reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
kobitki oszalałyscie prawie 25 tysiecy postów.. pogieło nas totalnie... do konca roku jak tak dalej pojdzie to bedzie z 50-60 tysiecy.. a propo w niedziele mam urodzinki:) ale bede dopiero wieczorem w sobote na wesele idziemy:)

Jusz jestem.

Aleś żeś Przecinek zamieszania narobiła, lały się życzenia, całuski i buziaczki a tu ciul impry nie ma:-D:-D:-D
Hanka jak nie ma jak jest!!!!!!!!!!!! :-D
Urodzinki w niedziele ma NEKTARYNKA!!!!!!!!!!!!

Jusz jestem.

Aleś żeś Przecinek zamieszania narobiła, lały się życzenia, całuski i buziaczki a tu ciul impry nie ma:-D:-D:-D

Nie nabijaj sie z przecinkow, bo ja mam z tym problem od podstawowki :-D Pamitam jak moja babka od polskiego kiedys na glos liczyla przecinki w jednym zdaniu (na cala strone - dawniej to u mnie byla podstawa) i powiedziala, ze z tego jednego zdania mozna by zrobi 9 osobnym. To wszystko przez moja mame. Nauczyla mnie, ze przecinki sie wstawia w momencie kiedy bierze sie oddech, zeby dokonczyc reszte zdania. Przez to, ze ja zawsze nerwowa byla, to czesciej takie oddechy musialam brac :-D No i oczywiscie, przecinki stawialam co chwile. Teraz probuje sie kontrolowac no ale nie zawsze mi to wychodzi. Potrafie ciagle zapodac zdanie z 5 przecinkami i nie zauwazyc, ze troszke przegielam :-D:-)

To ja tez nie odmowie, jak trzeba to trzeba :laugh2:
A propos, to tu ktos pisal ze czerwone winko idealnie wplywa na endo?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry