reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

kobitki oszalałyscie prawie 25 tysiecy postów.. pogieło nas totalnie... do konca roku jak tak dalej pojdzie to bedzie z 50-60 tysiecy.. a propo w niedziele mam urodzinki:) ale bede dopiero wieczorem w sobote na wesele idziemy:)

no faktycznie jedziemy z koksem:-Dniedługo urodzinki fajnie ja musze do moich czekać do grudnia:-p

SABINA idz do innego ginekologa zobaczysz co inny powie:tak:

reklama
kobitki oszalałyscie prawie 25 tysiecy postów.. pogieło nas totalnie... do konca roku jak tak dalej pojdzie to bedzie z 50-60 tysiecy.. a propo w niedziele mam urodzinki:) ale bede dopiero wieczorem w sobote na wesele idziemy:)

a jak juz tyle bedzie mozna komus zaproponowac ze jest takie fajne forum na BB dla staraczek moze sie dolaczy :-) i przeczyta zaleglosci...a tak na powaznie to ja nie wyrabiam jak mam 1 dzien przerwy z zaleglosciami .... fajnie, ja juz po urodzinkach, za rok trzydziecha bwrrrrr:-)

przyszła_mamusia
posłucham cie i zrobię jeszcze raz betę
tylko poco mi gin wkręca ze mam zaburzenia hormonalne

nie wiem po co i dlaczego?!
ale hormon ten -
GONADOTROPINA KOSMÓWKOWA produkowany od 8 dnia ciąży przez zarodek, a potem przez łóżysko i tylko i wyłącznie w takiej sytuacji przyrasta!

PM wybacz za szczerosc ale dlaczego wstawilas sobie taki suwaczek odliczajacy czas kiedy bedzie rocznica kiedy poronilas?? ja rozumiem ze nie mozemy zapominac o aniołkach ale codzienne patrzenie na suwaczek i przypominanie sobie o tym to jak dla mnie jakis masochizm...:zawstydzona/y:

reklama
No dobra kobiy - neta mam znowu wiec Lolitka powraca :-D

Ile fasolek w ostatnich 3 dniach ?

U, chyba żadna:eek:

Może to dobrze że mamy takich spokojnych facetów (mój też bezkonfliktowy aż do przesady) bo inaczej to by krwawa jadka była. Ja jestem taki raptus i nerwus, że masakra. Moja siora wrzody na tle nerwowym a moi starzy się dziwią od czego.

A tobie co hormony buzują???? Ściągnij troche lejce bo nie mam ochoty podnosić sobie ciśnienia. A wierz mi potrafie być niemiła.

Ach my nerwuski:-D
Zdzichna a ty wiesz, że mija mamuśka spod Krakowa pochodziła(*), a w Szklarskiej to nie raz byłam za dzieciaka:-)

A twój lekarz to debil.

:-D :rofl2: :-D

ihihih..dobre jesteście, normalnie mi humor poprawiacie..aż mi się do magisterki nie chce siadać :)

LENIUCH!

przyszła_mamusia
posłucham cie i zrobię jeszcze raz betę
tylko poco mi gin wkręca ze mam zaburzenia hormonalne

To lepiej zmień tego lekarza i poproś o skierowanie na hormony! Dopiero wtedy będzie można powiedzieć coś o zaburzeniach.

Do góry