne se wzieła czy co. Musimy chyba się ściepnąć na kompa dla niej.

no wiesz!:confused2: moj mąż powiedzial ze zajechałam swój komputer na maksa i dysk padł:confused2::eek: no coż ....:sorry:
prace naszczescie uratowalam , bo inaczej bym tu dzis nie siedziala tylko chyba nawalona gdzies pod plotem bym byla z rozpaczy!!:-D

nawalona pod plotem, hehehe. Jakos sobie Ciebie nie wyobrazam. A propos tego co Ci sie stalo z kompem, to nie wiem czy pamietacie ale mialam w czasie zimowej sesji podobna akje. Napisalam juz wtedy rozdzial magisterki i konczylam pisac prace zaliczeniowe. mialam od cholery materialow na kompie i w ogole a tu BAM, komp sie wylaczyl i caly system mi padl!!!. Nic nie odzyskalam, z tego co pamietam to to bylo jakies 2 dni przed oddaniem prac. W sumie dobrze sie skonczylo, bo zmienilam temat magisterki chyba na latwiejszy, bo nie mialam juz czasu na szukanie nowych materialow. Boshh ale bylam wqrwiona!!!!!!!!!

Hanka, proszek o ten suwak. Bede miala jakies rozeznanie.

Zajc sie cos do mnie ostatnio nie odzywa. Nie wiecie OCB ?

reklama
ale sie tu wesolutko porobilo! :-) mi sie oczeta same zamykaja bo pogoda do duupyyy :confused2: wygladam identycznie jak ta mordka! :confused2:... ehhh... ponaradzalam sie z projektantem i mam spokoj do pon :laugh2: wiem co mam robic to sie stresowac nie bede!!! :sorry:
a wy co tam ???
a tam na marginesie pewnie mi niezle dooope zmoczy jak bede wracac ... mam ostatnio szczescie do deszczu jak wychodze z pracki! :no:

Do góry