reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam:-)
mlody spi w ogrodku bo pogoda piekna (chyba przyszla z polski bo wczesniej ciagle padalo:-p) spal dzis rano do 9!!! ostatnio tak spal dokladnie jak skonczyl 6mies i raz mu sie tak zdarzylo ..oczywiscie z pobudkami na mleko ale co tam:-p
a ja mam dzis jazde..musze zrobic w koncu to prawko...mialam juz podejscie do egzaminu w polsce ale nie wyszlo tyle ze to przed ciaza bylo wiec daaaawno;-) troszku sie denerwuje jak to ja:-D
darunia m tymbardziej sie ucieszy z niespodziewanki jak troszku pogniewany:tak:
mata trzymam kciuki za zakonczenie spraw z praca i...oby do obrony:-)
mejdia a ty tez robisz prawko dobrze pamietam? jak idzie?
milego dnia i troszke wiecej slonca:-)

Daruniu to uzależnienie :cool2: - co do zachowań płci przeciwnej to ja już nie komentuje - nie znoszę zachowania ,, wyszedł i trzasnał drzwiam" a najgorsze jak wyłącza telefon:no: ehhh
u nas pogoda fatalna, poszłam po Fabiana do przedszkola i zmokłam, buty całe mokre...
Nadia ma drugą drzemkę a ja skonczyłam porządkować Fabiana pokój - matko ile tych dupereli to dziecko ma:cool:( to moja babcia tak go rozpieszcza)

No nic ide na inne wątki :-)

mejdia a ty tez robisz prawko dobrze pamietam? jak idzie?

No ja w tym tygodniu odwołałam jazdy,
bo zapisana byłam o 20.00 a usypianie i ta pogoda - jakoś mi się nie chciało.

Zostało mi jeszcze 16 godz. czyli połowa i juz zaczynam się stresować.:shocked2:
Niby wszystko mi idzie, łuk robię bezbłędnie, ruszanie pod górkę też nieźle, na mieście całkiem dobrze:tak:, ale na światłach mi dość często gaśnie silnik ( cholerka) stresuję sie jak widzę za soba tyle samochodów i np. zapominam wciąż zwracac uwage na pieszych i autobusy ...:szok:

A jak jest z prawkiem na Wyspach? Bardzo się różni?

Bbakania - wszystko będzie dobrze, zobaczysz, że szybko wrócicie do zdrówka!:-)
Darunia - mam nadzieję, że mąż po imprezce będzie Cię na rękach nosił!;-)

Marta ale ty masz atrajkcje jak nie grad top tapniecie dzieki bardzo

:-D:-D:-D

Darunia spokojnie, wszystko się wyjaśni ;-) a lekkie spięcie nie zaszkodzi, Ł chętnie wyjdzie z kumplem na piwo ;-)

ja wlasnie mialam to napisac:tak:Darunia spokojnie jutro wszystko sie wyjasni;-)

Witam kochane:-)

Dziewczynki wspolczuje pogody u mnie tak jak u Wilmek jest pieknie i slonecznie
zaliczylismy miasto,spacerek,pyszny obiadek,napoleonke z Polski i plaze,ufff...teraz relax na bb Marysia jeszcze nie spi

reklama
Do góry