reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oby wszystko dobrze się zakończyło- mam nadzieje że nie bedą robic pod górkę!!!
Bbakania zdrówka dla biednej Natalci :-(
Magdalenkakol oby Wojtkowi nic nie było... :tak:
Kasiau fajnie masz z tymi występami, już nie mogę się doczekac ;-)
Media dobrze, że m znalazł pracę... teraz będzie tylko lepiej :tak:
Marlenka dobrze, że zakup udany ;-)
Lilianka u nas teraz zaczęło lac :baffled::baffled:
Ewunia... no to życzę szybkiego rozpakowania ;-)

A ja własnie niedawno wróciłam z aerobicu... dzisiaj byłam już ostatni dzień, bo w czerwcu wyjeżdżamy i nie opłaca mi się płaci za cały miesiąc ;-) ale instruktorka zrobiła dzisiaj pożegnanie i dostałam grupowe zdjęcie i zrobiła dzisiaj test sprawnościowy... zajęłam pierwsze miejsce w każdej dziedzinie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-) ale się cieszę że forma już jest ok!!!

Życzę miłego wieczorku :-)

reklama
Mata - no dajcie spokój :eek:
Darunia gratuluje pierwszego miejsca i oczywiscie powrotu do formy:rofl2:
Bbakania życzę abyscie z Natalką szybko wyzdrowiały:-(
Magdalenkol Wojtusiowi zdróweczka
Kasiau ja wczoraj mialam wystep w przedszkolu u Fabiana i szczerze Ci powiem jak uslyszalam, Kocham Cię Mamo... itd... to łzy po policzku spłynęły ehh...

Moje dzieci już spią, m w wannie sie relaksuje, a ja na BB:-p:sorry: hehe

Dobrej Nocki życzę

Natalciu kochanie wracaj do zdrowka,ciocia cie o to prosi:tak:
Darunia,a instruktorka nie byla zazdrosna:-p
oczywiscie gratulacje z calego serca;-):tak:

Zdrówka dla dzieciaczków i cierpliwości dla Maty
niewiem dlaczego,ale Kasi post mnie rozbawil:-D

Mata trzymam kciuki za te poprawki

Lilianko ach te nasze chlopy,hahaha

Magdalenka oby tempka byla na zabki

Marysia sobie usypia,a ja nie moge sie nadziwic jakie mamy sloneczko za oknem:tak:

Mamoocik jak tam odstawianie Stasia?

Pełen sukces. :-)A u Ciebie w dalszym ciągu tez bez zastrzeżeń?

Darunia, gratulacje!:-)
Mata, nie dziwię sie, że się zdrowo wkurzyłaś.:wściekła/y:

Staś nadal marudzi, ale już nie wiem o co mu chodzi. Za to dla odmiany Wojtek ma zapalenie spojówek.:baffled: Ale chyba go nie swędzi, bo nie drapie oczek.

Mamoocik u mnie też rewelka,:-)
butlę to nawet sam trzyma i najważniejsze, że w nocy nic mu nie daję i jest ok.
Teraz zajęłam się nauką spania w łóżeczku - też są pierwsze postepy!
Wczoraj usypianie trwało ok. 30-40 min., a dziś już tylko 15min.!:-D

Darunia - gratulacje , kurcze zazdroszczę Ci formy - ale w pełni zasłużona i wypracowana!!!:-)

Mata - walcz o swoje!!!
Kasiau - ja to nie mogę się doczekać jak pójdę na jakiś występ do przedszkola!
Bbakaniu - trzymaj się dzielnie, oby Natala szybciutko wyzdrowiała!!!:tak:

Idę się chyba położyć, dziś cały dzień słabo się czuję - ciśnienie czy cuś?!;-)

Hej kobietki!:-)
Bbakania-duuuzo zdrowka dla Natalki i dla Ciebie!
Mata-i Ty tez zdrowiej!

Ja dzis wrocilam do domu dopiero o 20.00,przez rzadko jezdzace autobusy....Ach,jutro juz na szczescie piatek!:-)

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, ale mi się grunt pod nogami pali, bo w niedzielę termin oddania pracy a tu taki ebuty... a pracę do druku dałam juz w sobotę... jutro podjedziemy i damy wybór, że albo do 12 nam poprawiają, albo mają oddać kase i jedziemy do konkurencji (gdzie dziś sie dowiedziałam, że takie rzeczy to oni od ręki robią i to taniej)...
dobrze, że teściówka ma jutro wolne, to podrzucimy jej małą i nie będziemy ze sobą ciągać... mąż może wolne wybierze (bidny, dzis pojechał na 4 rano i był do 16, jutro tez chce jechac szybciej, bo cos tam mu zostało do roboty i żeby mógł ze mną podskoczyć wyjaśniac tą sprawę)

a żeby było jeszcze lepiej, to przez moje choróbsko nie wyczułam, że mała kupkę zrobiła, miałam ja przebrać, ale mąż prace przywiózł no i zaczęłam ją sprawdzać... a małą przebrałam potem i okazało się, że pupkę ma mocno odparzoną :zawstydzona/y: a teraz co chwilę popłakuje :-(

Darunia Ty to masz kondycję :szok:

Mamoot a Staś to może przez ząbki taki marudny?

Mejdija gratuluje postępów w usypianiu :tak:

Spokojnej nocki mamusie

Witajcie kochane!
Ja w końcu mogę troche odetchnąć. Ostatnie dni były bardzo męczące mały ciągle płakał i dziś okazało się czemu (choć od 8 m-cy już się wyrzynały). Pogoda kiepska ale na balkonie też dobrze się śpi więc Jasio zadowolony :tak:. Ja za 4 dni wracam do pracy :confused2: i już mnie boli żołądek. Jasio jest rozkoszny i ciężko będzie mi go zaostawić na tyle godzin samego :-(
BBakania życze zdrówka Natalce ;-)
Mata mam nadzieje, że poprawią pracę i będziesz zadowolona ja tez bym nie popuściła :tak:
Darunia gratuluję 1-miejsca a przede wszystkim formy :-D
Ewunia szybkiego i szczęśliwego rozpakowania ;-)

spokojnej nocy :-)

dobry wieczór :-D
Aniknulko, biorę sobie Twoje słóweczka do serca ale tu na razie d*** ... ach niech już będzie ten czerwiec...
Bbakaniu, biedna Natusia, niech biedna dziecinka szybko wraca do zdrówka... wycierpi się biedactwo :-:)-(
Daruuuniu, gratulacje super kondychy :szok::-D:tak:
Mejdio, gratulacje postępów w usypianiu :-D
Mata, cholera, ale łachudry Cię załatwili, nie szczyp się i walcz o swoje!!! namęczyłaś się i nie pozwól aby to poszło wniwecz... trzymam kciuki że wszystko załatwisz pomyślnie :-) :tak:
Marlenka, ach Ty zakupoholiczko, dzień bez zakupów to dzień stracony :-D kurde u nas pogoda się spaskudziła i leje jak z cebra jedymy plus że się ochłodziło jest rześko :-D

reklama
Ewunia jak ja lubie takie rzeskie powietrze,wieczorkiem salon mi sie nagrzal teraz klikam przy otwartym oknie,az milo:tak:
Jutro lece na miasto(nic nie kupie:-D)potem jedziemy na plaze:tak:moze sloneczko mnie troszke liznie:-Di Marynia pierwszy raz pobawi sie w piasku:tak:
dzisiaj nalozylam maseczke z zielonej glinki(polecam) a Marysia tak fajnie na mnie patrzyla i obserwowala musialam sie do niej usmiechac zeby sie nie wystraszyla:-D

Aniknulko zycze udanego i bezbolesnego powrotu do pracusi:tak:

Mata ciekawa jestem co oni powiedza i czy zgodza sie na poprawki w tempie natychmiastowym,zycze powodzenie o trzymam kciuki:tak:

Milego wieczorku kochane:tak:

Do góry