reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Hanka to Ty pij póki masz prąd bo jak piszesz żeś ślepa za dnia to nie wiem czy po ciemku trafisz do buziKurczątko prąda mnie na sekund 3 wyłączyli, mam nadzieje że to nie jest ostrzeżenie że wyłączą na całą noc. U mojego w pracy wywączyli już 2 razy więc się spieszę bo kurna mać.
A i Jadźka nam się rozhulała:-):-)

Kochana nie pić w takim towarzystwie to grzech prawie

PM
nie oberwiesz nie bój się a jak cos to on ma gorzej bo uciekać nie moze hihi
o taaak...i jeszcze mu kule zabiorę to już nigdzie nie ucieknie
Kaprycha
Fanka BB :)
Hanka to Ty pij póki masz prąd bo jak piszesz żeś ślepa za dnia to nie wiem czy po ciemku trafisz do buzi![]()
Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...
Kroptusia btw, masz urodziny w ten sam dzien co moja byla przyjaciolka

badaicka
Paulusia i Filipek
WIEDZIAŁAM....że głodnemu chleb na myśli
Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ty tez jutro swoietujesz imieninki??Cześć dziewczyny:-) Widze tu znajome,co do imprez to ja jutro też mam.A tak mi sie nie chce,jakaś leniwa jestem![]()
ty i tak sobie nie odmowisz - a ja mam dylematTo co mamy pić na zaś - w sensie pępkowe???:-)
![]()

toz tak sie nie da zyc -zeby sie nie napic...
Kaprycha
Fanka BB :)
WIEDZIAŁAM....że głodnemu chleb na myśli![]()
Ja mam na mysli piwo a Ty ? Hihihi

P.S. Prosze o namiary na NK na privie
ja tez gdzies z tyle..
Kroptusiu sama sie teraz smieje z mojej implementacjijak moglam tak przeinaczyc to..
bardzo zabawne nie nabijam sie....JESZCZE

Kaprycha - z Toba ok, ze mna gorzej...bo zglupialam o jakiej implementacji pisze Nekatryna, myslalam ze swojej a ona owu przeciez jeszcze nie miala bosze...
Co do Nektyrynki to wiem ze ma urodzinki wspominala NIE JA...LUDU :-) mialam suwak chwile ale po ur klapna
Nie mam na Was sil, jak juz Kaprycha Nektaryna sklada Nektarynie zyczenia to jest zle

ps. przez Was spalilam M nalesniki a potem czajniek....no komments

reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Tak ja też jutro świętuje;-) Także od rana mam robote:-)ty tez jutro swoietujesz imieninki??
ty i tak sobie nie odmowisz - a ja mam dylemat:-):-) i tak nie mam testu w domu a popoludniu nie ma sensu robic sikanca... Przeciez dwa piwka mnie nie zabija przez caly wieczor - nie chce sie nakrecac jak juz pisalam... jak do 2 czerwca nie bedzie @ to testuje...
toz tak sie nie da zyc -zeby sie nie napic...
Podziel się: