Mieszkasz w Polsce czy za granicą?????
Hehe chyba myślisz o tym o czym ja :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieszkasz w Polsce czy za granicą?????
Hanka, to juz wiem skad ten ognisty charakterek masz! Tak jak u mnie z nerwicyNie mozesz sie non-stop skupiac na problemach Twoich rodzicow. Oni sobie tak wybrali i moze im to odpowiada. ROzni sa ludzie. Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi
).
Ja nie wiem na czym polega dokladnie problem ale jezeli chodzi o klotnie raz na jakis czas, to nie martw sie. Pogodza sie jak zwyklePrzytulam Cie bidulko
Nietorzy lubia sie klocic ( ja na przyklad ale moj m. nie lubi).

moj tez nie sfory zwykle daje mi sie wykrzyczec i nic nie mowi badz zmarszczy brwi czy poporstu czyms sie zajmie a ja wtedy jeszcze wieksza furia heheh ze nie denerwuje go to i nie reaguje...pierszy trymestr to byla masakra az mi powiedzial ze odkad jestem w ciazy mam jakies dziwne o wszystko pretensje :-) a ja tylko spalam ryczalam i sie awanturowalam :-)Kaprycha
zbieg okolicznosci ze mamy te same cyfry tak lekarz ma moje wyniki ja zdorzyłam sie tylko spojrzec bo mi ich niepokazał lezały na biurku wiec spojrzałam i taki tam był wynik
a dale patsze w internecie co to ozznacza
np. ja dzisiaj przez synka to że upadł itp.miałam nerwy M przychodzi tak o 13.30 i mówi "jeszcze obiadu nie ma"tzn.się pytał a ja z wybuchem zaraz że zawsze na 14 przecież jest dopiero będe robić i bla bla bla i bez sensu te moje nerwy M mówi ja tylko się grzecznie spytałem a ja sama nie wiem czemu tak wybuchłam
ja ogólnie też jestem nerwowa i teraz hormony chyba mi nieźle dawają czadu
Wpadłam się przywitać i ja..
Cały dzień dzisiaj szlęczę nad kompem i pracą magisterską..Jest 19.30 a ja ledwo żyję a jeszcze chce popoprawiać jakieś tam drobiazgi..No nie wiem co to będzie.
Stwierdziłam narazie że czas wpaść na BB i zobaczyć co tu słychać):-)
Kaprycha - moje kongratulejszons![]()
eeeeeeeee...a po co robi się betaHCG na przyszłość? Bo nie kumam??