reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
U nas także pogoda nieciekawa... niebo zachmurzone a ja senna ...

Nadia ucina sobie pierwszą drzemkę.. a ja zaraz biorę sie za sprzątanie.
Darunia trzymamy kciukasy za Ciebie - napewno wszystko sie uda....

Lecemm - do później..

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Mikolaja z okazji ukonczenia 11mcy:-):-):-):tak::tak::tak:

Darunia powodzenia trzymam kciuki za dzisiejszy wieczorek oby niespodzianka sie udala i wszystkiego najlepszego dla Twojego M z okazji urodzin:tak::-)

Witam z ranka kochane:-)
zaraz lece do kosmeczyczki robic brwi,potem jakis obiadek zorganizujemy i pewnie spacerek,pogoda mmmmm...mialo byc pieknie slonecznie,a jest pochmurno ehhh...

Milego dzionka dziewczymki:-)

Wszystkiego naj solenizantom :-)

ja tylko na chwilę, bo jak tylko mała wstanie śmigam załatwiac wzystko z pracą.

Majeczko, Natalcio zdróweczka!

Mnie dalej trzyma i puścić nie chce... pogoda paskudna... brrrrr

zmykam, bo mała wstała, do wieczorka

witam:tak:

Dziewczyny, przepraszam was, ale nie mam na nic sił...
P. wział mała i pojechał do swoich rodziców bym troszke odpoczeła:zawstydzona/y:Kurcze, od rana do wieczora, a nawet w nocy mnie mdli... i wymiotuje juz prawie codziennie... 1kg mniej na wadze:-p

Darunia, Sto lat dla mężusia:tak:Pociechy z żonki i synusia:-D
Udanej imprezki, oby wszystko ładnie wypaliło:tak:

Zdrówka dla Majeczki i Natalki:tak:

Marlenko... zazdroszcze Ci tej kosmetyczki;-)

Mata... powodzenia z załatwianiem wszystkiego na uczelni:tak:

W ogole szukam jakis butów na wesele za miesiac i we wrzesniu... wypada mi iść w butach bez obcasa?? Sukienke pozyczyłam od kolezanki na szczescie, bo krucho z kaską:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bbakania... tego brzdąca mozesz spróbować skopiować;-)
No własnie... kurcze, nie umiem nawet pic, bo odrazu zwracam, a wiem, ze musze, bo sie jeszcze odwodnie:zawstydzona/y:ehh... wysiadam:-( Dobrze, ze to ostatni taz (mam przynajmniej taka nadzieje):-D

reklama
Mamoot a Staś to może przez ząbki taki marudny?

Chyba nie, bo nic w paszczy nie widać....

Mamoocik oby to zapalenie z wojtasia nie przesżło na Stasia.

Mam nadzieję, ze nie przejdzie. Wojciaszek jest przez weekend na Mazurach z moimi rodzicami, to może tam mu minie to zapalenie spojówek. I będzie po sprawie.

Zdrówka dla Majeczki i Natalki!

Brrr... jaka okropna dziś pogoda, tylko kocyk i herbatkę i z książeczka na kanapę. Ja tu sobie klikam. Stasinek śpi,a Marcin obiad gotuje :-) Klasyczne spaghetti bolognese:-)

Do góry