P
patrysia*
Gość
AGNIESIAK szalec dzisiaj jak to mój M mówi "jak dzikie zające" jak śluz płodny trzeba korzystać:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sliczny!MarzenixxMam nowy
![]()
AGNIESIAK szalec dzisiaj jak to mój M mówi "jak dzikie zające" jak śluz płodny trzeba korzystać:-)
My jakoś teraz ostatnio przez 5 dni to codziennie
? ? ? urodziny, Twoje ? ? ?
witajcie dziewczyny mam pytanko czy kturas z was miała robione takie badanie b-hcg
bo robiłam wczoraj i wyszło mi 67.29 czy to moze byc cioza ?????
kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam
pokazała bym wynik ale lekarz zostawił je u siebie podpioł u mnie w papierach wiec jusz tego niemam dodam jeszcze ze po jego badaniu dostałam miesioczke od poniedziałku i mam jusz dzisiaj koniec
dodam jeszce ze od 9-130 jest to 3-4 tydz a mi wyszło 67.29
lekarz robił mi dzisiaj usg i stwierdził ze to chormony a nie cioza bo nic niewidzi
miałam w poniedziałek krwawienie a teraz mam bardzie brozowe i skrzepy
pujde do innego lekarza bo niedaje mi spokoju co on mi za głupoty
ale miałam szybciej plamienia i poszłam do niego na kontrole bo sie niepokoiłam zrobił mi w poniedziałek usg i dostałam miesioczke do dzis bo jusz prawie niemam ale chciał zobaczyc czy wogle byłam w ciozy bo twierdził ze to czarno widzi i dlatego zrobił mi bete
a testy mi zle pokazaly chociasz robiłam w poniedziałek 4 test i tesz mi wyszedł ale jusz słabsza druga kreska
bo od samego poczotku twierdził ze niejestem w ciozy a bete kazał mi zrobic tak na pszyszłosc
wczoraj pobrał mi krew a dzisiaj był wynik i tylko to zobaczyłam bo powiedział mi ze to chormony i to zaniski wynik na cioze co miałam sie z nim kłucic ze ma mi dac wynik
tak wszystkie testy pokazywały mi 2 grube krechy ale lekarz powiedział mi ze musiały mi źle pokazywać i ze to nie jest ciąża
w poniedziałek dostałam okres a we wtorek kazał mi zrobić betę bo chciał zobaczyć czy to na pewno była ciąża chociaż beta pokazała mi dzisiaj 67.29 to powiedział mi ze mam zaburzenia hormonalne:--
-( jej powtarzam się